Õllesummeri peaesineja Pet Shop Boys vääris oma tiitlit. Laululava esisel oli vaevu hingamisruumi, liikumisvõimalustest rääkimata.Foto: Arno Saar
Saund
6. juuli 2013, 01:00
Õhtulehe video! Galerii!

Pet Shop Boys täitis laululava pilgeni (25)

Lood olematutest järjekordadest võib heaga unustada, Õhtulehe laval esinenud Õllesummeri peaesineja Pet Shop Boysi publiku seas leidus vaevu hingamis-, liikumisruumist rääkimata.

Festivali kavas oli Pet Shop Boysi kontserdi algusajaks märgitud 22.30, esinejate enda päevakavas 23.00 ning kohapeal räägiti, et bänd astub lavale punkti pealt 23.15. Kuigi osad fännid lasid juba vilet, valgus laulukaare alla iga minutiga üha rohkem rahvast ning kui elektrokollektiiv lõpuks kell 23:19 esinema asus, oli lavaesine ning kaarealune puupüsti rahvast täis.

Kõige märkimisväärsem olukorra juures on, et kuigi Pet Shop Boysi käisid kuulamas tuhanded pealtvaatajad, jätkus rahvast ka kõikjale mujale festivalialale. Näiteks oli puupüsti täis ka samal ajal esinenud Singer Vingeri lavaesine ning ka muude telkide ja atraktsioonide ees lookles pikk järjekord. Eriti tunglesid inimesed tivoli vaateratta peale, ent see oli peaesineja kontserdi ajaks suletud - lavašõus kasutatavad laserid võinuks vaaterattal sõitnuid kahjustada.