Inimesed

Sensitiiv Veet Mano: jumalat uskuvad inimesed pole eriti arukad (84)

LISA KOMMENTAAR

riblik28. juuni 2013, 18:15
Tegelt on tegu selles ,kas inimene on harmooniline ,mitte harmooniline lisaks keemia valem .Mano on harmooniline ja on targem ,rumal seda ei kannata ta haugub vastu,sest ta on tõepoolest rumal .
Ajakirjaniku moonutis30. mai 2013, 11:18
Ma ei usu, et Mano lausa NIIMOODI ütles. Minu meelest ta pole loll, aga see pealkiri ON loll. Lausa häbematu ja nõme on niiviisi lauseid kontekstist välja rebida, aga meie piiratud vaimuga ajakirjanikud teevad seda kogu aeg. Ja muidugi meeldib see ka lollidele lugejatele, kes saavad siin hõisata, et "just minu mõte, usklikud on lollid ja silmakirjalikud"! Tüüpiline ateistist (ehk siis ahvist aarenenud) ajakirjaniku moonutis, kes ei saa aru mõhkugi vaimsetest asjadest. Sellist väidet tuleb TÄPSUSTADA: mida tähendab "usk" ja mida tähendab "jumal" väikese tähega. Igatahes kristluse ja kristlaste kohta see ei käi, sest neid ei saa küll mittearukateks nimetada. (2000 aastat ülimat mõtte- ja filosoofia-ajalugu ja kristlikku kultuuri, millest meie tänapäevane ideoloogia ja massikultuur jäävad sadade miilide kauguselt maha!) Loll nimetab kõike lolliuseks, millest ta aru ei saa.
abc27. mai 2013, 20:09
Rumal on hoopis kedagi tema uskumuste pärast rumalaks tembeldada. Eriti kui seda teeb veel 'selgelt'nägija.
1000 punkti24. mai 2013, 08:31
Iirlasele! Õige tähelepanek. "Tark" Mano ja tema "jüngrid" arvavad end teadvat kõike, aga luua ei suuda. Eesti vanasõna: suuga teeb suure linna, käega ei kärbse pesagi:-)).
zz24. mai 2013, 07:33
iirlane24. mai 2013, 01:07
no jah, muidugi on sensitiivil "óigus", sest kuidas saab targaks nimetada j?rgnevaid isikuid, kes Jumalasse uskusid: Albert Einstein, Blaise Pascal, Francis Bacon, Galileo Galilei, Gregor Mendel, Isaac Newton, Johannes Keple, Louis Pasteur, Michael Faraday, Nicholas Copernicus, William Thomson Kelvin...ja vóiks seda nimekirja j?tkata...kuid mis móttega..."kórgeltharitud kommenteerijad", kes jaatavad iga soolapuhuja móttev?lgatuste peale, j??vad ju ikka oma kóigutamatu seisukoha juurde: kóik usklikud on purulollid ja nemad on selle vaieldamatult kindlaks teinud :)
kahjuks jah24. mai 2013, 00:53
Usu siis oma jumalat lollakas
kahjuks23. mai 2013, 23:57
jah sellepärast ongi eestlased nii kurjad ,et nad ei usu jumalat .Peale ..........................uskuma
ohhhh jee 23. mai 2013, 23:51
jajah23. mai 2013, 23:50
Rasketel aegadel ikka ronivad välja need ebajumalad ja soolapuhujad ,see on olnud alati nii .
Ei ole23. mai 2013, 23:10
ristitud,ei käi kirikus.Kui,siis õige harva õigeusu kirikus panen mõne küünla. Aga usun,et on mingi kõrgem vägi ,mingi energia...kellelt olen ka abi saanud,kui on väga vaja olnud. Ega kõik usklikud ei käi kirikus. Kurb ,et Mano pole peale armastuse ,mida ta jagab maailmas muud kogenud. Hakkab ise ullikesena tunduma-elus on kõike nii head kui halba nagu on must ja valge.
meisel23. mai 2013, 22:18
sellist juttu ajab suust välja ainult ilma karvadeta ja sabata olend ,kelle sugu algab puu otsast peale ja kulgeb mängleva kergusega seal kogu elu/edu talle!!!
ateist23. mai 2013, 22:06
Mingit jumalat pole olemas, jumal on vaid laiskade inimeste väljamõeldis, et töö tegemise asemel kirikus vedeleda ja oma napakat jumalasõnumit tänaval igale ühele pähe määrida. Oleme näinud küll neid jumalasulaseid, üle kere räpased ja patused.
