Kadi Toom ja tema elukaaslane Glen Pilvre Foto: Arno Saar
Inimesed
7. mai 2013, 07:00

Kadi Toom ja Glen Pilvre saavad lapsevanemaks (9)

"Jah, olen tõesti lapseootel, mis ma seda ikka varjan," tunnistab lauljatar Kadi Toom (31). Augusti teises pooles sünnib Kadi ja tema elukaaslase, helilooja Glen Pilvre perre esiklaps.

Kuigi Kadi tunnistab lapseootust ja avaldab ka, millal värsket ilmakodanikku oodata on, ei taha ta teemal pikemalt peatuda.

"Ma ei ole selline kuulutaja," põhjendab ta.

2009. aastal rääkis Kadi ajakirja Kroonika kodu-eris, et enne kui lapsi hakata saama, tuleks perre võtta loom, et näha, kas ollakse võimeline hoolitsema kellegi teise eest peale enda. Tundub, et selle ülesandega on Kadi ja Glen suurepäraselt hakkama saanud, sest toona kasvas nende peres kaks šoti terjerit – Mürr ja Mötlei.

Kadi ja Glen tunnistasid oma suhet aastal 2003, kui sellest oli juba mõnda aega sahistatud – paarike liikus avalikel üritustel koos ja neid nähti üheskoos kaubahallis toitu valimas ning Kadi autosse istumas. Pilvre väitis toona Kroonikale kaljukindlalt, et Kadiga koos poes käimine ei tähenda veel suhet ega ühiseid sisseoste.

"Paariks meid pidada ei saa," oli Glen lakooniline.

Üks muusikatööstusega seotud inimene rääkis ajakirjale, et Kadi ja Gleni suhe arenes plaaditegemise käigus.

"Pilvre ja Pajusaar tegid oma stuudios seda sügisel ilmunud Kadi Toomi duubelplaati fenomenaalselt kaua! Umbes poolteist aastat. Selge, et oma armsama plaati lihvitakse tavalisest kauem. Ninapidi koos olles tuli ka armumine."

Kroonika pärimise peale vastas Kadi, et tema ja Gleni liit on vana teema.

"Pulmadeks me igatahes ei valmistu," naeris Pilvre küsimusele, kas armunud on abieluranda purjetamas.

"Kuid meil pole ka midagi varjata!"