Inimesed

Telesuvi elustab Rock Summeri, üliõpilasmaleva ja saadab menusarjad kordusringile (3)

LISA KOMMENTAAR

Kaak2. juuni 2013, 09:27
Lõpuks ometi tehti elule keset linna hädatapp. Tublid!
pilvede fenomen1. juuni 2013, 11:53
Vaatasin internetist mõnda Pilvede all osa ja no ei saa mina aru selle menust - see on 100 korda hullem kui Rosamunde Pilcher oma eluvõõruses, lisaks veel kistud dialoogid ja kunstlik-õõnes mina-tegelase tekst, rääkimata õhku jäävatest küsimustest, mis kunagi vastust ei saa - a la kus siis ikkagi Kertu oli koos Jakobiga ja mida kuulis - olgu, võib-olla ma lihtsalt ei ole kõike näinud. Ja mind isiklikult häirib väga ka kostüümivalik - madalapalgaline turvakodukasvataja ei käi kindlasti niiviisi riides, nagu ta seriaalis riidesse on pandud. Nii ei käi ükski mõistlik inimene Eesti porises kevadtalves riides - minikleidi, valgete sukkpükste, kingakeste ja roosa mantliga, mida ehib valge rosett - see on lihtsalt naeruväärne. Ammugi veel pealt kolmekümne arstiharidusega, arstina juba aastaid töötanud ja vahepeal Taanis elanud naine.
Ette Panek1. juuni 2013, 10:19
Toimetaja Aigi Viira-le soovitus teha oma toimetusele ettepanek.
Möne menusarja suvel kordamise asemel, näidata iga päev vähemalt üks tund, kuidas riigikogu liige (101) suvel oma valijaga tööd teeb, siis kui Toompeal teised ametnikud puhkavad.
Paljudest 2011. a. Eesti Vabariigi Riigikogusse valitutest pole mönda aega kippu ega köppu.
Tuletage meile meelde, mis asja on ära teinud näiteks RK liige dirigent T.L. või ex sportlane J.J. Samas meenub hea näide E.S. lühikese aegsest RK-s viibimisest, mille käigus suutis selle, et nobedalt hakati üle riigi kergliiklusteid rajama.
Meedial on hea võimalus kaasa aidata, et saaksime meie valituid igapäevaselt jälgida info kaudu, mis onlines on Riigikogu kodulehel avalik.
Kas Riigikogu juhatusel on selle avalikustamise vastu seista põhjendatult?
Jõudu igat masti toimetuste toimetajatele avalikkuse täitmist sellise materjaliga, mis aitab positiivsust tõsta.