Inimesed

Airi Ojametsa abielu indialasega sai ka Eesti riigi õnnistuse (88)

LISA KOMMENTAAR

to matsu3. mai 2013, 03:09
Inimene tahab Indiast minema saada.
K3. mai 2013, 03:08
Minuga soovib ka üks hindu abielluda, kindlalt selleks, et Indiast ära pääseda.
Mul tõusid selle abiellumisesoovi peale ihukarvad püsti -- mitte mingil juhul, olen küll rumal, aga nii rumal ka mitte.
Elagu raha ja rahvaste sõprus2. mai 2013, 16:46
Nende intiimaruannet kuulete hiljem.
matsu2. mai 2013, 14:36
Huvitav miks ta siia külmale maale tuleb, Airi võiks ju parem sinna kolida.
1. mai 2013, 22:49
1. mai 2013, 22:19
"Ega see äi vägistab samamoodi miniat. See on nii hinduismis kui ka moslemis tavaks(eriti, kui suudetakse väljast tuua värsket liha sisse)." Vot ei tea, ei ole hindu ega moslem. Kumb oled sina?
käntri laulja1. mai 2013, 21:06
peaks ju suht konservatiivne olema lehmad hobused kauboid grillfest mis nüüd hare krisna ja taimetoit
18:16-le1. mai 2013, 19:28
Ega see ''äi'' vägistab samamoodi miniat. See on nii hinduismis kui ka moslemis tavaks(eriti, kui suudetakse väljast tuua värsket liha sisse). See on argielu. Paraku pole antud sellele ilusale põlvkondade ja suguvõsade kaudu edasi antavale traditsioonile saada mõistetavaks Euroopalike väärtuseid armastavatele Eestlastele. Nendele Eesti naistele, kes on ennast vabatahtlikult müünud seksiorjadeks sinna, mingi kahtlase ''abielu'' kaudu(mustpersetele tähendab ''abielu'' midagi muud arusaadavalt), ei tasu küll kaasa tunda...
18:16-le1. mai 2013, 19:26
Ega see ''äi'' vägistab samamoodi miniat. See on nii hinduismis kui ka moslemis tavaks(eriti, kui suudetakse väljast tuua värsket liha sisse). See on argielu. Paraku pole antud sellele ilusale põlvkondade ja suguvõsade kaudu edasi antavale traditsioonile saada mõistetavaks Euroopalike väärtuseid armastavatele Eestlastele. Nendele Eesti naistele, kes on ennast vabatahtlikult müünud seksiorjadeks sinna, mingi kahtlase ''abielu'' kaudu(mustpersetele tähendab ''abielu'' midagi muud arusaadavalt), ei tasu küll kaasa tunda...
18:16-le1. mai 2013, 19:25
Ega see äi vägistab samamoodi miniat. See on nii hinduismis kui ka moslemis tavaks(eriti, kui suudetakse väljast tuua värsket liha sisse). See on argielu. Paraku pole antud sellele ilusale põlvkondade ja suguvõsade kaudu edasi antavale traditsioonile saada mõistetavaks Euroopalike väärtuseid armastavatele Eestlastele. Nendele Eesti naistele, kes on ennast vabatahtlikult müünud seksiorjadeks sinna, mingi kahtlase ''abielu'' kaudu(mustpersetele tähendab ''abielu'' midagi muud arusaadavalt), ei tasu küll kaasa tunda...
to 12:07ja 12:371. mai 2013, 18:16
"Rituaale on vaja täita ämma ja äia ning vanemate sugulaste soovil."
Dirigeeritakse ju seal, kuidas naine peab istuma ja astuma. Veel huvitavam - ämm ja äi dirigeerivad noorte abielu. On vaja alluda ämma ja äia korraldustele. Kellele jäävad lapsed, kui abielu ei õige ja läheb lõhki?
to 12:37
"Airi abiellus tõepoolest hinduga,"
No aga kommentaarides ju jutt sellest ongi sellest, et tegemist on hinduga.
