Inimesed

Kroonika: Veikko Tääri pannakse paari kolme lapse emast poemüüjaga (40)

LISA KOMMENTAAR

..13. mai 2013, 14:08
Need, kes teavad Veronikat, teavad, et tegu on sõbraliku, tubli ja kena naisega. Ja vaevalt, et SELLISE (vale) vihje edastaja sama edukas on oma elus..
keegi12. mai 2013, 22:25
see kas sa mõtlesid sellise nõmeduse kokku , saa oled kas kade võilihsalt külamoor kes tahab liiga teha . Sul oleks hea ?? Veroonika ei või teiste inimestega suhelda, või olete kadedat et tema saab kuulsate näidlejatega rääkida ! Ja miks just 3 lapse ema , miks see peaks olema rõhutatud ? Kroonika on ikka alla käinud , miks peaks kellegi lolli juttu kohe kirja panema ja sellele veel vihjet ka otsima ? See kas sa viihkad veroponikat või kadestad palu talt vabndust ! Kui sa ei julge saada anonüümselt e kri või sõnum ! Heasta oma kuritegu .
niisama 11. mai 2013, 08:38
Sulle teadmiseks, kes sa selle vihje andsid, küla ja kogukond ei ole asjasse segatud. Kui julgesid vihje anda, siis olnud tubli ja toimetanud oma nime all. Külamutid- ja jutud pole siinkohal õiglaselt välja öeldud.
ma kapis veel aga varsti välja10. mai 2013, 22:46
mulle küll meeldib ta, nahistaks ikka korralikult terve öö Tääriga
jammy ja nämma
Miss Venezuela10. mai 2013, 21:34
Täär ja hurmur? Kust otsast ja millistele naistele küll selline mees meeldib?
Naerukoht.
põhulõust10. mai 2013, 21:28
Kas mõeldi EMAST POEMÜÜJAT või hoopis ISAST POEMÜÜJAT!?!
mis?10. mai 2013, 20:07
Pani siis ära või mitte?
Kirjutage siis uudis, et pani ära või ei ole pannud. Tahaks panna või ei taha. Mis siin niisama külajutte keerutada.
10. mai 2013, 19:50
Vaatasin, et selle vihje eest anti 35 euri.Kui juba kohalikelt see kõmujutt tuli, siis järelikult oli seda raha kellegile väga vaja.Aga see peaks olema Veikko oma asi kellega ta suhtleb.Aga meil pannakse kohe paari ja ei tea mida veel.Elage oma elu ja laske teistel ka elada, ärge tegelege ainult teiste mõnitamisega.Aga paistab, et äri muidu ei õitse ,kui ajakirjanikud teiste kõrikallal ei saa olla.Sopalehed jõudu teile, küll teie tähetund ka saabub.
10. mai 2013, 18:36
Veiko on no niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ilus mees,et paneb suu vesistama!!!!!!!!!!
;)10. mai 2013, 18:32
Ma söön oma mütsi ära kui sellisel pussakal pole rates kontot, nii et jagagem!
Rain K.10. mai 2013, 16:56
Tule taevas appi! Ütles Veiko ja vastas Veroonika -JUBA TULEN!
Suht haiglane kui selline pisike asjake, kohe suure kangi otsa tõmatakse:D
maali10. mai 2013, 15:39
Kui on kolm last ja poemyyja siis ei tohi Veiko Tääriga tuttav olla. See ei ole hea. Aga Savisaarega tohib ja Matsaga ka.
Külamutt10. mai 2013, 15:24
Facebookis on selle naise profiil täitsa avalik ja Võsa Pets ka tal sõber.
pole usutav10. mai 2013, 14:35
kui see müüja ei näe välja nagu vähemalt venetsueela miss,on tegemist pläma või kellegi soovmõtlemisega.
niivõrd edev mees nõuab väga kindlasti vastasmängijalt samaväärset klassi.
küsija10. mai 2013, 14:25
kes see hurmur on? pole kuulnudki.
möh10. mai 2013, 13:47
tüki autor kui kurjategija???10. mai 2013, 11:57
Selle kirjatüki põhjal tundub, et poemüüjast kolme lapse ema on täiesti kohatu ette kujutada koos tuntud näitlejast mehega?! Justkui oleks tal katk?! Justkui oleks selline naine midagi lubamatut tuntud mehe puhul?! Aga samas ei pea kirjatüki autor paljuks kogu vabariigile poemüüja nime kuulutada?! Et vaadake kõik, mida "see" enesele (...ja veel kolme lapsega) lubab?! Täiesti uskumatu, millised nõmedikud on meie mõned "ajakirjanikud"! Ütleksin, et siin on väga suur doos pahatahtlikkust nii naise kui ka tema laste suhtes. Mina näen selles kirjatükis alandamist ja halvustamist "läbi lillede", mis võrdub justkui kuriteoga ema ja tema laste suhtes ning mis ei tohiks jääda pahatahtlikule näpuga näitajale ehk "turumutile" karistamata!
