Üritused
17. veebruar 2013, 08:17
Õhtulehe video!

Teele ja Tuuli: loodame, et riided tõid meile hääli! (52)

Looga "Ring The Alarm" edasi pääsenud Teele Viira ja Tuuli Rand tunnistavad, et lootsid küll edasipääsu, kuid ei tahtnud oma lootusi liiga kõrgele kruvida.

"Ma olen üllatunud, ma olen õnnelik ja ma olen väga uhke ja tänulik selle üle, et saime nii žüriilt kui ka rahvalt heakskiidu. Aitäh kõikidele!" õhkab Teele vahetult pärast edasipääsejate teatavaks tegemist.

Tuuli lisab, et nad küll lootsid edasipääsu, kuid ei tahtnud ootusi liiga kõrgele seada - pärast on kukkumine liiga valus.

"Tegelikult oleme suhteliselt pabistajad ka. Drum Attacki tüdrukud hoidsid meid Maa peal, et kõik saab korda, kõik läheb hästi," muigab Teele.

Teele ja Tuuli paistsid silma oma vingete ja paljastavate riietega. Kas ka need võisid hääli juurde tuua? "Loodame jaa, et sellega ikka hääli juurde saab. Tähtis on ka see, kuidas sa laulad ja kuidas show on, aga ma arvan, et kostüüm on väga tähtis osa lavashow'st," räägib Teele.

Ometi kinnitavad mõlemad tüdrukud kui ühest suust, et ainult häälte saamise eesmärgil selliseid rõivaid küll selga ei pandud.