Inimesed
Õhtulehe video! GALERIID: esimene päevteine päev!

Rock Summer: kaks tundi Bryan Adamsit kahe euroga (70)

LISA KOMMENTAAR

peeter L30. aprill 2018, 10:17
Olin siis,kui esimene Summer toimus,40 aastane ja see oli üks minu elu tähetundidest. Käisin seal kuni 1994 aastani ( 1990 jäi ju poliitika pärast vahele ) .
norm24. juuni 2013, 13:25
artikkel r22gib bryan adamsist aga videos on ivo linna ja see v2rdjate band meie mees l2ks l2tti, vms. hale lihtsalt
pipi18. juuni 2013, 21:21
Ei saa kõike uuesti korrata ega lõputult teha. Mälestustel tuleb vahel olla lasta.
Mart 18. juuni 2013, 20:39
Oleks ka väga tahtnud tulla aga selline mõeldamatu piletihind- selleasemel kuulasin kodus Jörbergi niiet jalg tatsus)) Loodetavasti Õllesummeri korraldajad sellist hinnaviga ei tee.
Kuule ajakirjanik ja ...18. juuni 2013, 19:51
see teine jura ajaja Berents. Lõpetage see 2 EU pileti mula! Räägime ikka asjast enesest. Jah, see makaropv soovis palju pappi saada ja seetõttu kruvis hinnad üles. Sellega ta peletas paljusid eemale ja laskis selle Rocksummeri põhja. Enam pole võimalik seda üritust läbi viia, sest kahju on tekitatud ja tagasipöördumatult. Nii et hüvasti see kunagine nii populaarne üritus. Berentsi papist saan ma veel aru, vana penskar ajab lihtsalt seniilset juttu oma 2 Eust, aga kirjatükki autor peaks ikka nortmaalse mõistuse juures olema?
.....18. juuni 2013, 16:39
....nagu näiteks Õllesummer:)
uno18. juuni 2013, 09:33
nojahh! asi on maitses! kui teile meeldib selline rock summer, siis nautige aga silmad punnis edasi, mina aga käin sellise raha eest tunduvalt parematel üritustel!
Äge18. juuni 2013, 03:32
PURJUS KÜLALINE puudus ,sest kogu raha läks pileti peale. Ja kaine ,mossis,igav,tõusik,ülbe,ennastimetlev,vastik,öökima-ajav,ahne eesti koorekiht sai rahulikult rokkida,sest igasugune saast ei seganud neid pidu nautimast.
njahhile18. juuni 2013, 02:06
Keda sa taadiks nimetad - Toomas Vanemit, Vaiko Eplikku, Metstöllu, Winni Puhhi poisse, Maarja Kivi, Robi Linna bändi...etc? Sa oled ise hingelt kopitanud vanamehenäss, vaata peeglisse ja urise ise enda peale. Summeril oli kõik paigas ja õnn, et sinusugused pisipeeretajad sinna ei tulnud. Noki nina edasi.
njahh18. juuni 2013, 00:18
pilet hind oli ebareaalne....minna kuulama taatide jorinat selle raha eest...nii täis ma ka ennast ei suuda juua.
mäletan päris summeri aegu. sealt on kaasa võtta nii mõnigi hea ning siiani mäletamist väärt elamus. õnneks ei läinud ma mälestusi praegusele üritusele rikkuma. tol ajal olin ma vaese üliõpilasene suuteline pileti ostma. tänasele üliõpilasele oli see välistatud.
