Video: Viljar Voog
Üritused
15. mai 2013, 13:00
Õhtulehe video!

EURONÄRVID? Birgiti kõhubeebi andis end poolfinaali eel esimest korda tunda (50)

Rääkides Eesti eurolaulu teekonnast Malmös ei saa üle ega ümber Birgit Õigemeele õnnistatud olekust. Naine ise tunnistas eile õhtul pärast finaalipääsu, et ta kõhus kasvav pojake andis end vahetult enne poolfinaali esimest korda tunda. 

"Nüüd viimastel päevadel olen ma teda alles tundma hakanud. See on küll selline naljakas kokkusattumus, et just sellel hetkel, kui tähtis päev hakkas lähenema, saabus ka just see aeg, kus tema hakkas liigutama või mina hakkasin tundma," räägib Birgit, ent tõdeb samas, et võib-olla on tegu siiski ema närvide, mitte juhusega.

Tegelikult on laulul "Et uus saaks alguse" üldse väga palju lastega pistmist. "Mihkel ikka sellel ajal, kui nad neid eestikeelseid sõnu kirjutasid, siis tema oli just teada saanud, et ta isaks saab. Ta küll ise ütleb, et ei, selles loos ei pannud ta sellest tundest midagi sinna. Mina olin lõpuks see, kes ütles, et need on need õiged sõnad, ja ma kuidagi nägin seda, et Mihkel on oma uuest elust midagi sinna sisse pannud. Ja muidugi sellel hetkel mina veel muidugi ei teadnud seda, et ma lapseootel olen!" räägib Birgit, et ilmselt juhtis teda toona naiselik vaist.

Kuigi Birgitil on küll ja veel põhjust rõõmustamiseks, leidis ta üles ka ühe väikese murekoha: "Natukene kahju on, et ma sain oma vanemate, õe ja õemehega nõnda vähe koos olla, sest nad tulid siia just nendel päevadel, kus mul on hommikust-õhtuni tegemist. Ma tean, et nad mõtlesid selle peale, et äkki tulla finaali, aga nad ei julgenud selleks ajaks pileteid osta siia, et kes teab."

Oleks võinud riskida, sest Birgit laulis Eesti eile laupäevasesse finaali.