Foto: Reuters
Inimesed
22. märts 2013, 10:59

Biseksuaalne Katrin Lust: kas Erki Nool on peast soe? (310)

"Täiesti lõpp! Olen viimased viis nädalat Eestis olnud ja on asju, mis teevad kodumaal oleku erilisemaks kui kuskil mujal. On aga asju, millega ma pole üldse nõus ja mis häirivad mind - pikalt välismaal olnud inimest - väga," kirjutab Katrin Lust oma ajaveebis.

"Paar päeva tagasi lahvatas skandaal Erki Noole ja Eesti homoseksuaalide vahel. See on nüüd see koht, kus mul on oma riigi pärast tõsiselt piinlik ja ma tahaksin kiiresti põgeneda kohta, kus ma taolisi sõnavõtte ei kuule. Heaoluühiskonnas elades ei ole ma enam harjunud kuulama taolist avalikku ebaeetilist mõnitust... Ja ei suuda seda ka millegipärast aktsepteerida," märgib ta.

Lust ütleb otse: "Ka mina ise olen biseksuaalne inimene, mis ei tähenda kaugeltki seda, et ma elaksin naisega koos või ahistaksin kuskil nurga taga väikeseid tüdrukuid. Erki Nool süüdistab tänases Õhtulehe artiklis ka geisid selles, et nad alalealisi lapsi ahistavad. See on nüüd küll väide, mille eest võiks Suurbritannia ühiskonnas kriipsu peale tõmmata kogu tema poliitilisele karjäärile."

Edasi loe ajaveebist!

#g_2640#