korraldaja18. juuni 2013, 00:12
Tänud sõbrad,kes tulite.Oli ilus sünnipäev ja purjus külaline puudus.Vingujaid neid on kõikjal.Jüri oli nagu jälle õpetaja,kes puust ja punasest ette näitas,kus me oma festivali arenguga siin eestis oleme.Kohe tuleb õllesummer.Pilet sutsu odavam.peo lõpuks maha joodud tunduvalt rohkem,sült lavalt kuulatud ja söödud.Naljakas ,et eestlane ja tema rahvusest ajakirjanikud annavad toimunule hinnangu publiku ja õlle müügipealt,mitte aga sellepealt,mida maailmanimega muusikud lavalt pakuvad.Veebruaris oli pilet 5o euri ja eile said sa 40 artisti.Mõelge mingid aastad tagasi oli Eesti - Brasiilja jalgpallis,90.min.pidu.Pilet 1500 krooni.Pilet tuli müüki rohkem,kui poolaastat enne teadmata milline artist esindab Eestit,milline Brasiiljat.Vinguge edasi kaasmalased aga Rock Summer 25.oli vinge üritus ja müts maha Jüri Makarovi ees.
tegeld17. juuni 2013, 23:07
Idioodid, kes siin nutavad oma taskurätte märjaks, et ei ostnud pileteid siis, kui 2 päeva pilet 50 euri maksis ehk 25 euri per päev- vinguge enesehaletsuses edasi. Te ei tea, millest te ilma jäite. Käisime nägime ja oleme väga rahul. Aitähh!
Dysan17. juuni 2013, 22:21
Jätsin kõrge hinna pärast minemata ja ei kaotanud midagi, pigem võitsin, säästsin 90euri..
uno17. juuni 2013, 20:14
eks ürituse läbikukkmise põhjuseks on nagu ikka eesti ärimehe liigne ahnus! rõhuda ei tuleks mitte bändide kvantiteedile, vaid hoopis kvaliteedile! Hr. Makarov peab seda asja minema kuhugile õppima!
tsingu17. juuni 2013, 20:10
Tänud korraldajatele!!! Eriti P.I.L. EEST! AITÄHH
Nostalgitseja17. juuni 2013, 19:18
Käisin ja kuulasin, kuid hinges tühjus ja nukrus. Ei mingit Rocksummeri õhustikku, vaid hale vari sellest kunagisest melust. Et rahvast nii vähe oli, eks selles oli süüdi Makarovi tüüpi ärikad, kes lootsid hiigelkasumit saada. Kui piletihind väiksem oleks olnud ehk siis ka rahvast oleks rohkem olnud, kuid ikkagi oleks midagi kõvasti puudu jäänud. Vaimu ei olnud ja tänapäeva noori need bändid, mida Makarov välja tõi, noori ei tõmba.Ja see Ivo Linna sissepookimine oli täielik ämber, mitte et Linna vilets oleks olnud, vaid see Isamaa laulud ei lähe peale Tallinnas, kus venekeelsed eesotsas Mihhail Kõlvarti ja Jana Toomigaa on keeranud selle täielikult tuksi.
Imelik17. juuni 2013, 18:54
väide Aheliku poolt, annaks siin kontserdi AC/DC ei mahuks siia inimesed äragi.
Andres17. juuni 2013, 18:50
Jätsin kõrge hinna pärast minemata.
ohh17. juuni 2013, 18:03
Berends räägib seda mis Makaron tal ette on kirjutanud.Vaadake või seda kuidas teleülekannete ajal välditi üldplaanis näitamist, et poleks arusaadav kui vähe inimesi oli.
Kõik Makaroni strateegia.
külastaja17. juuni 2013, 17:27
Mind isiklikult häiris üks ema, kes pidevalt koos kolme suurema lapsega ringi käis, suits suus ja õlu käes, pilk järjest hägusemaks muutumas... Eks see siis oligi vist üks nendest, kellele üritus Makarovi poolt n-ö välja tehti. Kurb natuke sellist asja vaadata.