Minu pärast abiellugu kasvõi Nauru vabariigi kodanikuga. Kuid kui te alguses kirute siin, et eestlased on oma margi täis teinud, aga samas siis kui jääte seal kusagil kaugel oma abieluga jänni, pöördute ikka sellesama, teie arvates halva Eesti poole, et keegi saadaks kasvõi kojusõidu rahagi. Selliseid haledaid lehelugusid ja ulgumist ei jõua keegi enam ära kuulata. Alguses on kõik väga ilus a la eestlased halvad, välismaalased head. Kui argipäev käes, muutub ka suhtumine. Rikas hindu kolib Eestisse? Nende arusaam rikkusest on siiski teine kui meil.
to:E, 15:13, 1. mai 20131. mai 2013, 16:34
Ega sellised eesti naistest neegrite magatajad/halastusseksi pakkujad ongi puudega. Sügava vaimse alaarenguga, paljudel neist pole olnud oidu algkooligi korrektselt lõpetada. Peamine on ootus, et must mees selga roniks.
E1. mai 2013, 15:13
See ikka puude värk. Norm mees ei taha,siis kohe murjam. Alamrass.
E1. mai 2013, 15:12
See ikka puude värk. Norm mees ei taha,siis kohe murjam. Alamrass.
14:18-le1. mai 2013, 15:04
Ja seda kirjutab üks väiklane kibestanud eestlasest mees, kel naisi on jalaga segada, sest naisi Eestis on kõvasti rohkem kui mehi. Järelikult oled täielikult välja praagitud ja nüüd siin laamendad selle asemel et oma naisega nautida tänast ilusa päeva.
Ja paneb imestama, mida kõike sa tead NENDE KULTUURIST, tuhkagi teadmata oma kultuurist.
Pilistvere Hitman(Dr. SPEIS SAKSNIIT)1. mai 2013, 14:32
Ah mõttetu teema arutamiseks siin. P*ts tema jalgevahel on ikka tema oma. Ja küll õige eesti naine teab kui paljusid lubab korraga endast üle käia...
irvitan väikeste inimese üle.1. mai 2013, 14:18
Ühele õigele Eesti naisele pole muud vaja kui üks tume mees. Ja äärmiselt oluline on siis Tiiu talutütrekesele, et tšurkal seisaks 24/7 teivas vinnas. Vaat siis saavad igasugused vanad krõõdad ka siin Maarjamaal ära rahuldatud... See, et ''õnnelik abielunaine'' uimastatakse pidevalt ja toimetatakse tema kallal terve pandega-on täiesti normaalne. On normaalne: SEST SEE KUULUB NENDE ''KULTUURI'':) Ja Eesti harakatel oleks ka aeg selline ''kultuur'' üle võtta. Vene sõdurid tõid ka siia kunagi ''kultuuri'' II maailmasõja ajal, kui vägistasid siin kohalike naisi. Nüüd jooksevad eesti naised ise grupivägistamisi laia maailma otsima:)
Lyz1. mai 2013, 13:57
Hinduism on Indias valitsev usund. Seega, hindu on sellesse usku kuuluv liige.
Mis puutub aga õnneotsimisse teisest kultuuri- ja usuruumist, siis riskid on alati olemas, ja seda iga ühteheitmise puhul. Siiski teevad osapooled ise oma valikud ning peaksid ka tagajärgede eest ainult ise vastutama.
Saan aru, et verinoored ei teadvusta endale suure ja paksu armastuse puhul, millega nad riskivad või ei riski ... aga Airi!?
Kurb muidugi kui seda õnne piskuks jääb. Avatud ühiskonnas ei ole see mingi uudis, et eestlastest neidised/ naised ihaldavad kaasadeks mehi välismaalt. Põhjusi on palju.
Tavaeestlased lahkuvad oma kodumaalt, asemele tulevad muulased - elu ju tühja kohta ei salli ...
Rootsi laeval viibinule1. mai 2013, 13:48
1. mai 2013, 12:59
Neid kollaseid hindusid on Eestile ikka väga vaja. Rootsi laeval kuulsin Airi Ojametsa laulu. Küll oli jube karjumine, kriiskav hääl.
