Video: Viljar Voog
Saund
15. veebruar 2013, 08:00
Õhtulehe video!

Tenfold Rabbit ammutas indie-albumi tiitlist motivatsiooni: "Tahaks teha juba uuesti proovi!" (9)

Tenfold Rabbit kui kollektiiv on vaid poolteist aastat vana. Seda märkimisväärsem on, et noored muusikud pistsid eilsel Eesti muusikaauhindade galal taskusse aasta parima indie-/alternatiivalbumi tiitli.

„Aasta aega tagasi ei osanud ma mitte midagi arvata! Tegelikult me poolteist aastat tagasi alles hakkasime tegema Tenfoldina seda muusikat," on Tenfold Rabbiti solist Andres Kõpper hämmeldunud, hoides käes 2012. aasta parima alternatiiv- või indie-albumi Eesti muusikaauhinda. „See on ülikõva!" võtab ta emotsioonid kokku.

Mida see auhind „jänestele" tähendab? „Ma arvan, et see annab kõvasti motti juurde!" räägib Andres. „Kangesti tahaks teha juba uuesti proovi ja hakata uut materjali tegema!" kibeleb mees muusikat kirjutama.

Stuudiosse jõudmisest ja järgmise plaadi valmimisest on asi siiski veel kaugel. „Praegu on prooviaeg ja ideede ammutamise aeg," räägib Andres.

Ja muidugi ka esinemiste aeg. Bändi ootab ees väike kolmekontserdiline tuur ning järgmisel nädalal astuvad nad üles juba Eesti Laulu teises poolfinaalis.