Endal olid ka lapsed kaasas, alla 10-aastased said ju tasuta ja kuna oli vähe rahvast, siis sobis kenasti lastele esimeseks festivaliks:) Kulusid oli ikka lastega rohkem kui üksi käies, aga eks kõik rahvaüritused sellised ju ongi. Samad putkad igal pool ja sama ülehinnatud kräpp müügil, mida kunagi muidu ei ostaks. Osake elukoolist, ma ütleks.
erk17. juuni 2013, 17:11
Mis te ajate siin 20 € piletijuttu, nii palju tahavad juba varsti eesti artistid saada ühe kontsertõhtu eest, Rock Ramp 27 € festivalipass, kõik kohalikud esinejad, naljatilgad, riik võtab juba 20 %, vanasti oli vist 5%. Kes tahtis, sai osta 50-st ka odavamalt passi, ise vaja vaeva näha, paljud ju müüsid. Tallinnast kaugemalt tulijatele on jah kulud, samuti kui minna Järvakanti, on ju ka päris asjalikud kulud, Tallinnas elab enamik aktiivseid inimesi, loogiline, et festival on siin, mitte Kapa-Kohilas. Kui kulud liiga suured, siis ei ole midagi teha, kuskil kodukandis on ka mingi üritus.
Piletihind oleks pidanud jäämagi sinna 50 € peale, see on vastik komme, et kogu aeg rõhutakse sellele, et pilet tõuseb kogu aeg iga kuu, kontserdikorraldajad peaksid sellest loobuma, mõistlik oleks teha nii, et kuni artiste ei ole välja hüütud (või noh mõend nimed), siis soodushind nt 40 €, hiljem läheb 50-le ja sinna jääbki ja ei mingit hirmutamist enam.
Berendsile17. juuni 2013, 16:57
Kuidas võib soliidses vanuses vanahärra nii lolli juttu suust välja ajada!!!! Jura 2 Eu solisti kuulamiseks. Kuule , Berends, sinul puudub igasugune loogiline mõtlemine. Ei saa ju kolme-nelja laval esinevat solisti korraga kuulata. Võiksid ausalt öelda, et sellise piletihinnaga lasti üritus põhja ja tehti häbi Rocksummerile. Rahvast oleks tulnud kindlasti palju enam, aga see absurdselt kallis pilet oli see, miks ei tuldud. Sellega Makarov oma kasuahnusega rikkus selle ürituse täielikult. Ja veel, minule kui 50 le elueale lähenevale tähelepanek, tänasele noorele põlvkonnale ei lähe peale see nostalgia värk ja selle Adamsi kohta minu 17 aastane poeg sõnas küllaltki inetu sõna. Nii et hüvast ROCKSUMMER ja Makarov ka.
issand17. juuni 2013, 16:03
bee gees on ju surnud kõik
õnnetu möödalaskmine17. juuni 2013, 15:09
"Ka Berends kurdab, et ajakirjanikud tahavad rääkida vaid piletihinnast ja publiku hulgast. "
Aga see on ju toimunud ürituse ainus probleem ja möödalaskmine. Hindasite olukorda valesti ja tulemuseks oli tühjus. Festival ei lähe meluks, kui inimesi on nii vähe. Mõelge sellele järgmine kord. Pigem teenige käibe pealt.
loll jutt ahelikult17. juuni 2013, 14:38
tuleb küll terve lauluväljaku nõlv täis, ja osa jääksidki sissepääsuta, kui oleks korraldatud õigesti, kontserdi aeg valitud õigesti,et rahvas nii rahadega ja pereliikmetega võimelised olema eest kui tulema laulukale ja kui nostalgiasträäida, siis väljak ja väljaku tagused, lava 2, lava 3, tantsulava oleks üheagselt pilgeni täis juba ainult keskealistest rokipeerudest ainuüksi,kui oleks aga kõikidele midagigi tõeliselt mõeldudoleks täismaja hommikuni välja ja seda vaatamata ilmale. ajage kokku näiteks pink floyd, rollingud või ac/dc , bowie ozzie kes seal veel, kergema otsa poolt elo ,bee gees, kasvõi white snake, miks mitte rammstein,nostalgiast sissevõetutele slade, sweet,inglise rokkareid 70-st, zz top, rem jne.noortemale peiutuseks ja vanematelegi huudisimuks kaemiseks päevasesse blokki paar teismelisteiidoleid,miks mitte kasvõi see paarike seleena gomez ja justin biiber, oleks ilgelrahvat ja korraldajatele pappi ,ööseks oleks lavatagusesse hommikuni disco nostalgiakorraldatud nagu venes osatakse teha, sandra, cc cetsh, smokie, space,prsetäis itaalasi uberttocci, celentano,al banode ja foglidega-on vaja vaid tahta,enne orgunnirahvaltküsida jasiis ei tunduka see 100 euri palju nende 2-3 ööpäeva eest .
