Neljapäeval saadeti New Yorgi St John the Divine'i katedraalis viimsele teekonnale "Sopranode" täht James Gandolfini. Vasakul näitleja Michael Imperioli. Foto: Reuters, AFP, Getty Images, AP, Sipapress
Maailm
28. juuni 2013, 09:51
Galerii!

Gandolfini lesk matusel: "Ma armastan sind, Jim, ja jään sind alati armastama."

Eile saadeti New Yorgi St John the Divine'i katedraalis viimsele teekonnale tuntud itaalia-ameerika näitleja James Gandolfini, kes eelmise nädala kolmapäeval Itaalias ootamatult suri.

Menuseriaali „Sopranode" täht lahkus siitilmast 51aastasena.

„Mu abikaasa oli aus, hea ja armastav mees. Ta hoolis rohkem teistest kui iseendast," ütles matustel Gandolfini lesk Deborah Lin. „Aitäh sulle koos veedetud ilusa elu mälestuste eest. Ma armastan sind, Jim, ja jään sind alati armastama. Puhka rahus."

Isaga jättis hüvasti ka pisarates poeg Michael, kes oli olnud isa surma tunnistajaks, vahendab ABCNews. Gandolfini teine laps, tütar Liliana, on alles kaheksakuune.

Matusele oli tulnud hulk „Sopranode" näitlejaid nagu Edie Falco, Lorraine Bracco, Joe Pantoliano, Dominic Chianese, Steve Buscemi, Aida Turturro ja lapseootel Jamie Lynn Sigler, kes mängis Soprano tütart Meadow'd.

„Olid nii suur näitleja, kuna sinu sees elas väike poiss," sõnas oma ärasaatmiskõnes seriaali looja David Chase.

Kuulsustest olid Gandolfinit viimsele teekonnale tulnud saatma veel näitlejanna Julianna Margulies ning Alec Baldwin ja tema lapseootel naine Hilaria.