David Beckham andis teise värava eel söödu Jeremy Menezile, kelle tsenderdusest põrkas pall Zlatan Ibrahimovici põlvest väravasse.Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
25. veebruar 2013, 10:26

David Beckham kuulutas oma eilse debüüdi ideaalseks päevaks

Eile tegi oma uue koduklubi Pariisi Saint-Germaini eest debüüdi Inglise jalgpallistaar David Beckham, kes pärast Marseille vastu võetud 2:0 võitu kommenteeris mängu ka klubi kodulehel. 

76. minutil vahetusest mängu saanud Beckhamist sai 400. mängija, kes on on PSG eest väljakul käinud. Inglane jäi oma eilse esituse ja võiduga väga rahule.

"Ma olen täna õhtul väga õnnelik ja seda peamiselt võidu tõttu. Me oleme paremini mänginud, aga oli väga oluline täna võita. Täna oli ideaalne päev. Mitte ainult seetõttu, et ma olen klubi ajaloos 400. mängija, vaid seetõttu, et olen osa väga erilisest meeskonnast," kirjutas Beckham PSG kodulehel.

Lisaks kiitis eilses mängus PSG 90. minuti 2:0 võiduvärava vormistamises osalenud Beckham klubi fänne. "Toetajate vastuvõtt oli uskumatu ja ma tahan neid selle eest tänada."

PSG peatreener Carlo Ancelotti jäi hoolimata üsna lühikesest mänguajast Bechami esitusega rahule. "Ta näitas söötudega oma kvaliteeti ja kogemust. Ta näitas häid omadusi, isegi kui ainult 20 minutiga oli raske otsustada," kommenteeris Ancelotti.

PSG kindlustas selle võiduga oma esikohta Prantsusmaa kõrgliigas, kui Lyoni Olympique'i ees juhitakse kolme ja Marseille' ees kaheksa punktiga.