to Jaagop jt17. juuni 2013, 14:28
20€ piletihinnaks on väga normaalne. vaadake hetkel linnasolevaid Õllesummeri reklaame! Pet Shop Boys ple just vähem kuulsad, kui Adams ja päevapilet on 15€ !! Sellise hinnaga oleks teil old igasugused massid koos aga ei, 60 ja sisi mingi mulajutt, et oi tegelt maksis adamsi nägemine 2 euri ja 25 senti... :)
eelmisele17. juuni 2013, 14:25
Kvaliteetrokki? Naljamees... Kui mulle oleks 20 eurtsi peale makstud, poleks siis ka seda jama läinud vaatama/kuulama.
Bla17. juuni 2013, 14:24
Oleks vbl läinud kui oleks mõni suurem lemmik esinenud. Aga sellel, miks vähe rahvast oli võib palju põhjuseid olla, mitte ainult piletihind.
to eksole17. juuni 2013, 14:14
Kui päevapilet oleks kõigile olnud 10 €, oleks plats ääreni rahvast täis olnud ja korraldaja tulu kindlasti suurem kui praeguse kalli piletiga.
edu Makarovile17. juuni 2013, 14:14
Need pileti hinna kallal inisevad ninanokkijad, käigu 15 euro eest Homenjat kuulamas. Kes tahtis kuulata kvaliteetset rokki, ostiski kalli pileti ning nautis rõõmsameelselt 2 päeva mitmel laval kümneid esinejaid. Kõik oli ok. Kes ei käinud, see ei tea ka millest ilma jäi. Mina jäin väga rahule. Aitäh korraldajaile.
eksole17. juuni 2013, 13:44
Oleks pidanud olema vaeste inimeste tsoon-pilet10 euri ja kogu lugu.
mm17. juuni 2013, 13:30
Taevas nuttis,sest piletihind...?no... kuulge kui kuus saadakse palka 360.-,millest tuleb elada ja arveid maksta ja seda mitte vähestel vaid paljudel,siis on loomulik et rahvast vähe kohal.
Isegi kui piletihind oleks olnud poole odavam(mis oleks ka veel liiga kallis olnud)oleks kohale tulnud juba võibolla 2 inimest,st.2*30.-.Kahju-väga kahju,oleksin isegi tahtnud tulla väga,aga mitte sellise hinnaga.
kodanik17. juuni 2013, 13:15
Muidugi on tore, et makarov selle asja ära tegi. Kasvõi nostalgia pärast.
Tegelikkuses oli niipalju kui ETV-st näha oli, inimesi ikka väga vähe. Mis teha, eks siin mängib rolli ka ajastu. Summerid tõesti ei ole enam lõikavad teemad ning noori nostalgiaga ei püüa.
Kindlasti ka piletihind oli krõbe. Kui Tallinna inimesele võib tunduda 90 € (või 60 € ühe päeva pilet) igati oka hind. Sissetulekud ehk teisest mastist ikkagi pealinnas. Kaugemalt tulijale on see aga terve varandus ning kui siia juurde lisada kasvõi kahekesi tulek (perest rääkimata) - piletid juba 180 € pluss ööbimine / sõitmine ja söögid joogid... no ei ole meil siiski sellist kaadrit palju kes kahepeale mingi 300 ja rohkem € tuttu paneb. See on väga suurele osale inimestest kuupalk.
Muidugi oli kena, et lapserikkad pered said sisse tasuta. Kuid, samas näiteks kahe ja kolme lapsega pered ei saanud ikkagi tulla kuna ei suuda kanda neid kulusid.
Ok, mis ikka. Saab ju nentida, et kes ei jõua, ärgu tulgu.
