Maarja mullu oma plaadi esitlusel.Foto: Teet Malsroos
Inimesed
21. märts 2013, 19:39

Aasta artist Maarja: olen õnnelik, et muusika on nii töö kui hobi (13)

ETV saates "Ringvaade" rääkis aasta naisartistiks valitud Maarja, et on õnnelik, et suudab end elatada muusikast, mis on ühtlasi nii tema töö, hobi kui armastus.

Saate korraldatud küsitluse kohaselt teatakse Maarjat jätkuvalt enim ikka eurolugude järgi. Lauljatar ise ütleb, et kokkuvõttes on ju tore, et igaühel on oma elu, ent siiski teatakse, kellest jutt.

Enda sõnul ei ole ta ka kunagi olnud selline, kes jagaks liiga palju intervjuusid või oleks pidevalt ajakirjade esikaanel, mistõttu on veel toredam, kui tema plaate jätkuvalt ostetakse. "Olen kogu aeg laulnud, aga tunnistan ausalt, et olengi väga palju laulnud neidsamu lugusid, sekka ka uusi lugusid," sõnas Maarja.

Maarja mullune plaat "Kuldne põld" sisaldab palju kavereid, kuid lauljatar lubab, et kui järgmine plaat peaks tulema, leiab sellelt pigem uuemat repertuaari.

Et uusi lauljaid aina peale tuleb, on Maarja arvates hea, kuid keerulisem on edu hoida ja aastaid muusika tegemisest ära elada. "Olen õnnelik, et pole pidanud mingit lisatööd vaatama, et ongi töö ja hobi koos."