Ott LeplandFoto: Mati Hiis
Saund
6. veebruar 2013, 06:58

Ott Lepland: "Äkki tuleb kas või üks muusikaauhind!" (27)

Ott Lepland rõõmustab, et tal on lootust võita lausa neli Eesti muusikaauhinda. "Nominatsioone on väga palju ja nüüd tuleb loota, et äkki tuleb kas või üks auhind!"

Aasta albumi, meesartisti, pop-albumi ja parima laulu tiitlit püüdval Otil auhindade suhtes eelistusi pole. "Iga muusik, kes kandideerib, oleks õnnelik iga auhinna üle, mis ta saaks," usub ta. Mitu ja millised auhinnad Ott saab, selgub juba 14. veebruaril.

Ott ise peab möödunud aasta kõige suuremateks kordaminekuteks üle ootuste edukat esinemist Eurovisionil ning aasta lõpul välja tulnud plaati. Sel aastal peab ta oma eesmärgiks tasa ja targu edasi tegutseda, samas siiski pidevalt midagi uut genereerides: "Väga palju erinevaid projekte on tulemas."

Nii seisab tal lähiajal ees naistepäevakontsert "Lugusid naistest". Ott astub üles koos Tanel Padari ja Jalmar Vabarnaga. "Seal me esitame lugusid üksteise repertuaarist. Lisaks mängin mina klaverit ning Tanel ja Jalmar peale kitarri ka muid instrumente," räägib Ott. Kaspar Kalluste mängib kontserdil trumme ja Danel Pandre bassi.

Jaanuari viimastel nädalatel puhkas laulja Tais. "See oli täitsa tavaline puhkusereis," ei soostu Ott oma reisist pikemalt rääkima, kuid lisab siiski, et puhkus kulus marjaks ära.