Dave BentonFoto: Teet Malsroos
Üritused
14. mai 2013, 23:27
Benton: Birgit võttis esitust liiga kergelt

Mida arvasid Eesti esitusest Janika Sillamaa, Sven Lõhmus ja teised muusikud? (27)

Õhtuleht uuris vahetult pärast Birgiti esinemist muusikainimestest, mida nemad arvasid Eesti euroloost ja selle ettekandest.

Janika Sillamaa: "Ega ma arvanudki, et tuleb must noot. Kaunis esitus, kindel kvaliteet. Maitsekas kleit! Birgit on Eestis varemgi olnud suurel laval, seega oli tegu kindla peale minekuga. Birgit tegi iseenda väärilise esituse!"

Koit Toome: "Väga hea esitus oli. Kindel ja tugev. Ka visuaalselt väga kena! Super!"

Dave Benton: "Mul on kahju, et ma ei kuulnud üldse taustavokaali! Ma arvan, et Birgit võttis oma esitust natuke liiga kergelt. Varem oli tema esituses rohkem tunnet. Loodan, et see tuleb finaalis tagasi. Lavasõu oli see eest väga hea. Mulle meeldis Birgiti kleit ja suits ja kõik. Finaaliks soovitaksin Birgitile minna ja jalg murda, nagu me sõubisnessis ütleme. Ära võta oma esitust kergelt! Teist võimalust sulle ei anta."

Sven Lõhmus: "Esitus jättis väga hea mulje! Ilus ja kindel! Tekitas mõnusa, hea meeleolu!"

Priit Pajusaar: "Birgiti esitus jättis suurepärase mulje. Kõik oli hästi paigas. Heliliselt ei kuulnud ma ühtki apsu. Ta on ikka väga hea artist - näeb ehe välja! Võrreldes teistega oleks oodanud taustas ja valguses enamat. See polnud paha, aga oleks saanud ilusamini! Kindlasti oli esitus parem kui "Eesti Laulus" nähtu!"

Ove Musting: "Väga tubli esitus! Sellise suure lava peal ja publiku ees - müts maha! Mulje oli igati positiivne. Sõu oli kirjum kui oleks võinud, kuid laval mängis kõik siiski hästi välja. Võrreldes esimeste proovidega oli lavapilt palju muutunud. Ja pole ka midagi imestada - on ju rootslased sellistes asjades maailma parimad! Eurovisioon on üks maailma kõvemaid otsesaateid - võrdväärne Superbowliga Ameerikas! Tubli, et Birgit tegi sellise esituse sellise rahvamassi ees!"