Foto: Ekraanitõmmis (etv.err.ee)
Inimesed
9. aprill 2013, 12:38

FOTO: Kerli Dello saatis televaatajad otse-eetris p***e (108)

Reedehommikuses ETV "Terevisioonis" võis televaataja selgelt näha, kuidas uudiseid lugenud Kerli Dello paberil ilutses suurelt kiri "MINE PERSE". Kui Dello lõpetas uudistelugemise ja enda ees lebavaid pabereid korrastas, paistis kõige alumiselt suurelt sinise markeriga kirjutatud pimedasse kohta saatev sõnapaar.

Elu24 juhtis uudisnupus asjale tähelepanu ja kommentaatorid olid pigem sellisest seigast lõbustatud. "Eks ikka juhtub! Edu tegijatele. Sai vähemalt natuke nalja," arvab üks. Teine aga on kindel, et ju Kerli seda meelega tegi. "Kerli kehakeelest võib kahtlusteta välja lugeda, et selle kirjutas ta sinna ise või vähemalt esitles seda teadlikult."

Uudistelugeja ise tunneb aga siirast kahetsust ja äärmist piinlikkust. "Tegemist on täiesti rumala ja piinliku apsuga. See pole suunatud mitte ühegi televaataja ega ühegi inimese vastu, see on lihtsalt üks rumal ja piinlik aps. Mul on tõepoolest piinlik, et see niimoodi eetrisse sattus," rõhutab Dello telefonitsi Õhtulehele.

Naise sõnul on tal üsna kindel aimdus, kuidas see kindel paber tema materjalipatakasse sattus, kuid nüüd tagantjärele ei ole see tema arvates enam tähtis. "Mul on selle pärast piinlik ja ma vabandan!"