metsast uudised10. mai 2013, 11:20
...kas siia ei sobiks üks lõbus anektoodike???- proovin hästi LÜHIDALT, vürts ja puuduv fantaasia lisage ise...
Jänes metsas- purupurjus, väge täis ja ennnäe rõõmu- mr.Karuott isiklikult tuleb vastu, jänku võtab oti rinnust kaissu ja sisistab, "tead vend ott, ma tõmban su pohmellileevenduseks õige...", ennekuulmatu- ott lubab jänkule sedasama..., jänkuke vöpatades siiski ja igaks juhuks paneb plagama, sest mine hullu tea..., annab vedrudele valu ja oh häda- õige pea kumab oti hambaplain tutikarvades... Päästeinglikeseks osutub- "V" kujuline puu ja jänku hopsti sealt vahelt läbi, mõmmil sama marsruut , aga jälle häda- oti ümarad , kaunid puusakesed, neetud"V" kujuline puukene tömbas tormast oti jälitustegevusele, jänku, pea pooleldi juba võidumees- keksides oti ees rind kummis- teatas ülbelt: " tema kui metsas ainuke sõnapidaja viib siis nüüd oma lubaduse otsemaid ööbikulaulu saatel täide"..., sellepeale
oti ürgjõule tuli ootamatult teadmata suunast lisa, "V" puu laialilööduna- jänkule kohe järele... Edasi, jänkuke iga hüppega kainenedes- silme ees vilkuv pilt draama lõppvaatusest..., aga siil arvanud kunagi- jumal joodikuid hoiab ja küllap ka teda, halastuseks tuli metsaservas plankaiaga talu, jänku kui metsatuka floppstiilis kargamise staar- meister, kargas- oh häda, aga liigkõvasti, talukorstna ja pliita kaudu otse kööki- must kui tont, näeb aknast- plankaed maas ja mõmmil hambad paljad litsub kohe, kohe ennast uksest sisse , no mida teha- surmahirmuga tulevad ikka head mõtted..., jänku must kui tont, manab tähtsa näoilme, viskab jala üle teise kui suuromanik ja laualt rabab värske "Õhtulehe"... Mõmmi: "tont, kas sa purupurjus jänest nägid siin???", Jänes teravdab pilku lehele lähemale: "kas see kes sind metsas ööbikulaulu saatel läbi...", Mõmmi: "kurat kas juba kirjutavad" , tont: "jah, terve lehekülg ja kommides on mõmmiemme lahutuskuulutus ka juba"... MÕMMIKENE: "Kuradima zurnalist, kuda ta küll juba jõudis???" ...
Ats10. mai 2013, 11:20
No nii Veiko Täär ! Aitab jamast. Nüüd võtad selle poemüüja 3 lapsega kohe ära muidu hakkan su telesaateid, suusatunde jt. BOIKOTEERIMA ! Marss poodi Veiko ! Ning lilled Veroonikale ja kingitudes lastele ! Ning aeg Tartu perbüroos kohe kinni panna. Vot nii Veiko Täär !
No ja siis?10. mai 2013, 11:19
Jälle mingi kylamuttide pläma...
10. mai 2013, 11:00
tundub et kroonikal pole tõesti mitte millestki enam kirjutada :D lihtsalt loen ja naeran :D Kõigepealt parandan, et Veronika on Voore A ja O kaupluse juhataja* . Väga tore inimene ja hea laste ema. Tundub, et kas keegi voorelt on ikka väga kade või lihtsalt pole tal oma elu et teiste asjadesse nina toppida, kelle asi see on, et Veiko ja Veronika üksteist teavad, et kus see uudis nagu on millest peab kümnes lehes kirjutama ja siis peab veel Sky Plusis alari kivisaar ka mingit lolli möla selle kohta ajama :D Et kui sina kes selle suure kella külge panid ja seda loed sul võiks hale enda üle olla, ausalt osta elu omale :D
Eks ole10. mai 2013, 10:38
Müüjana töötav ja kolme last kasvatav naine on kindlasti igati tubli inimene. Pole vaja kirjutada tavalisest inimesest halvustaval toonil! Ei ole mingid lastetud telestaarid või ööklubitajad ühestki otsast paremad. Amet ja lapsed ei riku kedagi. AGA minu arvates on omaette tase veel see, et Õhtuleht hakkab nüüd uudiseid koostama lausa kuulujuttude põhjal. See "pandi paari" (mingite suvaliste külamammide ja poe nurga taga sumisevate härrade poolt tõenäoliselt?) on ju täpselt sama tase, mis "naised saunas rääkisid."