08.16le ja mõnele veel1. mai 2013, 12:37
Hari ennast, otu! Hindud on hinduismi järgivad indialased, sikhid ongi sikhi usu inimesed, moslemid on islami järgijad. Sikhid järgivad oma gurusid ja nende püha raamat on ADI GRANT. moslemitel teatavasti Quran ( Koraan). Airi abiellus tõepoolest hinduga, aga see on õige ka siis, kui öelda "indialane". Mis puutub euroopa rikkustesse, siis Eestis neid ju pole. Kui oleks, miks siis eestlased massiliselt siit, nagu rotid laevalt mujale, parema elu otsinguile lähevad? Indias on rikkaid, nagu meie neid uneski näha ei oska. Küllalt on selliseid, kes võiks vabalt mitu Eestit lihtsalt ära osta. Ärge ajage oma nina püsti, pole põhjust.
1. mai 2013, 12:31
"Hindu jääb hinduks, nii nagu moslem jääb moslemiks, pole mõtet loota, et ta lääneliku kultuuri omaks võtab." Kas ma saan õigesti aru- nn läänelik kultuur on see ainuõige, mida peaks tesitele peale suruda, ja kui ei võeta, oled vaenlane? Nt pead seksida võimalikult paljudega, polpaljalt ringi jooksma, ohtralt tarvitada alkoholi.
1. mai 2013, 12:27
Indiaanlane,
"...ongi ju hindu!!!..."???????????????????????????????????????
KA NIISUGUNE ARVAMUS, 08:411. mai 2013, 12:26
Sinuga on kõik selge- loll nagu lauajalg. See ei ole minu arvamus, see on fakti konstateerimine. Indias elavad indiaanlased,irw
1. mai 2013, 12:23
"Ja valge abielunaine peab seal olema alati valmis seksuaalselt rahuldama mehe sugulasi." Ei tea. Kust sina tead, ekki oeldgi üks nendest sugulasest.
Milleks1. mai 2013, 12:22
on vaja köigesse ja köikidesse halvustavalt suhtuda.Hoidke oma kibestumised endale-kui endal läheb halvasti,peab kindlasti teistel ka minema.Iga inimene valib ise oma elutee,on see siis önnelik vöi önnetu,seda näitab aeg.
Airile soovin köike paremat.Ja kui keegi siin arvas,et Airil ei ole lauluhäält,siis on sel inimesel küll elevant körvale astunud.
1. mai 2013, 12:13
Lauluhäält tal ei ole, välimust ka mitte. Manipuleerija võib ta küll olla. Aga ükskord tuleb aeg, kui temaga manipuleeritakse. Ja ärgu siis halagu.
to Minu 07:411. mai 2013, 12:07
Hindust abikaasa ei nõua eestlannalt midagi ja käitub oma naisega väga lugupidavalt kui oma poegade emaga. Rituaale on vaja täita ämma ja äia ning vanemate sugulaste soovil. Dubais, kus mina nendega kohtusin, olid nad mõlemad täiesti euroopaliku välimusega ja lapsed samuti. Ei maksa ülemäära karta inimesi teistest kultuuridest. Neid hirmu ja õuduse jutte põhjustavad rahva põhjakihist pärinevate inimeste häbiväärsed teod ja Eesti ei erine kuidagi muust maailmast. Seoses taasiseseisvumisega on meie suhted teiste maade rahvastega muutunud. Nõukaajal välisreisdel olles tundsid eestlaseks olemise üle uhkust ja igal võimalikul juhul tegid selgeks, et me pole venelased. Nüüd noored inimesed valdavad keeli ja enam ei reklaamita eestlaseks olemist, sest osa eestlasi on selle maa margi kapitaalselt täis teinud. Nüüd teatakse, et eestlased elavad Venemaa alt eraldunud territooriumil ja ei erine palju venelastest. Nii on ka tegelikult, eestlane ei ole aus, varastab kodus ja võõrsil, tarvitab kangeid alkohoolseid jooke, on sõjakas kakleja ja kokkulepitud töölepingust kinni ei pea. Sellised eestlased rikuvad ka korralike inimeste maine ja nii on, et eestlaseks olemine nõuab kapitaalset pingutust, et vastupidist tõestada.
inimesed1. mai 2013, 11:46
inimesi on igalpool erinevaid. ka eestis vöi üldse euroopas on hulle,mörvareid jne.