Mina paraku näiteks eelistan Positivust. Pilet alla 60 € kolme päeva eest. Ka Summeri hind ca 40 € oleks toonud 3 korda rohkem rahvast kokku. Ning kasum oleks olnud suurem.
Ning pealkiri on ikka väga jabur ning see väide samuti. Kokku oli jah 40 esinejat kuid puhtfüüsilsielt ei suuda ju neid kõiki vaatamas käia ning ei saa elldada, et kõik esinejad kõigile meeldiksid. Seega suht demagoogiline jutt on see 2 € pileti jutt.
ee17. juuni 2013, 12:56
Viis isamaalist laulu, vihm ja "Finlandia" ... selle alapealkirjaga artikli lõigus oli juttu viiest laulust, vihmast aga mitte sõnagi "Finlandiast" . Mis see Finlandia siia puutub kui kui selle kohta pole ainsatki sõna. Oli see laev, rahvas või maa või mis ??? Ala pealkiri pekas olema "Viis isamaalist laulu ja vihm " Ajakirjanik :D
Stakan K.Butõlkin17. juuni 2013, 12:22
Makaronil oleks nagu kade olnud lihtinimesi peale lasta.
Ja ehitada rockifestival üles estraaditäht Adamsile? Või mistandoli? Zuckermanile?
Ja panna Pantokraator või Muumitroll pealavale? See on vanade estraadipeer B.Adamsi ja kohaliku elava klassiku I.Linna alavääristamine.Nallamehed.Eriti Berends.
Ma ei tea kui palju oleks olnud paras piletihind konkreetselt selle listi puhul mis oleks toonud kokku paar kolmkümmend tuhat huvilist. Pakun, et 15 euri päev ja 25 euri kaks päeva.
Aga võibolla poleks seegi aidanud.
Sellise lahja listi oleks välja vedanud vaid Toompealt ostetud seadus: et üle 16 aastased peavad minema, muidu trahv 100 trahviühikut.
Mo jaoks oleks pidanud selle konkreetse esinejatelisti puhul nt.küll pisut peale maksma.
Ma arvan, et B.Adamsit või elava legendi I.Linnat või paari rockibändi oleks ma isegi välja kannatanud küll kui mulle oleks kompenseeritud sõidukulud Nuustakult, ööbimine 4 tärni hotellis ja 10 euri tunnis päevaraha. Kui Listis oleks olnud midagi aktuaalsemat nt. Municipal Waste või mõni trash metali suure neliku Metallica, Slayeri, Antraxi , Megadethi seast või mõni tõsiselt hea heavypunt puhta vokaaliga-Mastodon nt. siis ma oleks nõus ka 100 euri välja käima elamuse eest. Tulla platsile kallist õlut jooma,plekktorusse kusema, niisama töllerdama , saateks keskpärane estraadimuusika, maksta selle võimaluse eest 10 euri tunnis (üle 5 tunni ei viitsi ju töllerdada, igav hakkab)sry, aga see oleks ju üsna jabur ja mõttelage.
Stakan K.Butõlkin17. juuni 2013, 12:21
Makaronil oleks nagu kade olnud lihtinimesi peale lasta.
Ja ehitada rockifestival üles estraaditäht Adamsile? Või mistandoli? Zuckermanile?
Ja panna Pantokraator või Muumitroll pealavale? See on vanade estraadipeer B.Adamsi ja kohaliku elava klassiku I.Linna alavääristamine.Nallamehed.Eriti Berends.
Ma ei tea kui palju oleks olnud paras piletihind konkreetselt selle listi puhul mis oleks toonud kokku paar kolmkümmend tuhat huvilist. Pakun, et 15 euri päev ja 25 euri kaks päeva.
Aga võibolla poleks seegi aidanud.
Sellise lahja listi oleks välja vedanud vaid Toompealt ostetud seadus: et üle 16 aastased peavad minema, muidu trahv 100 trahviühikut.
Mo jaoks oleks pidanud selle konkreetse esinejatelisti puhul nt.küll pisut peale maksma.
