Üritused

Pet Shop Boys peidab end Eestis justkui mutiurus (15)

LISA KOMMENTAAR

BSboys7. juuli 2013, 00:16
Onari Kämmal6. juuli 2013, 19:10
Neli korda on nad siin ametlikult käinud. Samas, Tennant on Peeter Rebase hea sõber ja teda on pidevalt Tallinna peal niisama näha.
Alar6. juuli 2013, 18:38
Ise ei käinud seal, aga teadupärast publik koosnes vaid mingitest narko ja alkouimas töllidest. Mandunud Bocki sõpradest ühesõnaga... Kommunistliku režiimi all ägavas Tallinnas oli see läbu küll äärmiselt kohatu. Õnneks on sügisestel valimistel sellisel kirbutsirkusel kriips peal. Eestil oleks juba ammu aeg väärtustada suure Euroopa Liidu moraalinorme, mingite sopajoodikute jauramine keset suve aga seda paraku pole. Ka minu siinkirjutatu jääb teile enamusele arusaamatuks, kuna teiesugused harimata hallid ahvide aju ei suuda muud kui vaid õllepudeli siltide pealt selle kangust fikseerida.
tigekala6. juuli 2013, 14:27
MIKS on vaja ära mainida, et on tegemist GEIduoga? nende puhul ei ole oluline mitte seksuaalne sättumus vaid muusika! neetud kirjatsurad! sellised repliigid ja inimeste seksuaalse sättumuse esiletõstmised täiesti ebavajalikus kohas õhutavad absurdset homosallimatust. EI OLE VAJA!
Alar6. juuli 2013, 14:20
Õigesti teevad! Mida need meie ajakirjanikud loodavadki saada? Selge on see, et enamus meie ajalehti kajastab neid negatiivses valguses. Seda saab järeldada juba ajalehe kommenteerijate halvustavates väljaütlemistes, mida KAHJUKS moderaatorid ei kipu eemaldama!!! Siis ei tasu imestada, kui staarid tulevad, annavad konterdi ja kaovad - meediaväljaanded jäävad ilma intervjuudest! Pole ju maailmale mingi saladus neist riikidest, kus ollakse sallimatud, sealhulgas kahjuks ka Eesti!
6. juuli 2013, 13:23
+ vihkab ka vanu inimesi
Mandavoška6. juuli 2013, 13:06
Kui on kolm korda varem Eestis käidud ja tuntakse Eesti avalikku ühiskondlikku mentaliteeti, et tolerants on sõimusõna, siis tulebki hoida oma nahka. Venemaal käitus Pet Shop Boys samamoodi ja mitte venelaste pärast vaid just matsikultuuri pärast.
Eestlane vihkab kõike mis on teistmoodi sellesse süvenemata: neegrid, kristlased, venelased, moslemid, vasakukäelised, homoseksuaalid. Ent ju vihatakse ka Eesti oma talente!!! Kaia Kanepit materdakse alati nagu ta oleks Golojan.
Tõenäoliselt ei suuda eestlane tolereerida endast erinevaid (ja ka paremaid), sest iseendaga ei olda rahul: mitte ei räägita sellest, et las peded räägivad oma asjadest kinniste uste taga, aga Eesti heterod ei suuda oma asjadest ka kinniste uste taga rääkida. Selle tõestuseks HIV levik ja kondoomi kasutamise valehäbi. Inimesed ei suuda rääkida suhetest ja seksist ka sellega kellega ise suhtes ollakse. Eestlaste iivet seni ongi päästnud massiline alkoholi tarvitamine - purjuspeaga siis kepitakse kusagil nurgas esimesi ettejuhtuvaid ning pärast üksikemad kasvatavad oma lapsi teadmata kes on laste isad.
Ärge nüüd solvuge need heterod kes ilusti abielus ja kaks last ja vuvva ja volvo - aga teadke et te olete ka eestis üks vähemuste grupp, ja kindlasti olete ise ka tunda saanud diskrimineerimist et mis teil viga et kaks palka koos ja lihtsam elu. Sellised Me siis oleme - Ansipi kursil edasi !!!
siinsetel p..l ila tilgub6. juuli 2013, 11:19
näljane räägib ikka leivast
Pets6. juuli 2013, 09:55
aga kes siis eile tv-3-le intervjuu andis? Onu Robert või?
mutt6. juuli 2013, 09:21
KOTT PLOOME...6. juuli 2013, 09:16