Video: Viljar Voog
Inimesed
28. mai 2013, 16:07
Õhtulehe video! Galerii!

Metal-muusikud panid ka kardiraja avariidest metalselt kõlama

Täna kohtusid Õismäe kardirajal reedesest Tuska Metal Battle osa võtvad Eesti rokkarid. Pingelises sõidus veedeti palju aega külg-külje kõrval ning, mis seal salata, kostus ka külg-külje vastas olemise metalset kõlinat.

Esikohale sõitis end Rauno Vaher ansamblist Emerald. 40-kilo raskem Tarvo Valm Soul Throweri bändist jäi napilt teiseks. „Mina sain alguses ette, aga siis korraks siin viimases kurvis eksisin ja siis oligi korras," võtab Tarvo võistluse lühidalt kokku. Mees jäi kiruma ka väga lühikest, vaid 10-ringilist võistlusdistantsi: „Oleks ma teadnud, et on juba läbi, siis ma oleks veits varem hakanud riskima!"

Oleks on teatavasti paha poiss ning seega läks esikoht ja õigus eputada Emeraldile. Rauno sõnul oli tänasem palju tulisem võistlus, kui see, mis reedel toimuma saab. „Siin on see, et kes gaasi vajutab, see saab, aga Rock Cafes teevad kõik oma asja, saavad mängida muusikat ja siis eks näis," arvab ta.

Kui lendavad rajabarjäärid ning piruettidest õhku paiskunud suitsupilved (Vaata videost, millest jutt!) olid maha vajunud, ületasid kahe kiirema järel finišijoone juba Redneck Rampage'i, Tharapita, Metsatölli ning Cantilena muusikud.