Foto: AOP
Inimesed
26. juuni 2013, 07:00

Nigella Lawson pageb vägivaldse mehe eest USAsse?

Eelmisel nädalal lekkisid meediasse häirivad fotod, kus multimiljonärist kunstikoguja Charles Saatchi krabab oma staarkokast naisel Nigella Lawsonil kõrist. Kuigi Saatchi on ajakirjanikele väitnud, et tema ja Nigella vahel on kõik korras, pole naine Briti ajakirjanduse andmetel tänaseni koju naasnud. Daily Maili andmetel on teleekraanilt tuntud Nigella oma õe juures maapaos. Kõmupiltnikud tabasid naise hiljuti hoolitsemata välimuse ja surnukahvatu näoga ning tema sõrmes polnud abielusõrmust.

Saatchi, kes politsei hoiatust küll vabatahtlikult aktsepteeris, on väitnud, et vägivalda tegelikult polnudki. Ta surunud käed naise kõrile vaid selleks, et üht vaidlusargumenti ilmestada. Kodust ajutiselt välja kolida soovitanud ta Nigellal ise, kuni keeristorm meedias pisut vaibub. Juhtum on

Suurbritannias suurt vastukaja leidnud ning naistevastane vägivald on kuum teema. Mehe kaitsele on asunud tema eelmine abikaasa Kay Saatchi, kelle väitel olevat Charlesil küll vigu, kuid vägivallatsemine nende hulka ei kuuluvat. Nigellale pole perevägivald võõras – kokk on väitnud, et lapsepõlves peksis ja alandas teda ema.

Nüüd kavatsevat Nigella sõita pikemaks ajaks USAsse, kus tal on kavas kokasaate võtted. Algul olevat Nigella reisiplaanid teinud suve lõpuks, kuid inetu intsidendi tõttu kavatsevat ta juba varem Los Angeleses eluaseme üürida. Briti meedias väideti hiljuti, et Saatchi alandas ja piinas oma naist restorani avatud terrassil ligi pool tundi.