Foto: AOP
Inimesed
9. veebruar 2013, 08:13

Kate Bush tõmbus enesesse pärast lähedaste surma

Nagu Adele`igi naabritel, on ka Kate Bushi (53) üleaedsetel tihti tunne, et superstaar on välja kolinud – nii haudvaikne on tema majapidamine.

Kui karjääri algul 1980ndatel polnud Kate`ile probleemiks laval lehvida liibuvas trikoos, tõmbus ta paarikümne aasta eest avalikkuse eest tagasi. Lauljatar varjub koos abikaasaga kõrgete tarade taha ning istub hilisõhtuni üksipäini oma koduses helistuudios, kirjutas Daily Mail eelmisel kevadel. Ta on öelnud, et enne esinemisi pabistab ta nii hullusti, et väriseb üle keha. Kõik, kes kogemata tema valdustesse satuvad, põrkuvad endast väljas ja hullunult kriiskava perenaisega.

Väidetavalt on Kate`i eraklikkuse põhjuseks lein – tema kaks lähedast sõpra, kitarrist Alan Murphy ja tantsija Gary Hurst surid 1990ndate algul paariaastase vahega aidsi ning samal ajal hääbus ka lauljatari vähihaige ema. Bush on tunnistanud, et lein tabas teda sellise jõuga, et ta ei suutnud enam laulda ega muusikat luua, vaid ainult magas päevade kaupa ja vaatas telekast seebioopereid.