Kalmer ja Aleksander 10. mai 2013, 10:28
Võtad Täär Veroonika ära ja jutul lõpp.
Järgmisel laupäeval tuleme vaatama. Siis olgu allkiri paberis ja leivad ühes kapis.
ps. vastupidisel juhul ära oma nägu rohkem Voorele näita. Oled hoiatatud
Maiu10. mai 2013, 10:23
Nüüd naine kolme lapsega, aga need pole ta enda omad. Aga mis on saanud neist ükskikemadest, kes hurmur Tääri lapsi kasvatavad?
to kapist 10. mai 2013, 10:22
Jah, see hurmur vaatab kindlasti naisi. Tal on kaks bioloogilist last, aga ta ei ela laste emadega koos. Söö siis oma müts ära.
Oii, mis ma nüüd10. mai 2013, 10:21
Uudisega peale pean hakkama, nii sisutihe ja fakte täis...
Kuidagi halvustavalt aga kirjutatud...aga noh jah...laste arv ja töökoht ilmselt pole Eesti riigis prestiizne asi...Kõik on valesti- ei tohi suhelda.
kapist10. mai 2013, 10:12
Ma söön oma mütsi ära, kui see hurmur üldse naisi vaataks. ;)
see10. mai 2013, 10:06
on ikkagi õhtulehe/kroonika 'uudis' kallid inimesed !
pritsumees10. mai 2013, 09:56
5410. mai 2013, 09:48
kus see uudis siin on? või keda kotib?
ebanormaalne10. mai 2013, 09:30
kas siis, kui on kolm last ei tohi olla ei müüja, ega omada ühtegi sõpra. ja hoidku jumal, kui tahaks veel uuesti meele minna. mis siin halba on, kui inimesed suhtlevad. ja teate, mul on üks tuttav, kellel on viis last, töötab ka poes ja suhtleb inimestega.
Miks?10. mai 2013, 09:14
Kolme lapsega poemüüja - see on ju väga ilus ja tore! Kas Kroonika oleks siis happy, kui oleks tabatud mõne ööliblika või baarihiirega suhtlemas?
Kuidagi halvustav maik Kroonika pealkirjas. Kas siis töötav ja lapsi kasvatav noor naine ei oleks vajanud hoopis positiivsemat väljahõiget!
niisama10. mai 2013, 09:09
Lugesin pealkirja mitu korda ja ei saanud aru, mida tahetakse ütelda. Mida tähendab kolme lapse emast poemüüjaga. Ütleks kuidagi veel keerulisemalt.
elton10. mai 2013, 09:07
..kas see ema nimi mitte ...jaan ei ole?
ja veel...10. mai 2013, 08:52
....kohalikud pajatavad, issand tule jumal appi.... kahjuks on pooled kohalikest, kes küla peal ringi kakerdavad eluheidikud ja joodikud. Normaalsed inimesed maal ei pajata midagi:) Eks siis jotadele tundubki poemüüja ehk väärt pruut olema ja miks ei peaks ta siis ka Veikko Täärile sobima:)
Lihtsalt10. mai 2013, 08:49
kohutav millega ajakirjandus tegeleb... tõesti võib olla on nad vana koolikaaslased või ühest kandist pärit või mis iganes, aga kindlasti ei usuks ma hetkegi, et Veikko Tääril võiks olla huvi Veronika Halgma vastu. See on väga jabur, ajakirjanuds on mülgas...
Laine Mylgas10. mai 2013, 08:42
VBanadusep@evil saab siis raamatu peale paar Sarvikut...
xx10. mai 2013, 08:39
`Veikko enda sõnul kulgeb tema elu ennekõike töises rütmis.` milline raiskamine ...
Miks10. mai 2013, 08:35
ei voi poemyyjal olla sober? Miks ei voi olla poemyyjal kolm last?
Mann10. mai 2013, 08:35
Loodan väga, et saladuseks see jaabki. Ei pea Kroonika ka igasse magamistuppi sisse astuma.