Ma arvan, et B.Adamsit või elava legendi I.Linnat või paari rockibändi oleks ma isegi välja kannatanud küll kui mulle oleks kompenseeritud sõidukulud Nuustakult, ööbimine 4 tärni hotellis ja 10 euri tunnis päevaraha. Kui Listis oleks olnud midagi aktuaalsemat nt. Municipal Waste või mõni trash metali suure neliku Metallica, Slayeri, Antraxi , Megadethi seast või mõni tõsiselt hea heavypunt puhta vokaaliga-Mastodon nt. siis ma oleks nõus ka 100 euri välja käima elamuse eest. Tulla platsile kallist õlut jooma,plekktorusse kusema, niisama töllerdama , saateks keskpärane estraadimuusika, maksta selle võimaluse eest 10 euri tunnis (üle 5 tunni ei viitsi ju töllerdada, igav hakkab)sry, aga see oleks ju üsna jabur ja mõttelage.
n17. juuni 2013, 12:11
Oleks läinud ka mehkaga, aga 120 € ehee, sellega targematki teha. Kirves hind oli tõesti. Huvitav, kas keegi VIP pileti ka ostis, minumeelest said seal kõik VIPID olla :D
Ahto17. juuni 2013, 11:57
See Summer on end ära ammendanud.Eestis on need asjad üleüldse väga kummalised.Selle asemel,et panna piletile normaalne hind,pannakse selline mis hinge kinni võtab ja siis loodetakse et rahvast tuleb murdu??!! No ei tule ju,iga loll peaks aru saama sellest.Sama lugu on laatadel kus "ärimehed" müüvad 50 sendist limonnadi 2 euri pudel!! No tule kirill appi!!!Aga nohh,see on äri eesti moodi....
mina ikka17. juuni 2013, 11:55
Oleksin läinud, aga 50 euri päev, ei aitäh! Pigem peaks vähem esinejaid kutsuma kui piletihinda lakke tõsta.
Nautija17. juuni 2013, 11:35
Megaelamus ja vägev Summer! Tänud korraldajatele!
khmm..17. juuni 2013, 11:25
piletihind poole odavamaks ja rahvast oleks plats täis tulnud. isegi nende artistide peale. aga mõni on nii tige raha peale, et kole. raha saamiseks oleks natuke pidanud panustama. kas tegu oli mingi rahapesuskeemiga või lihtsalt miski tüngaskeemiga, eks see selgub hiljem, aga normaalse mõistusega inimene ei pane festivalipileti hinnaks eestis 60€. peaaegu 1000krooni vanas rahas.
Jack17. juuni 2013, 11:03
Positivus festivali 3 päeva pilet koos telgi kohaga maksab 41 Läti latti = 58€ vs. kaks päeva Rock Summerit 90 euri - tulge mõistusele - piletihind rikkus kogu selle ürituse ära JOKK
qqq17. juuni 2013, 10:45
Artikkli pealkiri on IDIODISMI tipp näine! Kas enam idiootsemaks saab mingi pealkiri minna...?
Elagu nödrameelsete maailm mida juhivad hullumeelsed...
alf17. juuni 2013, 10:28
Loodame ,et see Summer jääb viimaseks. Ei lähe enam rahvale peale. Bändide nõrk tase ja rohkus ei pakkunud kellegile huvi. Jääb üle imestada korraldajate naiivseid ootuseid.
festar17. juuni 2013, 10:23
lihtne matemaatika: 70 artisti 110 euro eest ehk siis pea poole odavam: http://opener.pl/en
12317. juuni 2013, 10:18
Päris huvitav mõte. Lähen poodi ostan 50euro eest kaupa. Ostan 10 asja.....muu kraam on odav p.sk aga neist 10nest asjast on üks 30eurone konjak. Pärast kodus ütlen naisele suure rõõmuga, et sain selle konjaki 5euro eest......
