Video: Viljar Voog
Inimesed
15. märts 2013, 16:26
Vaata galeriid! Õhtulehe video!

Kati Toots: kui muidu ei näe vanu sõpru, siis Buduaari turul ikka! (80)

Selle kevade Buduaari turul võis näha oma asju müümas näiteks Jana Kaske, Marilyn Jurmani, Laura Kõrgemäed, Diana Klasi ja mitmeid teisi tuntud nägusid. Terve hulga enda ja lapse riideid müüki toonud Kati Toots tõdeb, et üritus on eriti tore seetõttu, et vanad sõbrad saavad taas kokku.

Esimeste tundidega just suure osa lasteriietest (hinnaga 1-10 eurot) maha müünud Kati Toots tunnistab, et enda garderoobi vaadates tekib tal tihtipeale tunne, et Buduaari turg võiks olla vähemalt kolm korda aastas.

"Mulle meeldib see, et vanad sõbrad saavad kokku, räägime juttu. Kui muidu ei näe, siis Buduaari turu peal kindlasti näeb," ütleb Kati.

Kas staarid tulevad siis eelkõige ostma või müüma? Jana Kask on arvamusel, et kui siit midagi osta, siis hästi eksklusiivseid asju. "Vintage, kas või täiesti uus asi. Et kuskilt välismaalt toodud. Kui ma leian midagi väga huvitavat, siis ma kindlasti ostan," kinnitab Jana.

Marilyn Jurman tuli aga eelkõige oma asjadest lahti saama. "Tegelikult lähen kaheks kuuks reisile. Siis ma loodan sealt endale asju osta," avaldab Marilyn, kes läheb sõbranna juurde Californiasse puhkusele.

Hinnad Buduaari turul varieeruvad palju: kui Marilyn Jurmani asju saab osta viie euro eest, siis näiteks Kati Toots müüb mõnda riietuseset lausa pea 100 euroga.

Jana Kask aga demonstreerib oma pluuse ning selgitab põhjuseid, miks need müügis on: "Täiesti adekvaatse hinnaga, 20 ja 25 euro vahel. Need on kõik firmaasjad ja ma olen neid, kas üks või mitte üldse kandnud."

Kõik müügis olevad asjad on tema sõnul sellised, mida ta ise enam ei kanna. "Näiteks roosa T-särk," toob ta näite. "No roosa, see on Paris Hiltoni moodi. Mina olen ikkagi rokilik tšikk."