Video: Viljar Voog
Inimesed
6. mai 2013, 15:33
Õhtulehe video!

Tõnis Mägi Taukarile: "Sul on suur tulevik, vana!" (24)

Pärast eileõhtust "Su nägu kõlab tuttavalt" finaali otsis üllatusesineja rollis olnud Tõnis Mägi lava taga üles Karl-Erik Taukari, pistis oma käe noormehele pihku ja ütles: "Sul on suur tulevik, vana! Tõsiselt! Sa oled jube kihvt. No kohe jube kihvt! Mul tõusid ihukarvad püsti!" 

"Ma ei oleks täna hommikul osanud arvata, et õhtul Tõnis Mägi surub mul kätt ja ütleb, et vinge," hindas Taukar hiljem Õhtulehega rääkides seda terve saatesarja üheks võimsaimaks kogemuseks.

Ja kõik see kiitus tuli tänu Hanna-Liina Võsaga esitatud "Barcelonale". Taukari sõnul oli kõik kinni ta kaaslases: "Hanna-Liina oli täiesti filigraanne lavapartner. See kogemus ja stoilisus, mis temas oli, see maandas absoluutselt kõik pinged, mis võisid tekkida. Kand oli selle etteaste ajal maas. Duett kõige paremas mõttes."

Kuidas võtab noormees kokku kõik saates õpitu? "See kogemustepagas, mis nende saadete ajal tuli on täiesti müstiline!" ütleb Taukar. Ta lubab, et ühel päeval kasutab ta kõik need õppetükid ära ja proovib ka mingi monotükiga hakkama saada.