Valusad debiilikud satuvad meil ikka avalikku ellu.....
muide17. juuni 2013, 10:07
ega korraldajad pole süüdi,et piletid nii kallid on,sest keegi välismaalane siia ikka ainult enda näitamise pärast ei tule,ikka küsitakse kopsakat honorari,ning peale selle ongi euro juba krooniga varsti võrdne,mis sest,et palgad pole tõusnud 15 korda.
Jaanus17. juuni 2013, 10:01
"Aga kihvt, et festival ikkagi toimus ja Makarov hambad ristis selle ära tegi! Sest ausalt öeldes, ma väga ei uskunudki, et festivalist asja saab."
Festivalist ei saanudki asja, mida sa ajad! (kallis pilet ja ülivähe rahvast) Ja mis debiilne võrdlus see käib, et saan Adamsit 2 euroga vaatamas käia. 2 euroga piletit ju ei saanud!
uno17. juuni 2013, 10:00
2 X ühte ämbrisse ei tasu ka astuda! esiteks oli pilet sellise ürituse jaoks kallis! ja kui tõesti tahetakse sellise hinnaga lauluväljakule rahvast saada, siis peaks ikka olema igal päeval ka mingi kõva tegija! nende keskpäraste bändidega, olgu neid palju tahes, ikka kohale ei tule küll, eriti veel sellise raha eest!
tohmu17. juuni 2013, 09:59
Sai kohe alguses 50€ eest 2 päeva pilet ostetud, aga ikka sai liiga palju makstud. Päevapilet 20 ja pass 30 ning väljak oleks rahvast täis olnud. Makarov oleks rohkem teeninud, kaubitsejatel oleks pärast raha kokku lugedes silm säranud (praegu jäid nad päris korralikult miinusesse) ja muusikasõbrad oleks saanud korraliku festivali. Kõik oleks olnud häppid kui Makarov oleks kunagi kuulnud vanasõna ahnusest ja upakile käimisest.
ahnus-ahnus17. juuni 2013, 09:32
Loll pealkiri. Milleks siis neid eurosid 90 küsiti? Ma oleks maksnud 2 €, kas oleks siis saanud kuulata Adamsit? Muidugi EI OLEKS. Igasuguseid asju võid jagada, liita ja lahutada, mil pole mingit seost ega mõtet. Enamus esinejaid teles nähtutest olid ikka nii mannetud, et 90 € väkja käia - no anna abi!
No17. juuni 2013, 09:30
ja ütlemata jäi, et kui oleks tulnud keskööks aia taha ja öelnud, et tahaks 2euriga Adamsit vaadata- kuulata, kas oleks siis see kahetunnine kontsert ikka 2 euri maksnud???????
kahju uudis! 17. juuni 2013, 09:27
Sest eesti inimesed on 6000 miljonärid, käisid lauluväljakud ülejäänud 1200 paljupered tasuta piletid. Ülejäänud vaesed inimesed ei saa osta kallis piletid!!!!!
No17. juuni 2013, 09:26
kui kõigile midagi, siis oli ju kordaläinud üritus. Ja melu platsil näitas väga selgelt meie inimeste tänase päeva võimekust- kaugel on veel viis rikkamat riiki.... kui asjad maksavad 2euri, peadki vaatama kuidas seda kulutad, kas kooli lõpupeole, lapse maale sõiduks või pätsi leivale....
Urmas17. juuni 2013, 09:24
Ma pole nii ullikest ajakirjanikku juba ammu lugenud.
"Tema jutt, segu esimese klassi matemaatikast ja demagoogiast, lööb algul hinge kinni. Siis aga, kui see segu sul peas sumisema hakkab, mõtled, et tõepoolest nii ju ongi. Kui ikka arvutada oskad."
Kui Rocksummer kestis 2 päeva (ööpäevas on 24 tundi, aga sellest esinemisi oli vast 12-14 tundi) ja esinejaid 40 ringis, siis kuidas on võimalik kõiki esinejaid kuulata 2.25 euro eest 2 tundi. Ajakirjanik ei oska tõesti arvutada ja loogiliselt mõelda isegi mitte esimese klassi lapse tasemel!
