HAPU SEIS: Lady Gaga on viie aastaga palju saavutanud, ent talt oodatakse veelgi rohkem. Peatselt on talt siiski oodata uut albumit ja filmi. Töö kõrvalt peab ta aga leidma aega ka selleks, et kihlatu Taylor Kinneyga (väiksemal pildil) suhteid siluda. Foto: AFP, Reuters
Inimesed
12. juuni 2013, 07:00

Lady Gaga peigmees hullab filmivõtetel Cameron Diaziga? (2)

Lady Gagal on probleeme nii muusikaäris kui eraelus. Fännid on uue hittide ootamisest tüdinenud. Lauljatari kihlatu aga kiikab hoopis Hollywoodi staari Cameron Diazi välkuvaid sääri.

Nädala hakul lahvatas kõmumeedias skandaal, et Lady Gaga kallim, näitleja Taylor Kinney saab filmi "The Other Woman" võtteplatsil kahtlaselt hästi läbi Cameron Diaziga. Ekraanikeemia kõrval vahetatakse helli pilke ka vabal ajal, vahendab The Sun. Ühe allika sõnutsi käivad Taylor ja Cameron koos õhtust söömas ja pidutsemas, Cameron kohtus isegi Taylori vendadega, kui nad võtteplatsil külas käisid. Film võetakse üles USAs, aga Lady Gaga ise on praegu Mehhikos puhkamas ja puusaoperatsioonist toibumas. Muide, filmitav "The Other Woman" ehk "Teine naine" räägib naisest, kes saab teada, et kallim teda petab, ja hakkab valusat kättemaksu hauduma. Loodetavasti pole Gaga plaanid siiski liiga valusad.

Tundub, et vahepealsed aastad on tema jaoks rasked olnud. Mullu käis ta pikal ja väsitaval tuuril ja võttis vahepeal kaalus ligi 12 kilo juurde. "Ma armastan süüa pastat ja pitsat," kuulutas ta toona. Praeguseks on Gaga pekist siiski lahti saanud ja taas bikiinivormis. Huffington Post kirjutas, et Mehhikos käib ta paljastavalt riides ja näeb suurepärane välja.

Sama suurepärane pole aga tema muusikaline seis. Aasta hakul tehtud puusaoperatsiooni tõttu katkes ta maailmatuur ja ka uue plaadi valmimine võtab veel aega. Gaga kogu maailmas tuntuks teinud debüütalbum "The Fame" ilmus juba viie aasta eest augustis. Just sealt on pärit hittsinglid "Just Dance" Ja "Poker Face". Järgnesid pisut vähem menukad, kuid siiski tugevad albumid "Fame Monster" 2009. aastal ja "Born This Way" 2011. aastal.

Neljas album kannab nime "Artpop" ja tuleb välja tänavu. Vaadates muusikafoorumeid, kus fännid Lady Gaga tegemiste üle arutlevad, ollakse pigem skeptilised, kas ta suudab enam üllatada. Praeguseks 27aastane Gaga on ju teinud kõike: laval oksendanud, kandnud igasuguseid ekstravagantseid kostüüme (ehtsast lihast tehtud kehakatet mäletate?) ja saanud juba osaks popkultuurist. Kas tema säilivustähtaeg on ületatud? Gaga produtsent Vincent Herbert on kriitikuid rahustanud ja öelnud, et värske materjal tuleb hullumeelne ja jalustrabav. Gaga proovib kätt ka uute väljakutsetega: sügisel näeb teda Robert Rodriguezi filmis "Matšeete tapab". Lauljatari kõrval mängivad seal näiteks Jessica Alba, Charlie Sheen, Antonio Banderas ja Mel Gibson. Ilmselt võib film jõuda ka Eestisse. Lady Gaga ise aga andis mullu suvel Tallinna lauluväljakul kontserdi.