Inimesed
17. juuni 2013, 07:00

Tony Blair himustas Rupert Murdochi naist?

Eelmisel nädalal tuli ilmsiks, et meediamogul Rupert Murdoch (82) lahutab oma 14 aasta pikkuse abielu endast ligi poole noorema Wendi Dengiga.

Daily Mailile teadaolevalt tuli mehe lahutussoov Murdochi kolmandale abikaasale ja kahe tütre emale nagu välk selgest taevast. Sõprade sõnutsi olevat Wendi küll teadnud, et neil on mehega probleeme, aga ta polevat eales uskunud, et Murdoch on valmis avalikult tunnistama, et nende liit oli viga.

Üks pöörasemaid meedias levivaid kuuldusi on, et abielule sai saatuslikuks Dengi afäär endise Briti peaministri Tony Blairiga. Blairi pressitiim on selle ümber lükanud. Peale abielulahutuse kavatseb Murdoch lõhkuda ka oma meediaimpeeriumi eraldi meelelahutus- ja kirjastusdivisjonideks. Ta pole pressiga oma otsustest kõnelda soovinud. Ärihail on õrn side ka Eestiga – tema teine abikaasa ja kolme lapse ema Anna Maria Tõrv on eesti verd.

Murdochi lahutust Annast loetakse tänaseni maailma kalleimaks. Deng, kellega Murdoch vaid mõned päevad pärast lahutuse jõustumist abiellus, tembeldati meedias kullakaevajast trofeetibiks.