Jaagop17. juuni 2013, 09:18
Kas te olete idioodid w et arvate et 25 eur saate kuulsate esinejate vahtimiseks pileti?see et eestis valitsevad idioodid ja palgad on imeväiksed ei tähenda seda et mujal maailmas areng seisaks seal on palgad normaalsed ja see 60 eur täiesti normaalne hind ,niiet pole mõtet uluda siin vaid tänada kommariparteid.
fred17. juuni 2013, 09:16
Bryani eest oleks nõus olnud isegi 20€ maksma, kuid enamuse ülejäänute eest oli ka 2€ liiga palju.
mott17. juuni 2013, 09:14
korraldajad ei tunne raha väärtust...
aadu17. juuni 2013, 08:59
Kui vaatan seda kava, siis täielik s...t. Minul poleks midagi kuulata. Kuigi olen 36 aastat vana ja seda tänapäeva klubikat ei kuula. Linna oli ainus tõsine tegija vist.
Jürka-Jürka tünn-tünn-tünn17. juuni 2013, 08:53
nüüd jääb üle oodata ,paljudele siis ja kui palju võlgu jäädakse . Korraldajaks oli osaühing , mis ilmselt pankrotistatakse .
mh Pärnust17. juuni 2013, 08:50
See 2 päevane üritus oleks mu 3 liikmelisele perele maksma läinud ca 500 eurot.
Asi polegi nii väga pileti hindades, mis oleks kärpinud marginaalse summa, vaid pigem ööbimise ja toiduhindades.
Lapsele 2 euri viis minti batuuti ... jaaaaaah?
Paraku käime ikkagi üle aasta rabarockil ja trallime selle 500 eest täiel rinnal.
Kas korraldaja natukenegi mõtles ööbimise hindadele?
marusja17. juuni 2013, 08:46
kahepäevapilet oleks pidanud maksma 25 euri ja siis oleks ikka rahvast ka olnud nn lasnamõenõlval.Aru peab ikka ka peas olema ,90 eurot ikka jube kallis hind.
Mikk17. juuni 2013, 08:46
Kui aus olla, siis ei jäänud kuskilt isegi Rock Summeri reklaami meelde. Liigselt loodeti nostalgiale ja arvati, et saab niisama hakkama?
Kõik on ilus17. juuni 2013, 08:42
aga külastajate poolelt kukkus üritus ämbrisse. Rahvapea ja nostalgia ei maksa tänapäeval külastajale 60 EUR päev! Selles osas panite mööda , Härrased! Oleks oodanud et oleksite natuke realistlikuma hinna välja mõelnud proffidena.
arvamus17. juuni 2013, 08:33
Tahtsime ka kaasaga minna. Kahjuks tööplaanid rikkusid selle. Samas, kui hinda kuulsin, siis ega millestki ilma ka jäänud. Ma poleks olnud nõus iialgi päevapiletit ostma 60 euriga. 2-kesi minna, oleks 120.-euri, lisaks toit, jook, vajadusel ühistransport (takso, buss, troll vms). Ausalt, 30 euri, päevapilet oleks norm olnud ja sellise hinna puhul oleks ka rahvast vast 3x rohkem olnud.
Saan aru, et sellise asja korraldamine pole odav lõbu, aga elu on ju näidanud, et ahnus ajab upakile. Ning see piletihind oli ehtne ahnus
Kinks mariihhen 1317. juuni 2013, 08:28
Joodikute pidu.
Kõik keksivad viinaga eetris.
juku17. juuni 2013, 08:23
tore pidu oli, tänud korraldajatele! rahvast oli küll vähe aga oligi lahedam liikuda ja muusikat nautida!
kala17. juuni 2013, 08:15
See kahe euro jutt on juba selle pärast täielik lollus, et artistid esinevad ju kolmel erineval laval. Parimagi tahtmise juures ei saa kõiki kuulata. See on nii tobe põhjendus, et piinlik lausa.
Uskumatu!17. juuni 2013, 08:04
Euro väärtus on esmakordselt tõusnud!?