JUMAL ANDIS SULLE PÜKSID23. mai 2013, 22:04
Jumalat pole olemas, jumal on vaid laiskade inimeste väljamõeldis, et töö tegemise asemel kirikus vedeleda ja oma napakat jumalasõnumit tänaval igale ühele pähe määrida. Oleme näinud küll neid jumala sulaseid, üle kere räpased ja hing mustemast mustem.
joomajoo23. mai 2013, 18:10
Rumal ütleb, et Jumalat ei ole.
siin ju23. mai 2013, 17:43
lausa ateistlik maa, küllap teab seda...
iviuke23. mai 2013, 17:34
Aga millest Mano räägib!?
to imelik23. mai 2013, 17:08
usklik on rumalam seetõttu kui usub neid versioone mida talle pühakodades, ususektides või kogudustes ette maailtakse ja pühakirjast pooled tõendid välja jäetakse nin moositakse inimesi et neid rohkem kohale tuleks jms.
usujuhid on parandamata ning musta meelega, vaid silme ees koogutades püha ja puhtana end näidates. Sensitiive aga ei saa uskuda, sest nad räägivad teile seda, mis on tegelikult olemas ja kui te soolapuhujat ja tegelikku sensitiivi vahel vahet ei tee on taas enda vaimupimedus. kui usute siis uskuge otse ja otsige ise kogemusi Jumalast. usujuht ei suuna kedagi tõe poole, vaid eksitusse. niiet usul ja usul on vahe, nii ka sensitiivil ja sensitiivil
ivi 23. mai 2013, 16:58
ei usu mina neid sensitiive ,olen nene juures palju käinud ja neile palju raha viinud,algul nagu uskusin aga abi pole saanud ,.Soovitan uskuda iseennast .Õnne tervist teile ,ma monoloogi ei pea see lihtsalt minu arvamus .
23. mai 2013, 16:31
"seepärast see maailm nii pees ongi ,et inimesed usuvad igasuguseid nõidu ja soolapuhujaid" Räägi täpsemalt
mina isiklikult näen, et maailm on pees sellepärast, et usude vaheline sõda on tulemas, ja inimsed on kurjad, isekad, aplad, saamahimu täis
viimasele23. mai 2013, 16:27
kui võõras inimene rägib sinu elust ja sündmusest nagu loeks raamatust, siis hakkad uskuma küll, aga mitte iga isehakkaja sensitiiv on sensittiv, õnnelik see, kes oskab teri sõkaldest eristada
kalts23. mai 2013, 16:22
Mano vääga hää näitleja.
imelik23. mai 2013, 16:20
Elage ja laske teistel elada. Iga inimese enda asi on kas ta usub või ei usu. Iga inimene võib ju oma arvamuse välja öelda aga häiris mind see, et too sensitiiv-onuke nii kindlalt teab et kõik usklikud on lollid. No kas on vaja selliseid silte inimestele juurde kleepida. Ei usu, et need ateistid nüüd nii palju kainema mõtlemisega oleks. Usuvad nad ju ka horoskoope ja sensitiive. Mine võta siis kinni kes see "normaalne" siin ilmas siis üldse on?
laks23. mai 2013, 16:20
seepärast see maailm nii pees ongi ,et inimesed usuvad igasuguseid nõidu ja soolapuhujaid.
jürka23. mai 2013, 16:17
Manot uskuvad inimesed pole vist eriti arukad. Minu arvamus .
