Foto: SXC
Suhted
29. mai 2013, 15:03

5 nippi suveromansi leidmiseks ja nautimiseks (3)

Miniseelikud ja seksikad pluusikesed kapist välja, sest suvine aeg on kohe-kohe käes! Ja miks mitte vürtsitada seda aega kobeda suvesuhtega. Bettyconfidential.com annab selleks mõned nõuanded.

Virgu. Päike paistab, ilm on mõnus ning ka kutid on rohkem äksi täis kui muidu. Naudi elu, mine pärast tööd kohvikusse joogile, käi sõbrannadega rannas ja suvekontsertidel. Ole võimalikult palju väljas.

Ole julge. Siin ei ole kohta tagasihoidlikkusele, ole kelmikalt julge. Näed ilusat poissi.. mine tee temaga juttu! Lihtsalt ütle midagi ja naerata. Julge hundi rind on rasvane, kas pole? Pealegi on paljudel meestel juba kõrini sellest, kui nemad peavad kogu töö ise ära tegema. Kindlasti hindavad nad ka naisepoolseid pingutusi.

Muuda suvepäevad "enda päevadeks". Püüa leida iseendale vaba aega, sest kui armastad iseennast, siis armastavad sind ka teised. Stressis inimestega ei viitsita nagunii eriti suhelda.

Voodis mingu asjad kuumaks. Kui oled leidnud sobiva silmarõõmu, siis tuleb asjad voodis kuumaks ajada. Mitte et su voodis varem kuum poleks olnud. Aga proovige midagi sellist, mida te kumbki proovinud ole. Kasutage fantaasiat.

Ära muretse liigselt. Suvel ei ole vaja millegi pärast muretseda! Jõid natuke liiga palju? Mis siis! Elu on nautimiseks! Kas on oht, et sinu suvesuhe ei pruugi sügisel enam kestma jääda? Las olla, praegu on ju kõik hästi!