Inimesed

Vraidi hääl elab edasi Eesti suurimas orelis (8)

LISA KOMMENTAAR

hm6. juuli 2013, 01:24
Mis te aasite, laske kadunukesel rahus olla!
juulale5. juuli 2013, 20:03
diagnoosiga inimesesse suhtutakse ka sellele vastavalt, vähemalt tuleks suhtuda.Vraidisse suhtuti kui igati adekvaatsesse inimesesse. Sellest tulenevalt ka ajakirjanike sellised artiklid.
5. juuli 2013, 10:22
Vraidi hääl elab edasi rahva südames!
to Juula5. juuli 2013, 10:07
Just, mina olin täiesti jahmunud sellest märkusest, aga haiguse spetsiifika seletab kõik. Olen näinud inimest sama haigusega minemas, tema viimaste kuude ütlemisi püüavad mõned lähedastest siiani unustada. Tead küll, et haigus, aga nii raske on emotsioonidele selgeks teha, et see ei olnud enam päris TEMA.
Juula5. juuli 2013, 10:00
Isegi surma pealt lõigatakse kasu. Eelmisele: Silvil oli Teenetemärk olemas juba Lennart Meri ajast. Lugesin juunikuu Tiiut ja seal on portreelugu Silvi Vraidist. Seal ta ütleb, et võib-olla tal kogemata lipsas midagi sellist üle huulte aga ajakirjanikul oli see vaja muidugi ära trükkida. Tegemist oli ju tegelikult haige inimesega ja kõike ei saa tõe pähe võtta, mida ta mõnikord ütles.
Kahju-kahju....5. juuli 2013, 08:50
Peale surma tehakse igasugu rikke kadunukeste arvel, õigem olnuks talente nende eluajal märgata ja tunnustada! Ütles ju Silvi isegi, et oodanuks presidendi poolt mingitki tähelepanekut või tänuavaldust tehtu eest, aga.....
mann5. juuli 2013, 08:42
Väga oleks tahtnud minna ärasaatmisele, Silvi oli suur lemmik. Miks selline teade avaldatakse samal päeval? Ei lähe ju kirjus suvekleidis.....Ja keset tööpäeva koju riideid vahetama? Väga väga kahju.
Kaastunne lähedastele