arvamus23. mai 2013, 16:01
Olen aru saanud ,et ainult vaimselt nõrgad inimesed,kes vajavad tuge, pöörduvad viimases hädas usu,ennustaja või sensitiivi poole üldsiselt. Kui inimesel on probleemid siis ta veidi sassis peast ja igasugune abi tundub usutav. Abi saavad vaid need inimesed ,kes tahavad uskuda,mitte et oleks mida uskuda ja sellistega saab manipuleerida väga kergesti. Olen seda näinud oma sõbranna pealt kui ta ükskord ennustaja juurde viisin autoga,kuna nuttis autos isegi oma mure pärast ja lootis ükskõik mis abile. Ja kui siis ka mina mureta olekus huvi pärast ka ennast ennustajale näitasin siis ta sai kohe aru et mina ei usu mida iganes ,kuna pole murest ogar ja ta ei saanud mind aidata,ma isegi ei meeldinud talle sest nägin liiga enesekindel välja.
Vot nii kasutatakse murest murtud inimesi ära,lausa ise jooksevad sülle abi paludes ja kõike uskudes. Loomulikult ma ei usu selliseid asju,absurd,ikka endast oleneb,kuidas suudan elus hakkama saada.
Ziil23. mai 2013, 15:12
No lugege nüüd ise kah omi kommentaare, kes te väidate end usklikud olevat. Kõik hakkavad siin kurja kuulutama ja Jumala kaitseks välja astuma. Tavaline inimene ei asu siin usklikke ümber kasvatama. Veelkord tõestuseks, et usklikud on ise vaimust vaevatud. Ja üldsegi, kas teie Jumal on andnud teile kohtumõistja õigused, et tulete siin ütlema, mis juhtub mitteusklikega väidetavas teises ilmas?Täpselt samamoodi pettute ise kui peale surma ei oota teid mingid utoopilised haljad aasad. Ka kõige sügavam uskumine ei tee seda tõeseks ega reaalseks. Nii, et elage elu, mis teile antud on ja ärge vaevake pead sellega mis tuleb pärast surma. Elu anti teile elamiseks, mitte elu ei tule peale surma.
Well done.23. mai 2013, 14:59
Oh aegu23. mai 2013, 14:48
Ma tõsiselt pooldan arusaama, et Jumal vo vahel "loeb uudiseid". Ta on andnud inimestele tükikese oma hinge ja vaba tahte ja vo ta vahel mingil tasandil tajub, kui kaugel see inimkond on ja millal nad hakkavad OMA vaba tahet kasutama. Niikaua kui nad usuvad sellesse käskude-keeldude karistavasse jumalasse, on röövlite, mõrtsukate, pankurite, sõdade planeerijate, "valesse usku" kuulujate hävitajate ja teiste inimese hingejõuga manipuleerivate süsteemide õitseng.
alfa23. mai 2013, 14:37
Mina usun Jumalat. Ja kes usuvad on ehk olemas koht igaveses taevariigis, aga Manol tundub seda mitte olevat nagu ka enamustel kommenteeriatel siin. Mõelge sellele!
Usun mida tahan, see on iga inimese enda otsustada.
hing on jumala osake23. mai 2013, 14:36
just nii, uskuja, sellepärast on rumal inimesi lahterdada, peab õppima otsima Jumala enda sees ja arendama oma võimed nagu Mano ütles, mitte oodata kuna KEEGI midagi ulatab kandikul ... Oma võimed võib arendada ka koopas, metsas või kõrbes ilma et peaks jooksma kirukusse paluma patude lunastamist (nii mugav - patud ei olegi enam patud, kui nendest on kirikus räägitud) ja hulluma nii nagu see toimub erinevates sektades, kus inimesi taga kiusatakse ja keelatakse pidada isegi jõule, muudest tähtpäevadest rääkimata
Uskujale23. mai 2013, 14:24
Müni mees nagu Mano on tõesti vast tuule tekitatud, kui üle põllumajandusliku tootmise puhus. Samasugune aferist nagu paljud end sensitiiviks kutsuda laskvad.
jahimees23. mai 2013, 14:21
Mis vahet sel on, kas usud Jumalat või mitte, Jumal on sellegipoolest olemas, tema eitamine ei muuda midagi. Anname talle andeks, sest ta ei tea, mida ta räägib.
