Foto: Aldo Luud
Tele
5. mai 2013, 22:18
Vaata galeriid!

"Su nägu kõlab tuttavalt" võitis Evelin Võigemast! (69)

Selle kevade populaarseima telesaate "Su nägu kõlab tuttavalt" võitjaks krooniti Evelin Võigemast, kes annetas 10 000 eurot SA Kiusamise vastu, mis on projekt koolikiusamiste vastu.

Lava tagant hoidis Õhtulehe lugejaid sündmustega kursis püstolreporter Viljar Voog.

22.20 Ja ongi kõik! Oli väga huvitav ja väga naljakas hooaeg. Telereitingud olid nõnda vinged, et võib mürki võtta, et seda saadet toodetakse veel ja veel. Mina lähen nüüd tänaste päevakangelaste muljeid püüdma ja soovin teile rahulikku õhtu jätku. Tulge Õhtulehe veebilehele tagasi juba homme, et näha, mis toimus pärast lõputiitrite viimaseid hingetõmbeid.

TÄHELEPANU! "Su nägu kõlab tuttavalt" võitja on Evelin Võigemast!

Mis tähendab, et teiseks jäi Tanel Padar!

22.13 Lõpptulemused! Kolmandaks jäi ... Tanja Mihhailova. Pinge on tõusmas haripunkti!

22.10 Kolleeg Aigi, kelle lugu te võite lugeda homses Õhtulehes nautis seda reklaamipausi täie rinnaga: "Lõpuks ometi saabus stoiline vaikus." 

22.05 Märt Avandile ei meeldi tiitel paroodiakuningas: "Ma armastan küll end üle keskmise palju, aga see on kohatu."

22:04 Me oleme jõudnud lõpusirgele. Ees on veel esikolmiku järjekorra kuulutamine. Mina hoian pöialt Tanelile. Ei, Tanjale! Aga no pagan, Evelin oli ka terve sarja nii tubli. Oeh!

22.03 Kohtunikud valivad oma lemmiku. Neli tarka otsustasid, et terve üheksa saate parim esitus oli Evelin Võigemasti Edith Piaf.

21.51 Aga tänases saates on küllalt inimesi, kes on kõigist paremad. "Parima liikumise eriauhinna" saab Tanja Mihhailova Pinki eest.
Täpseim välimuse tabaja Henrik Normann Villu Tamme pärast.
Täpseim hääletabaja Evelin Võigemast Heli Läätse rollis.
Parima soovahetaja preemia Taukarile väga sooneutraalse Dana Internationali eest.

21.50 Ma muideks avastasin just, et ma istun täpselt selle koha peal, kus kunagi seisid "Eesti otsib superstaari" eelvoorudes lauljahakatised kohtunike ees. Ma olen neist kõigist kehvem. 

21.46 Tagumisel diivanil istuvad Oja, Normann, Mihhailova ja siis kleenuke Mercury. Kuidas seal ruumi on? 

21.43 Oli naljakas. Kohtunikud on pisarais. Aga ei olnud selle saate kõige parem esinemine.

21.39 Peetri seljas tundub olevat minu lapsepõlve vannitoa seinakate.

21.37 Peeter Oja ja Henrik Normann astuvad lavale kui The Weather Girls. Tegu on lauluga, mille tõeks osutumisel hakkas Eesti rahvaarv hüppeliselt kasvama.

21.35 Oioioioi kui napilt läks praegu Mart Sanderil lavale jõudmisega. Aga esimesed tulemused: neljana koha sai 13% häältega ... Getter Jaani.

21.30 Rikkusin ranget reeglit, et press peab püsima pressiruumis, sest oli vaja jope ära tuua. Teel sinna kuulsin Tõnis Mägi arvamust justtoimunu kohta: "Täiesti uskumatu!"

21.28 "Me oleme võimas rahvas!" ohkab Andrus Vaarik.

