Video: Viljar Voog
Inimesed
6. mai 2013, 15:19
Õhtulehe video!

Mart Sander: ma ei olnud "Su nägu kõlab tuttavalt" formaadist vasikavaimustuses (42)

Saatejuht Mart Sander võib kevadisele telehitile "Su nägu kõlab tuttavalt" tagasi vaadates rõõmuga tõdeda, et jumal tänatud, et ta otsustas projektis osaleda, vaatamata algsele väikesele skepsisele formaadi suhtes. 

"Nüüd ma võin julgelt öelda, et ta oli parem kui ma arvasin. Ma ei olnud sellest originaalversioonist ausalt öeldes nii kohutavas vasikavaimustuses, kui ma oleks pidanud võib-olla olema," rääkis Sander pärast eilset finaalsaadet Õhtulehele.

Kõikide saadetega sai tegijatest juba peaaegu perekond. "Meil tekkis peaproovis, ma märkasin, juba selline trupi tunne, stanislavskilik ansamblimängu tunne inimestega. Praegu võiks nendega lavastada operetti, komöödiat, "Hamletit" ja meil oleks üksteisega kohutavalt hea ja kindel koos töötada," räägib mees.

Sanderi sõnul arenesid saate jooksul kõige rohkem just noored esinejad. Ta toob näitena välja Karl-Erik Taukari: "Täna saime lõpuks aru, et tal on lihtsalt vaja kõrvale ühte väga head artisti, kes teeb julgelt, ja ta tuleb kohe kaasa. Kui ta koos Hanna-Liinaga esines, tegi ta oma parima etteaste. Üksinda teeb, kardab! Andrus Vaarik ütles just, et ta sai selle kaheksa nädalaga aastad lavakas kiirkorras kätte."

"Ma arvan, sa saab aastate pärast aru, mis ta õppis sellega," pistab Vaarik vahele. "Ma loodan, et publik saab aru, mis ta õppis, sest ta õppis ikka meeletult palju!" lõpetab Taukari teema Sander.

Ühega näosaate staaridest meeldis Sanderil koostööd teha lausa nõnda palju, et lähimate nädalate või kuude jooksul tullakse lagedale koostööprojektiga, mis lööb laineid, lubab mees. Kellega kokkuleppele väga lähedal ollakse Sander veel avalikustama ei nõustu.