TULEVASED VEINIEKSPERDID? Lauljatarid Teele Viira ja Merlyn Uusküla teevad sel nädalal Bordeaux’s tutvust paljude veinidega. Foto: Arno Saar
Inimesed
10. juuli 2013, 06:53

Merlyn Uusküla ja Teele Viira murravad veinimõisas tööd teha (18)

Pühapäeva hommikul lendas kamp Eesti lauljaid nädalaks Lõuna-Prantsusmaale, et proovida oma nahal järele, kuidas käib elu Bordeaux’ veinimõisas. Teiste seas veeretavad veinitünne ja nopivad viinamarju Merlyn Uusküla ja Teele Viira.

Aasta aega Lõuna-Prantsusmaal vana ja maineka IAE Aix-en-Provence’i äriülikooli magistriõppes tudeerinud Merlyn Uusküla poetas Õllesummeril Õhtulehele intervjuud andes, et peagi on tal nädalaks taas samasse piirkonda asja: TV3 väntab järjekordset veinimõisasaadet, kus muusikainimesed eri veinisorte tundma õpivad ja uhket mõisaelu naudivad, kuid ka rasket istandusetööd proovivad.

Pühapäeva varahommikul postitas Teele Viira Facebooki foto, millel ta koos Merlyn Uusküla ja aasta elektroonikabändi Tiger Milki solisti Eva Vainoga Tallinna lennujaamas kohvitab. Esmaspäeval järgnenud postituses kuulutas ta, et on Akvitaanias Bordeaux’ linnas. Niisiis on teada veel kaks lauljatari, kes selleks nädalaks võtetele sõitsid.

"Tegemist on tõepoolest TV3 sarja võtetega, mis toimuvad Prantsusmaal. Seltskond on kirju ja teiste seas osalevad ka Teele Viira ja Merlyn Uusküla," kinnitab telekanali avalike suhete juht Annely Adermann, jättes lahtiseks, millal ja mis nime all saatesari televaatajani jõuab. Ülejäänud osavõtjaid ei soovi kanal avaldada, kuigi Õhtulehele on vihjatud, et kaasa löövad ka Mikk Saar ja Koit Toome.

Võib oletada, et seegi kord veedavad kuulsused nädala Barton & Guestier’ veinimõisas Ch?teau Magnol, kus on üles võetud seriaali "Elu veinimõisas" 2010. ja 2011. aasta hooaeg ning mullune sari "Blondid veinimõisas". Veinimõisasaadetest on teiste hulgas läbi käinud Eda-Ines Etti, Rolf Roosalu, Maarja-Liis Ilus, Lenna Kuurmaa, Tanja Mihhailova, Sven Lõhmus, Mihkel Mattisen ja Liis Lemsalu.