21.26 Nüüd on tõsised esitused läbi, läheb lõbusaks. Ma olen Peeter Oja näinud ringi käimas väga ebaloomuliku jumega. 

21.24 Tulemuseks on õhtu vaieldamatult kõige võimsam aplaus! 

21.23 Kivi telemeeste kapsaaeda: Caballe-Mercury töötas kõige paremini, kui nad omavahel ekraanil kontrastis olid, liiga palju näidatakse sooloplaane. Hanna-Liina hääl on üle prahi!

21.19 Lavale astub Võsataukar ehk Monserrat Caballe ja Freddie Mercury. "Barcelona" on kõige ilusam olümpialaul läbi aegade!

21.16 Gerli Padaril on nartsissistlikud kalduvused: "Ma ei näinud terve laulu ajal oma kõige kallimat Martinit vaid ma vaatasin ainult Tanelit." 

21.13 Samal ajal, kui Padarid laval kohtuvad, on lava taga valmis Hanna-Liina ja Taukar. Mida nad teevad, näete juba õige varsti!

21.11 Ines: "Tanel sa tegid seda jälle! Sa tulid lavale ja kohe oli naljakas." Täpsemat kokkuvõtet sellele saatesarjale ei oska ma välja mõelda.

21.08 Tanelis on peidus tohutul hulgal heas mõttes tola. Roosa top pintsaku alt paistmas on kirsiks tordil ja muidugi need tantsunumbrid Martin Parmasega ... Võimas, muud pole öelda. Gerli publikus lõkerdab naerda, lava taga aplodeeritakse meeletult. Võimas! 

21.06 Ja lauluks on muidugi Gerli eurolaul "Partners in Crime". Rääkides Eurovisionist, siis põhjus, miks ma peaproovi ei näinud, on SIIN. 

21.03 Ja nüüd astub lavale Padar. Ma eesnime ei hakka lisama, sest see oleks hetkel mõttetu. No okei, kohe saame näha, kuidas Tanelil graatsiaga lood on.

20.55 Andrus Vaarik tuleb lava taha ja küsib nukral näol: "Kas kõik ikka kuulsid, et ma ütlesin: "Suur aitäh koorile ka!"" Nüüd kuulsid! 

20.51 Elina Pähklimängi minuga ei nõustu: "Puudu on vaid 12 sentimeetrit." Võigemast näitab, et tal oleks annet improvisatsioonikoomikkunagi: "Mis on pildil valesti?" Andrus Vaarik on tumm, Olav Osolin "Super!", Ines: "Väga-väga hea"  - tuleb tõdeda et ma olen selges vähemuses.

20.50 Kahjuks pole siin lava taga näha õhtut alustanud Tõnis Mägit, kelle arvamust oleks väga huvitav praegu kuulda. 

20.49 Näitleja võib ju laulja kehahoiakuga täppi panna, aga kui hääl pole õige, siis lihtsalt pole. Kui koor tuleb taustaks kõlab kõik hästi, aga muidu selle saate kõige kehvem esitus. 

20.45 Hingame nüüd sügavalt sisse ja välja ja laseme end Chalice'il võluda.

20.41 Vaene Evelin Võigemast, kes peab Tanja järel lavale astuma. Lauluõpetaja Maiken rahustab teda, et tal on nüüd just kergem esineda, sest rahvas on käima tõmmatud.

20.39 Kohtunik/õpetaja Andrus Vaarikki tõmmatakse lavale kaasa ja rahvas on hullumas. Tehke järgi, Võigemast ja Padar! 

20.35 Tanja ütleb, et ta tahtis teha midagi humoorikat. Kui ükski teist arvab, et see ei ole humoorikas, siis peate te oma jaljasoonega opile minema. Iga ta sõna saadab saalist naerupahvaks ja ka lava taga lõkerdatakse kaasa.

20.33 Olgem ausad, tänapäeva suvemood pole kaugeltki see, mis ta oli mõnikümmend aastat tagasi ... Jumal tänatud! Hetke pärast näete teiegi, millest jutt.

