Laupäeva õhtul andis Pärnu vallikäärus kontserdi tänavu jaanuaris Hollandis Euroopa piirimurdjate auhinna võitnud Ewert and The Two Dragons. Foto: Mati Hiis
Saund
23. juuni 2013, 09:53
Vaata galeriid!

Ewert and the Two Dragons andis suve ainsa kodumaise kontserdi Pärnus (4)

Laupäeva õhtul andis Pärnu vallikäärus kontserdi tänavu jaanuaris Hollandis Euroopa piirimurdjate auhinna võitnud Ewert and The Two Dragons.

Tegemist oli ainsa suvise kodumaise kontserdiga tänavu.

Veel enne, kui lavale lubati draakonid, esines Läti muusika au ja uhkus Prata Vetra ehk Brainstorm.

Kui reede õhtul oli vallikäärus toimunud kontserdil Watergate SPLÄSH! rahvast kohal kesiselt ja valdav osa olid noored, siis draakonid ja Prata Vetra tõid vallikääru rahvast korralikult täis - kohal oli nii nooremaid kui vanemaid inimesi, ning väga paljud olid kohal ka oma pisikeste lastega.

Oma pisut enam kui pooleteiseaastaste kaksikutega oli kohal ka laulja Indrek Raadik ehk Summer. Mehe sõnul on tema pojad suured muusikafännid ja alati kui muusika käima läheb, on poistel käed püsti.

Kui Prata Vetra lavale astus, voolas seni rahulikult pinkidel istunud rahvast väga suur osa lava ette ja bändile elasid kaasa nii eestlased kui lõunanaabrite lippe lehvitavad lätlased.

Muidugi sai kuulda ka Brainstormile aastaid tagasi Eurovisionil kolmanda koha toonud hitti "My star" ning bänd ei jätnud publikut ilma ka lisalugudest.

Selleks ajaks kui lavale astus Ewert and the Two Dragons, oli rahvast veelgi rohkem kohale tulnud ning publik elas kõvasti kaasa, plaksutas ja huilgas. Vallikääru teisel kaldal, üle jõe, kus üritust ei toimunud, oli end aga sisse seadnud väga suur hulk muusikasõpru, kes piletit osta ei raatsinud ja päikese käes mõnuledes laval käinud bände pisut kaugemalt, kuid täitsa tasuta nautisid.