Inimesed

Birgit Õigemeel sõidab pühapäeval Malmösse, kaasas 120 kilo šokolaadi (8)

LISA KOMMENTAAR

milles asi?4. mai 2013, 23:09
miks see Birgit kähiseb nii, et jube? Karjub nagu astmaatik ja ahmib õhku. Kuulake korralikult, armsad kiidukuked, lausa õudne kuulata! Ega see maiustus ka ei aita kui pole , mida aidata. Kahju!!!
tiramiisu3. mai 2013, 11:18
Huuh! Birgit on vist sedavõrd meeldiv inimene ja tüpaaž - suurejoonelist promotööd tehakse erinevatel tasanditel ja väga hea meelega. Suurejooneline on ehk vale väljend kuid sarnast trügimist - Eesti Eurovisioonile - pole varem täheldanud. Kena välimus ja veetlus sulatab kuulaja südame nagu šokolaadi suus.
Iseasi see kas laulust või sokolaadist ilmajääja niiväga kurvastabki? Sest noh, olgem ausad, kes meist poleks šokolaadi söönud. Ehk aitab pealiskaudsel kuulajal šokolaad ajusid turgutada, millise laulu puhul tärnike lisada*
Kas peitub põhjus liiga "mugavas valikus", millele välispress on vihjanud kui Eesti Laul võitja selgus. Tõepoolest, "Et uus saaks alguse" on rusikas silmaauku iga ladinaseriaali ava- ning lõpukaadritesse. Hispaaniakeelne variant ainult kinnitab arvamust. Kuid muidu kuulub lugu euroballaadide tavatriibikute hulka, milliseid on tänaseks juba sadu.
Au andes.. nende hulgas jääb ta vähemalt tabeli ülemisse poolde.
Eestil oli paremaid variante end tutvustada. Ilma maiustusi lisamata. Tutvustada end hoopis huvitavamalt, muusika maitsestajatena - eeskätt Kõrsikud, aga ka Winny või Facelift.
Birgitile jääb soovida palju Edu. Küllap ta teab, et nüüd tuleb tal esineda kahe eest!
JA3. mai 2013, 10:48
JA MIS ŠOKOLADI NIMEKS ON? NURRRRRRRRRRRRRRRRRR,VÕI KURRRRRRRRRRRRR.
oumaikaat3. mai 2013, 09:43
saaks see jama juba läbi-kas kirjutatakse birgit+raasedus jnee vahel ka eurivisioonist
teadja3. mai 2013, 09:42
kommi vöiks ta töesti reklaamida,kuid laulmine on nii nigel et häbi hakkab.seda röökimist lauluks nimetada oleks ülimalt lollus.vaevalt et kleit ja köht asja kompeseerivad.
3. mai 2013, 09:02
Kristi3. mai 2013, 08:31
Ei ole esimene kord kui avaliku elu tegelane šokolaadipaberile pääseb! 90ndatel oli Kalevil tootmises šokolaad nimega Sporditäht ja selle paberil judoka Indrek Pertelsoni pilt.
Rs3. mai 2013, 08:21
Sõida või seenele,täiesti savi.