Foto: Caters News Agency/Scanpix
Inimesed
18. juuni 2013, 08:45

FOTOD: Michael Jacksoni magamistuba oli kui keemialabor (17)

USA meedia ennustas juba enne Jacksonite leeri ja kontserdipromootori AEG vahelist kahjunõudeprotsessi, et kui sellest muud kasu ei sünni, saab maailm vähemalt põhjaliku pildi, miks ja kuidas popikuningas Michael Jackson neli aastat tagasi 50aastasena hinge heitis.

Kuigi kuuldused laulja ravimisõltuvusest ringlesid ka vahetult pärast tema surma, ei kujutanud ilmselt keegi ette, kui ulatuslik oli see tegelikult.

Meediasse lekkinud fotode järgi näeb Jacksoni magamistuba välja nagu plahvatanud keemialabor: keset üldist korralagedust vedelevad läbisegi kümned täis ning tühjad ravimipurgid ja meditsiiniseadmed. Staari voodi kõrval aga ilutseb haiglapalatist tuttav veenitilguti.

Jackson suri pärast seda, kui selle vastutustundetu teo eest vangi mõistetud ihuarst Conrad Murray oli talle unerohuna süstinud operatsioonisaalis kasutatavat anesteetikumi.

Muu šokeeriva kõrval on politseifotodele jäädvustunud Jacksoni kaisunukk, mida keskealise mehe voodist harilikult ei leia. Tema kapis aga vedelesid karnevalimaskid ja klouniparukad.