08:16, 1. mai 2013 -le1. mai 2013, 11:36
08:16, 1. mai 2013
kulla parandajad - HINDU on usu, mitte rahvuse nimi.
*
Ei ole,hinduism on usu nimi.On hindud ja on sikhid sealmail.SIKHID ON MOSLEMID,HINDUD EI OLE.
eit1. mai 2013, 11:34
mulle tundub , et meil on siin rokem kaltsakaid kui indias . airile aga õnne ! igaüks elab ise oma elu .
to Minu 07:41, 1. mai 20131. mai 2013, 10:41
Rikas hindu, pool maailma läbi rännanud, ja ikka nõuab oma naiselt hindupäraste kommete täitmist, kulda-karda oma käte, kaela ja nina ümber. Rituaalide täitmist ja oma usukommete austamist. Hindu jääb hinduks, nii nagu moslem jääb moslemiks, pole mõtet loota, et ta lääneliku kultuuri omaks võtab. Selliseid on väga vähe. Naised on nende jaoks alam klass.
Zita ja Gita (pööritavad silmi)1. mai 2013, 10:24
Huvitav ,mis kastist see interneti hindu ka on?
Juba varsti on vaja välisminni abi ,et mööda maailma päästa murjaneestlaslapsi suguharude ja harimatute metsikute Mowglite käest.
ww1. mai 2013, 09:52
Egas kõik seal vaesed ole. Piisavalt palju muinasjutuliselt rikkaid. Inimene elab nagu ise tahab ja naudib. Mis pigisete, elage ise ka. Aga ei oska, ei saa, istute oma essu sees.
1. mai 2013, 09:34
Vähemalt üks mees on pääsenud Euroopa rikkusi nautima ja vaesest Indiast ära tulema.
helsingist1. mai 2013, 09:10
need ,,tõmmud poisid,,vannuvad igavest armastust ka 100 aastasele hambutule eidele,peaasi et aga saaks euroopasse .täiskasvanud naiselt eeldaks ikka veidi rohkem mõistust,et sellist mulli mitte uskuma jääda.suvel tutvuvad netis ja detsembris juba pulmad...aga no mis parata,igale blondiinile vist ei ole mõistust antud.jään vaid lootma toompeal resideeruvatele ametnikele,et elamislubasi nii kergekäeliselt ei loobita.
oh, ei1. mai 2013, 09:01
INDIALANE POLE TINGIMATA HINDU. Hindu on religiooni kuuluvus, nagu kristlane või moslem. Indias on hindusid, sikhe ja džainasid umbes 85%, moslemeid 10%, budiste mingi 3%, kristlasi umbes 0,5% ja siis veel muid. Vastik on lugeda teie kommentaare, kes te vingute, miks siia elama. Eesti naine tahab enamasti elada oma kodumaal. Kui siinsed mehed pole teda abiellumseks küllalt heaks arvanud, kas ta peab siis jäämagi üksi kogu eluks? Mis te alandate inimest? Mis puutub peksmisse, siis statistika näitab, et eesti mees on õige suur rusikakangelane ja lahutus on siinmail sagedasem kui mjual maailmas. Seega, jätke inimeste elu nende endi otsustada ja ärge pidevalt suskige!
to:eesti naine, 08:51, 1. mai 20131. mai 2013, 09:00
Kus sa siin neiut näed? See juba 3 ringil olev pensionieelikust vanamutt...
oh, ei1. mai 2013, 09:00
INDIALANE POLE TINGIMATA HINDU. Hindu on religiooni kuuluvus, nagu kristlane või moslem. Indias on hindusid, sikhe ja džainasid umbes 85%, moslemeid 10%, budiste mingi 3%, kristlasi umbes 0,5% ja siis veel muid. Vastik on lugeda teie kommentaare, kes te vingute, miks siia elama. Eesti naine tahab enamasti elada oma kodumaal. Kui siinsed mehed pole teda abiellumseks küllalt heaks arvanud, kas ta peab siis jäämagi üksi kogu eluks? Mis te alandate inimest? Mis puutub peksmisse, siis statistika näitab, et eesti mees on õige suur rusikakangelane ja lahutus on siinmail sagedasem kui mjual maailmas. Seega, jätke inimeste elu nende endi otsustada ja ärge pidevalt suskige!
