Jane Fonda jäädvustas oma käe- ja jalajäljed.Foto: Sipa/Scanpix
Inimesed
29. aprill 2013, 14:05

Jane Fonda meenutas jälgede jäädvustamisel isa: nüüd võib Hollywood meist mõlemast igavesti üle kõndida

Pärast rohkem kui poole sajandi pikkust tegutsemist filmilinal sai Jane Fondale (75) osaks au jäädvustada tsementi oma käe- ja jalajäljed.

Pidulik tseremoonia leidis aset Hollywoodis Hiina teatri (endiste Graumani ja Manni teatrite) ees Walk of Fame'il laupäeva hommikul, kirjutab uk.eonline.com. Jane Fonda jäädvustatud jäljed, neist üks rahuarmastaja märgina, jäävad tema kuulsa isa, näitleja Henry Fonda omade kõrvale. Viimased on seal alates 1942. aastast.

„Vannun, et hakkasin juba mõtlema, et ainus tee, kus Hollywood mulle võimaluse annab, on siis, kui linn teeb mu maja ette uue kõnnitee. Eriti tähendusrikas on minu jaoks aga see, et ma olen otse oma isa kõrval ning ma võin praegu tunda tema kohalolekut. Ta tavatses mulle ikka öelda: „Jane, ära lase sellel linna endast üle kõndida!" No nüüd, paps, võib see linn meist mõlemast igavesti üle kõndida," ütles filmidiiva humoorikas kõnes.

Jälgedejätmise juures viibisid sündmuse peaosalise vend Peter Fonda ja poeg Troy Garity ning Jim Carrey, Eva Longoria, Maria Shriver ja Lily Tomlin.