Foto: Reuters
Inimesed
17. juuli 2013, 07:38

Telekokk Nigella Lawsoni jahmatas abikaasa julmus (5)

Staarkokk Nigella Lawson olevat sõprade väitel jahmunud, et tema abikaasa Charles Saatchi otsustas lahutuse sisse anda ja sellest naisele teatada mitte otse, vaid meedia kaudu.

Nigella olevat kunstimagnaadi julmast ja egoistlikust teost endast väljas, aga avalikult musta pesu pesta ta ei soovi – tema pressiesindaja on ajakirjandusele teada andnud, et kommentaari loota pole. "See õelus võtab hingetuks. Nigella on ääretult õnnetu," sahistasid Daily Mailile aga koka tuttavad. Saatchi andis oma lahutussoovist teada nädalavahetusel The Mail on Sunday kaudu.

Väljaanne märkis, et Nigella loeb mehe plaanidest alles leheveergudelt. Saatchi põhjendas oma otsust haavumisega, et abikaasa ei tormanud avalikult tema kaitsele, kui kõmumeediasse lekkisid kogu maailma ehmatanud fotod. Pildiseeria näitas, kuidas Saatchi restoranis möödujate silme all Nigellal kõrist haaras. Mehe väitel jätsid pildid vale mulje ja tegemist olnud süütu žesti, mitte vägivallaga. Saatchi läks koguni nii kaugele, et väitis, nagu oleks hoopis Nigella ise talle käsipidi kallale tikkunud.