Indiaanlane1. mai 2013, 08:55
..ongi ju hindu!!!...kolumbus krisostomus pidas ju ameerikat kah indiaks ja pani indiaanlase nimeks indiaanlane...niiet vahet pole kas indu või hindu,üks p.ts puha!!
Indiaanlane1. mai 2013, 08:54
..ongi ju hindu!!!...kolumbus krisostomus pidas ju ameerikat kah indiaks ja pani indiaanlase nimeks indiaanlane...niiet vahet pole kas indu või hindu,üks p.ts puha!!
eesti naine1. mai 2013, 08:51
eesti mehed nii viha täis nüüd siin sajatamas ja roppusi suust välja ajamas-nõmedikud olete eesti mehed! Lausa piinlik! Olge siis ise MEHED -siis ei armu eesti neiud võõramaalastesse!
KA NIISUGUNE ARVAMUS1. mai 2013, 08:41
kui muud varianti eurooplaste poolt ei esinenud - siis pagulust otsiv indiaanlane , kes on vaesemast vaesem , käib küll, mul on osad kuke saba suled pööningul alles - ehk läheb indiaanlasel siin neid vaja, teata kuhu saata !!!!!!!
TSURKA1. mai 2013, 08:36
ON TSURKA, varsti jookseb emakese juurde, pisaratega. KÕIK LENDAVAD RÕÕMUGA, KÜLL EGIPTUSESSE, KÜLL INDIASSE. AGA TAGAIÄRGESI EI TEA OODATA. INDUSSIL VÕIB OLLA JU 10 NAIST, USK LUBAB SEDA. EKS ELAME NÄEME JA KUULEME.
Maxik1. mai 2013, 08:34
Jõulude aegu nägin tõsist jõuluõudu. Kristiine keskuses oli piltilus eesti blond tüdruk kes pidi talutama pesuehtsat süsimusta neegrit. Neegril oli muidugi jõulutrianglist meel mõru ja hapukapsast seedeelundkonna häired. Miks küll vaja niimoodi neegrit kõrbest siia talutada ja teda kiusata?
1. mai 2013, 08:16
kulla parandajad - HINDU on usu, mitte rahvuse nimi.
TO:Minu, 07:41, 1. mai 20131. mai 2013, 08:11
Ja valge abielunaine peab seal olema alati valmis seksuaalselt rahuldama mehe sugulasi. Kas seda tead või? Lääne naine on nende ühiskonna jaoks amoraalne libu. Ja keelduda pole võimalik, sest kuhu seal on põgeneda? Tänaval vägistavad teised mustpersed ju samamoodi ära... Põhimõtteliselt oled seksori. Aga noh, eesti naised vaid sellest unistavadki, et mustad karad pidevalt nende sees uhmerdaks;)
niii siis1. mai 2013, 07:47
Airil on ju omad lapsed olemas ammu, ja mees oli ka. minu arust ta pole üldse ei noor ega ilus.
indialane1. mai 2013, 07:44
öieti öelduna on HINDU.
