Foto: YouTube
Müstika
21. veebruar 2013, 08:39

KARM VIDEO: "Vaprate ja ilusate" Ridge üritas nooruses Chuck Norrist jäljendada (1)

Enne, kui Ronn Moss hakkas "Vaprates ja ilusates" Ridge'ina Brooke'i ja Taylori vahel pendeldama, proovis ta kätt ka märulistaarina. Näiteks ühes filmis suutis ta lendava taldrikuga paha jõumehe vagaseks teha.

Klipp on pärit filmist "Hard Ticket to Hawaii". Nagu klipist näha, on Moss ametis ühe näitsikuga, kellega ta rannas lendavat taldrikut mängib. Siis aga ilmub kuskilt suure relvaga blond mees. Moss leiab aega, et temagagi taldrikut lennutada. Ühel hetkel võtab ta aga kotist žiletiteradega lendava taldriku - ta viskab selle paha mehe suunas ja taldrik lõikab tolle kõri läbi. Üsna võigas, aga õnneks on eriefektid suhteliselt kehvad ja video vaatamise peale minestamisohtu pole.

Võidutantsu Moss seepeale ei löö, küll aga paneb käe rusikasse ja näitab sellega, et on olukorraga rahul.

Filmi valmimisaastaks on portaalis IMDB.com märgitud 1987. Pärast selle valmimist asuski ta kohe tööle "Vapratesse ja ilusatesse". Tea, kas see roll sarjatootjaid võluski? Filmivaatajatele see igatahes ei meeldinud. IMDB.com näitab, et selle keskmine hinnang on 3,6 (10 on maksimum). Isegi B-kategooria filmi kohta on see kehv näitaja.