Uskuja23. mai 2013, 14:07
Hale Mano. Isetekkinud ahvist arenenud inimene. Selline on tarkade ateistide loogika, et meie sugupuu ulatub kalast ahvini ja Loojat ei ole. Mina Jumalat ei eitaks. Me veel ei tea, kes rumalamad on: kas ateistid või usklikud. Mano ei ole otsustaja. Aeg näitab, kellel oli õigus.. Kui mitte enne, siis viimsel päeval ikka.
lugeja23. mai 2013, 14:04
pöhjalas on kristlasi 80% ja eestis 20%.Miks nii arukad inimesed tahavad elada ,mitte arukate riigis ?Eestis ei ole usku ,aga liigselt on isehakanuid sensitiive kyllaga.
NB!23. mai 2013, 14:00
Ei `´maailma vägevate ´´ vastu saa , jumalat pole näinud, järelikult pole. Jumal on armastus, vaimsus, seda ikka usute.Vaadake parem TV-7 68 kanalit, siis saate kogu tõe teada.
kuid->23. mai 2013, 13:49
Tahavad? Nemad ei taha midagi- kui keegi midagi tahab, siis inimesed, kes teid üles otsivad;D Mõni on täitsa õnnetu ja hea meelega oma võimetest tahaks lahti saada, tean ühte, Kaika nõid samuti tihti ei tahnud
....23. mai 2013, 13:44
ütles ta et Vaimne või Vaime??? kirjaviga või mitte? ja surnud hingi? mismõttes?
Hmm23. mai 2013, 13:38
kuid23. mai 2013, 13:38
sensitiivid tahavad ju ka , et neid usutakse. Ilma usuta kellessegi või millessegi ei juhtu siin ilmas midagi. See vestitaskuvilusoohv VM ajab parajat pada ja ei märkagi, et on elementaarse loogikavea ohver.
mm23. mai 2013, 13:35
Hahahahaaa! Keegi pidagi midagi nii rumalat ka välja ütlema. Kas tal on mingi statistika selle kohta, kui tark või rumal keegi on vastavalt sellele, mida ta usub? Noh, arvamus arvamuseks, aga see ütleb mehe kohta päris palju...
See23. mai 2013, 13:29
jumala-värk on selleks välja mõeldud,et rahvast ohjes hoida!
to publik23. mai 2013, 13:09
Millist loba sa oleksid oodanud!?
23. mai 2013, 13:09
*naerab laginal* Ja sensitiivid on peast terved?!? :D :D :D
12:3523. mai 2013, 13:08
seda nüüd siin samas ütled sina mitte tema, ja tema sinu sõnade eest ei vastuta
publik23. mai 2013, 12:58
Sellist loba poleks selle mehe suust oodanud. Kah mul sentsitiiv!
tegelikult23. mai 2013, 12:48
Valetab ju näkku, mida siis sensitiivid veel teevad :))
vitali mano23. mai 2013, 12:35
tavaline hipi, kes arvab ise, et on Jumal.