Minu1. mai 2013, 07:41
naabritüdruk on vähemalt 15 aastat abielus hinduga (pealkirjas olevat nimetust ma eesti keeles selle rahva kohta ei tea olevat). Kõik tundub väga OK. Kaks pruuni poissi on igal suvel külas ka Eesti vanaema juures. Nad on pool maailma läbi käinud, kuna mees on IT-spetsialist ja saab igal pool meelepärast tööd. Kodumaal on poisi perekond üle keskmise rikkad inimesed. Naabrineiul oligi kõige raskem taluda rikka hindu elustiili ja kohustuslikke rituaale. Seda, et majas on iga liigutuse jaoks teenijad, kes sind näiteks igal hommikul pesemisel ja riietumisel aidata tahavad. Sa ei või keelduda, seisus kohustab. Tuleb tõrkumata kanda kõikvõimalikel puhkudel perekonna raskeid kuldehteid ja täita kohalikku kombestikku.
irw1. mai 2013, 07:36
Eesti blondiin ja must M*NN, kes neid suudaks lahuta...
kl1. mai 2013, 07:35
jälle üks hull ,kes hiljem hakkab oma emaduse rolli eest võitlema ise oled süüdi.kas tõesti see indu on niiiiiiii hea.
viljandlane1. mai 2013, 07:24
Lootsin lugeda uudist,et Airi on oma pool-metsinimesest lahus,kuid kahjuks ei tulnud seda veel.
arutleja1. mai 2013, 07:14
see on nagu viimane moe sõna võtta mees eksootiliselt maalt nagu tuuakse mujalt koeri ahve iguaane krokodille papakoisi see on in las teised vahivad ja kadestavad Tobe Moor
oh õnne1. mai 2013, 06:52
Mali1. mai 2013, 06:44
Parem kui murjamid oma kodumaale jääks koos pärdikutega.
Rix1. mai 2013, 06:38
Airi,tunnen sulle sügavalt kaasa.
mina tean Airit1. mai 2013, 02:09
kui krohv maha võtta, siis kaunist naisest on VÄGA kaugel, aga suhtlejana on ta VÄGA hea manipuleerija, nii et vaevalt see hindu teda ära moosis ja kindlasti ei ole see hindu vaene :)
K1. mai 2013, 01:40
Minuga soovis ka üks Indiast abielluda, ainult selleks ikka, et sealt ära pääseda.
Peaksin ikka lollike olema, kui nõustuksin.
stopper1. mai 2013, 01:15
1. mai 2013, 01:01
"Ootame 10 aastat ja siis räägime õnnest, india ja pakistani meestest ja eesti naistest ja lastest nende meeste elus. " Eestis ei peagi nii kaua oodata, mõnedel juhtudel piisab mõnest kuust
Indu tööle 1. mai 2013, 00:57
to: Urmas
No Airi paneb oma hindu Chopstick-i tööle ja asi ants.
murjam1. mai 2013, 00:04
Ei saa nendest totudest Eesti naistest aru!
21.24-le Laurile30. aprill 2013, 23:45
See võib olla tema eelmise mehe süü, kes teise juurde läks? Mõnikord muutuvad naised selle tagajärjel täiesti teiseks, võivad ka usku muuta? Kahju, kui see nii on !
Mumba Jumba30. aprill 2013, 23:23
Kuna tegemist on indiaanlasega, siis on võimalik, et esimese lapse nimi on tõlkes Lõhkine Kumm.
üks küssa!30. aprill 2013, 22:32
MIKS OSA EESTI NAISI NII LOLLID ON????
30. aprill 2013, 22:26
Ja kui titerada järgi tehtud siis võetakse järgmine loll käsile. irrw sellisele ei saagi kaasa tunda kui ise juhm on.
Tunne30. aprill 2013, 21:46
Hommikuti olen märganud Tartu tänavatel palju hindusid.Asi siis nii, et meie lapsed ei saa tööd, aga nn.kõrged spetsialistid jalutavad koos peredega siia.
.30. aprill 2013, 21:45
India kombed eeldavad, et nüüd peaks suurem väikeste Mowglide tegemine lahti minema.
Urmas30. aprill 2013, 21:37
Ma ei tunne Airi Ojametsa ja mind ei huvita tema elu. Milleks selline uudis???
On abielus ja hindust mees on varsti siin??? Mida see hindust mees siin tegema hakkab? Kuhu tööle läheb? India restoranid on juba hindusi täis.
Ma võtan ka india naise ja saan staariks???