20.28 Järgmisena astubki lavale just seesama Liia Laats ehk tavainimega Tanja Mihhailova. Ma luban huvitavat vaatepilti! 

20.25 Jätk eelmisele uuendusele: Olge õnnelikud, et Eesti kõmumeedia lehtedele ei jõua kunagi Liia Laatsi ja Chalice'i ühiste romantiliste hetkete pilte. Mina pean selle mälupildiga nüüd elu lõpuni elama. 

20.22 Samal ajal kui Getter lahkub püünelt, lõigatakse lava taga Chalice'i parajamaks. Ma poleks uskunud, et ma kunagi selle lausega maha saan.

20.20 Olav Osolin: "Kui sa seda kõrget nooti võtsid, siis kõik siin saalis said aru, et Lea Liitmaa on ikka väga väga hea laulja." Kuidas oleks õige seda kommentaari lahti mõtestada?

20.19 Muusikuna võik Getter kitarri mängimist natukene paremini matkida, vähemalt muusika rütmis püsida. Vahepeal muudab ta Lea ka saarlaseks sõnaga "mönu", aga muidu väga tubli esitus! 

20.16 TV3 eetris näeb Alo TV logoga videot TV1 arhiivist. "Inception", hoia alt! 

20.13 Aga nüüd juba reaalsete võistlejate juurde. Esimesena astub lavale Getter Jaani ehk täna Lea Liitmaa. Kuulsin ennist neiu hääleharjutusi ja tundub, et ta tabas Blacky't vähemalt selles vallas väga täpselt.

20.10 "Minu arust on noored meist peajagu üle," ütleb Mäks tänaste finalistide kohta, aga tõele au andes, lõi ta saate väga korralikult lahti. Lavalt maha astunud legend jäi publiku vastuvõtuga väga rahule!

20.08 Lavale astub Tõnis Mägi, kes kannab Elvise kostüümi palju paremini välja kui esimeses saates kohtunik Elina Pähklimägi. Lauluks "Blue Suede Shoes" ja meelelahutusfaktor on kõrge! 

20.03 Ma näen oma positsioonilt laval asutsevate ekraanide taha ja ma võin kinnitada, et esimene esineja on tõeliselt kuninglik.

19.59 Mart Sanderi mikrofon on läbinud viimase kohendamise ja õige pea avab ta finaalsaate. Millised saavad olema ta esimesed sõnad? Ma ei tea, sest ma saate peaproovi ei näinud!

19.58 Otse minu ees on võitjale ja mittevõitjatele mõeldud aulindid. Lähemal vaatlusel selgub, et nimesid neile peale pole kirjutatud, nii et töotab tulla aus ja kompromissitu võitlus. Kaks minutit veel!

19.51 Tere õhtust siit Pärnu kontserdimajast! Kohtunikud kamandati kohtadele, saatejuht Mart Sander kohendas oma kikilipsu ja kõik on "Su nägu kõlab tuttavalt" suureks finaaliks valmis! Kuid kes avab finaalgala? Selgub juba vähem kui üheksa minuti pärast

Kes osutub parimaks parodeerijaks ja võidab 10 000 eurot heategevuseks? Kas Evelin Võigemast, Getter Jaani, Tanja Mihhailova ja Tanel Padar? See selgub telefonihääletuse tulemusel.

Oma lemmikute poolt saab hääletada juba praegu ja oma hääle saab anda alljärgnevatel numbritel:

Getter Jaani - Lea Liitmaa (tel 900 73 01)
Tanja Mihhailova -Lia Laats (tel 900 73 02)
Evelin Võigemast - Chalice (tel 900 73 03)
Tanel Padar - Gerli Padar (tel 900 73 04)


Üllatusduettidega astuvad lavale ka saate teised osalejad Hanna-Liina Võsa, Henrik Normann, Peeter Oja ja Karl-Erik Taukar.

Avalöögi annab aga tänaõhtusele suurele showle üllatusesineja, kellega tegemist, ei tea veel isegi saate kohtunikud ja osalejad.