Inimesed

Lahingu vähiga võidab vähk. Inimene saab aga võita vähemalt aastakümneid (14)

LISA KOMMENTAAR

Tasuja27. oktoober 2015, 19:44
Vähk kui haigust pole olemas,kõik jama selle ümber on ravimitööstuse äri,sul pole ju mingit mõimalustsi kontrollida meedikute kompetensi.Selline olukord on tahtlikult loodud ja valitsused näevad ainult raha, mis voolab riigikassasse.Inimene Sina oled vahend, kolmesaja perekonna püha lehm.
tjah27. mai 2013, 10:49
On olemas viis kuidas vähki välja ravida või vähemalt peatada ka ilma ravimiteta. Samas ei sega see ka ravimite võtmist ja ravi saamist. Ei usu ka, et see ravimite toimet halvendab. See viis on täiesti tasuta ja kõigile inimestele kättesaadav. Seda tuleb teha regulaarselt, iga päev, muidu ei ole kasu. See ei mõju kahjulikult tervisele. Tegu ei ole jumala palumisega. Kuid see aitab, kui teha seda piisaval määral. Tulemused ei ilmne kohe vaid mõne aja pärast.
Nii ei tohi27. mai 2013, 08:34
öelda! Ajaleht ei peaks nii kurjakuulutav olema! Inimesed, kel on see tõsine tõbi olnud või olemas, peavad suutma loota. Kellelgi ei ole õigust võtta lootust. Pealegi, tunnen mitut naist, kel rinnavähk juba vähemalt 30 aastat tagasi opereeritud ja elavad oma õndsas vanaduses siiani. Võib ju ka nii öelda, et inimene elab ja võitleb oma elu eest, aga lõpuks võidab surm niikuinii.
Tasuja27. oktoober 2015, 19:46
Ehh... Teid lollikesi...
26. mai 2013, 15:12
mujal teatakse vähi ja neuroloogiliste haiguste põhjuseid, need on viirused, mis seda tekitavad, kuulsin, et vähi variantegi olevat vähemalt 300... ja igal inimesel on enamsti need viirused, kuid - nagu hiv jt. moodsamad variandid, eks me hangi ning vaheta neid smam moodi kõik lahkelt. näit. doonorite verd ei uuri vähi suhtes, ning varalult nad ei oskagi avastada, sõimavad simulantideks või polkovniku leskedaks, vms. selle keemiaravi tagajärjel mul on ka kahtlusi, et siis just surraksegi, või kuidas ? mul endalgi vähid värgid, tervete sugulastega igasugused tõved, hämmastav, et me siin üldse elame, vaid tänu viina joomisele ehk ... ?
Chr26. mai 2013, 06:39
Hormoontundliku rinnavähi põdejal eemaldatakse Eestis juba aastaid ennetavalt haigusest veel puutumata munasarjad.
sõda26. mai 2013, 03:29
lahingu võidab inimene sõja vähk on õige
mats25. mai 2013, 21:26
See oli alatu reklaam!
Diiva tahtis ratsa rikkaks saada!
statistika lähituttavate peal25. mai 2013, 13:53
vähk elab koos inimeseg aastakümneid, kui aga farmaatsiatehaste kullaallikas - surma kiirendav "ravim" appi võetakse, on eluiga nii vähil kui ka inimesel kümme-kakskümmend korda lühem
kas tõesti?25. mai 2013, 13:29
tasuks tutvuda http://www.valter.saask.ee/ime.html, RÄNGAST VÄHKTÕVEST TERVEKS ARSTIDE ABITA!
Teadmiseks25. mai 2013, 11:53
Juba aastakümneid tagasi küsiti USAs minu rinnavähki haigestunud tuttavalt, kas ta ei tahaks üheaegselt lasta ära opereerida ka seni haigusest haaramatu rinna. Niisiis, arst pakub varianti. Kas ka Eestis? Pole kuulnud, et oleks. Olen ka ise rinnavähi ohver ja mõtlesin ka ise sellisele variandile, kuid lõin põnnama. Läksid aastad ja kaalu tõusuga ning eaga hakkas olemasolev rind suurenema, mis tõi kaasa uued vaevused, mille kütkes piinlesin mitu aastat enne kui võtsin ette retke sellegi rinna eemaldamiseks. Nüüd on elul teine tunne ja kartus teise rinna haigestumiseks olematu. Siit soovitus: eelkõige neile, kes eakamad ja ülekaalulisemad, siis mõelge teemale tõsiselt. Muide, uut rinda polegi ju vaja istutada või rinnakohta silikooniga täita. Elada saab niigi. Tarku mõtteid, ka abikaasadele, ja eesti arstidele söakust sellise terve rinna eemaldamiseks! Lootuses, et haigekassagi adub olukorra tõsidust.
Sest25. mai 2013, 08:50
vähihirmus on väga palju teadjaid, mis kõik vähki tekitab. Tegelikult pole veel ühtegi teadlast, kes vähi tekkepõhjused avastanud on. Kõik vaid oletused.
miks25. mai 2013, 08:08