Vingats30. aprill 2013, 21:27
Kas keeleliselt poleks parem "abielu hinduga"?
sobe30. aprill 2013, 21:26
Palju õnne ja armastust teile!
Lauri30. aprill 2013, 21:24
Ei saa aru mis inimeste ajudega ikka juhtub, et mõistus niimoodi kokku jookseb.
Mis on see, mis inimese kohtlaseks muudab ja totaalselt teise usku pöörab. Saan aru vanaduse dementsusest kuid mitte noorepoolse inimese rumalusest.
Vanasti olid sellised, luulude all elavad inimesedk, Paldiski maanteel kui mitte just kinni, siis arvel kindlasti.
Tom30. aprill 2013, 21:24
Kahju ,et eesti naised niiiiiii naiivsed on : Ei tule murjamiga mingit elu.
vähe usutav30. aprill 2013, 21:14
vähe on neid kes leidnud oma õnne tsurkaga, loodetavasti ei pea sa oma otsust kahetsema ja su tulevased lapsed ei jää ilma emata
Sina, Airi,30. aprill 2013, 21:09
oled küll peast põrunud !
Loodan, et oma vitsad väiksema valuga kätte ssad kui teised kaltsapeade naised !
30. aprill 2013, 20:58
Indiast pole viimasel ajal muud kuulda kui aina vägistamised, vägistamised, kas on vaja neid tonte siia tassida.
miht30. aprill 2013, 20:57
Miks nad Indiasse ei lähe?
to eeva 30. aprill 2013, 20:54
Minu mees on ka pa'rit Indiast, aga koduto'o' kes vo'i mis inimene ta on...tegin a'ra, ennem ei hakanud mingeid lapsi vorpima, nyydseks oleme abileus juba 13.a ja meil on kaks last ja ei ole nad nii murjamid midagi :o) Elame ka U.S.A-s ja minu mees ei vo'taks iialgi minult lapsi. Kahju sinu tuttava tytrest...oma lapsi ei asenda miski siin maailmas !
kaasatundja30. aprill 2013, 20:53
Oh,Airi,Airi,sul on nii ilus hääl ja ise oled väga ilus, aga miks küll oma elu nii elad...
Ilmaennustaja30. aprill 2013, 20:52
Eestlastel on lihtne tarkus "Ära hõiska enne õhtut!". Ootame 10 aastat ja siis räägime õnnest, india ja pakistani meestest ja eesti naistest ja lastest nende meeste elus.
-------30. aprill 2013, 20:36
nu ei saa aru miks on vaja neid murjameid siia tassida
Eiiii!30. aprill 2013, 20:36
"Ja varsti on ta SIIN...!" Seda tal, Airi, ainult vaja oligi !Oeh.Jälle üks!
eeva30. aprill 2013, 20:33
Minul kurvad teadmised. Tuttava tütar abiellus üle kümne aasta tagasi india mehega, tänaseks mees läinud koos lastega ja naine üksi teadmatuses. Vot nii!Ta ei leia iial oma lapsi enam üles ja ka lapsed 2a ja .3a. ei jää oma ema iial mäletama. Sel india mehel ammu teine naine kes kindlasti ka india päritolu. ja kuna lapsed olid isa moodi,siis see papa võib lastele valetada,et just see on nende õige ema. Arvan,et sel mehel oli indias naine kes lapsi ei saanud ja siis tegi kena eestlannaga lapsed. Mees oli rikkur ja valetas kohtus,et lahutab,sest naine peksab lapsi. kun naine rahatu(abielu toimus ju USA-s),siis ei suutnud ta kohut käia ja nii läks.KOHUS MÕISTIS LAPSED ISALE JA ISA TÕMBAS LASTEGA MINEKUT.
30. aprill 2013, 20:27
Palju õnne. Kuid arvesta sellega, et elamisluba on mõnele sama mis vaesuse mülkast pääsemine.
ilma peep30. aprill 2013, 20:17
eks näe kaua see õnn neil kestab, tahmanäod ju eriti naisi ei austa, kipuvad nüpeldama.
mina30. aprill 2013, 19:59
Kenad on nad ja õnne neile