ilmselt mitte eriti arukas23. mai 2013, 12:33
Ma alati imestan, kui usku peetakse lolluseks ja paheks seetõttu, et läbi ajaloo halvad inimesed seda enda kasuks ära kasutavad. Maapealne elu ongi ju igavene võitlus hea ja kurja vahel alates rohujuure tasandilt ja usk Jumalasse vms kergendab tublisti õigete valikute tegemist. Usku Jumalasse või Krishnasse või Allahisse võiks pidada sisuliselt samaks, sest nende kõigi ülim mõte on äratada ja hoida inimeses tema head, üllast, abivalmis poolt. Vägivaldse ja julma tõlgenduse on paraku inimesed või Saatan, kuidas soovite, sinna ise juurde mõtelnud ja pole ime, kui seetõttu religioon paljudes tülgastust tekitab. Sedasama jutlustab sisuliselt tegelikult ka seesama Mano. Loomulikult ma ei usu öösrägis vanameest pilve peal, küll aga tugevat headuse jõudu ja kurjuse energiat, millele iga rahvas on oma meele järgi hüüdnimed valinud. Elu pärast surma ja karmateooriad tunduvad samuti väga loogilised - pigem tundub täielik nonsenss, et peale minu maise keha lagunemist peaks automaatselt lagunema ka sisemine mina ja kõik kogemused, mida olen omandanud selleks, et paremaks saada. Mano on tore psühholoog, kes oskab õigeid sõnu kasutades inimeste enesetunde paremaks muuta ja seeläbi aitab neil jõuda õigete valikuteni ja mul pole selle vastu midagi - küll aga oleksin ettevaatlik nii äärmuslike lausete vormistamisel. Ilmselt on siin jälle probleem Jumala mõiste tõlgendamisel - sest ka Mano ilmselt nõustuks Jumala olemasoluga, kui teda tõlgendada näiteks Suure Headuse Energiana vms, mitte vaid öösärgis ja aunimbusega onklina.
mii23. mai 2013, 12:24
kull ta oma sonu sooma hakkab teispoolsuses!
usus ei saa nuud hakata vaidlema, iga inimese enda asi- aga ateistid;kuulge, mis te arvate et meie Maa ja koik umbritsevad planeedid tekkisid lihtsalt nii voi? et ongi alati seal lihtsalt olnud? arukas on see kes usub! motle,arutle,vaata ja saa aru kuidas maailm funktsioneerib,kuidas koik tasakaalus on- see ei ole kokkusattumus et nii on! Keegi kuskil on ja seda inimene ei saa kunagi teada mis asi ta tapselt on. aga noh,nagu oeldud, iga inimese oma otsus kas uskuda voi mitte.
no, 12:1323. mai 2013, 12:17
aga selle asemel ma tean, millise peaga mõtlevad eestlastest mehed;D
kuule qqq23. mai 2013, 12:15
Kas saad kordama tema sõnu, kus ta seda taotleb? Kahjuks mul TV jaoks ei ole aega
no23. mai 2013, 12:13
huvitav millise otsaga see "MÕTLEJA" "mõtleb"??? Ülemine pool see kindlasti EI OLE!!!!
ebajumal, 11:54, 23. mai 201323. mai 2013, 12:12
Mida tähendab - uskuma Mano? Ma kas nõustun või mitte, mu usk ei puutu asjasse ja sina kohe kindlasti ei ole hingearst, kes suudab inimestele panna diagnoosi
tegelt23. mai 2013, 12:12
Iga 1 võib uskuda mida tahes, aga mingit usku peale suruda on väär küll.Nagu näiteks joodikud kristlasteks teha.Alkohol teadupärast kahjustab ajusid.Sinna lihtne uus uskumus peale sööta.
vaatleja23. mai 2013, 12:12
ja need kes sensitiivi usuvad on täitsa lollad
Equa23. mai 2013, 12:11
Arukad inimesed kes nii arvavad ei kuuluta oma mõttevälgatusi et mitte teiste inimeste uskumisi alavääristada. Mauno võiks ikka kaks korda mõelda ja üks kord öelda, siis tunduks ta ise ka ehk arukam.
hunt23. mai 2013, 12:10
Minu arust see on ju iseensestmõistetav, et normaalne terve mõistusega inimene ei usu jumalat. Ta võib ju kirikus käia aga see on siis kas seltskonna, traditsioonide hoidmise või mis iganes eesmärgil.
qqq23. mai 2013, 12:10
Mees rääkis ikka ennast haledalt sisse - ta tahab ise Jumala kohal olla!
23. mai 2013, 12:09
"Kas Hingerahu siis tuleb alkoholist ja antidepresantidest,ning mingist narkootikumist?" Nii piiratud maailma tõlgendamine eo räägi Jumala kasuks
kolla23. mai 2013, 11:56
kirikupapid ja soolapuhujad ei saagi leppida.konkureerivad firmad ju,aga ausalt öeldes ühed sulid ja pätid on nad kõik.
ebajumal23. mai 2013, 11:54
Ja inimesed ,kes usuvad Manot on lausa idioodid !
RoadRunneR23. mai 2013, 11:51
Huvitav Jumal on kirjutatud väikese algustähega aga Krishnat on suure algustähega..
Ning kõige suurem vale ongi see,et sulle öeldakse: Jumalt ei ole ja tee,mis tahad.
Ja veel:Kas Hingerahu siis tuleb alkoholist ja antidepresantidest,ning mingist narkootikumist?
need teeva ainult hetkelist rahuldust kui aga mõju möödub,siis on vaja järgmist doosi.
mõtleja23. mai 2013, 11:49
Kõik religioonid on Saatana mõttetöö viljad ,milliste rahvahulkade ajudesse toppimise jättis oma poolearulistele vendadele Jeesusele,Mohameedile,Budhale jne................................))))...........................
kle23. mai 2013, 11:46
Artikli autoriga täiesti nõus,need uskujad on imelikud,vääga imelikud inimesed....
moraalijunger23. mai 2013, 11:42
ei tea kui moraalne oli ristuiusu pealesurumine ja veel paljud muud koledused,mis on toimunud sajandite vältel Jeesuse ja Jumala sõnaga suus
lugeja23. mai 2013, 11:38
Artikli pealkiri ütleb juba kõik õieti ja selgelt välja!!
jajah23. mai 2013, 11:34
mina ka ei usu vaime ja surnud hingi aga näed, usklik olen ikkagi - sest minu jaoks on sellel mingi moraalne väärtus - mujal seda nagunii pole.
to irw23. mai 2013, 11:21
ja sa kohe tead et saatan on olemas. Ju sinu hea tuttav
jukule23. mai 2013, 11:20
Tal on kindlasti ükskõik, ja ka teistel peaks olema, tema ei tee teisi maha, ei halvusta, lihtsalt avaldab oma seisukohta
Naine23. mai 2013, 11:20
Õige.Parem uskuda,et on häid ja abivalmis inimesi.
irw23. mai 2013, 11:19
Saatana käsilane ei saagi midagi muud rääkida ju kui seda, mis ta isandale meelepärane on!!! Mõtle kui lihtne, Jumalalt polegi, elu nagu lill, ja kes teistmoodi usuvad, on ullikesed! Look, who's talking!!
ju ku23. mai 2013, 11:18
Aga mida arvab sensitiiv reformarite uskumisest?
ah?23. mai 2013, 11:17
Kuidas teiste horoskoopide- või munbridelembus teeb sinu maailma halvemaks?
ma 23. mai 2013, 11:16
Hakkan sellest mehest lugu pidama
juku23. mai 2013, 11:16
Mida arvab sensitiiv horoskoobi uskujatest?
to ingri23. mai 2013, 11:15
Mida tähendab- usuvad? Nõutumine ja usk ei ole üks ja sama
KUULAKE NÜÜD!!23. mai 2013, 11:15
Jeesus Kristus on Jumala poeg ja Ta tuleb varsti!!!
Positiivne23. mai 2013, 11:14
Õige. Kui saaks ometi ka horoskoopide, numeroloogia jms trilla-tralla tõe pähe võtmise ära lõpetada, oleks maailm kindlasti palju parem.
ingri23. mai 2013, 11:13
Et siis jumalat uskuvad inimesed pole eriti arukad, aga sensitiive uskuvad on?!
jess!23. mai 2013, 11:11
ma räägin seda aastakümneid! minu arvamus sellest mehest tõusis veelgi! usk on ullikestele.
Eluterve23. mai 2013, 11:02
Väga elutervete vaadetega mees!
Arvan23. mai 2013, 10:53
xx23. mai 2013, 10:51