Ja siit ta tuleb: maailmapäästja Chuck Norris!Foto: AP
Müstika
2. veebruar 2013, 23:41
Vaata videot!

Üheksa REAALSET fakti kõikvõimsast Chuck Norrisest (34)

Chuck Norris suudab ehitada lumememme südasuvel puhtast mereveest. Samuti suudab ta lüüa rusikaga kükloobil kahe silma vahele.

Ilmselt teavad kõik, et Norris on üliinimlikult kõikvõimas! Portaal chacha.com toob aga välja kümme maisemat fakti Norrise kohta. Jah, need on tõesed, päriselt ka!

* Norrisel oli oma multikas pealkirjaga "Chuck Norris: Karate Kommandos". Pole sellest kuulnud? Pole ka ime, seda tehti vaid viis episoodi.

* Tema sarja "Texase korravalvur" toodeti kokku üheksa hooaega.

* Teles näidatava maadlusprogrammi "WWE Survivor" musklimäed kardavad Norrist. Kui Norris 1994. aastal saates kohtunik oli, ei julgenud maadlejad talle lähenedagi, sest kartsid kere peale saada.

* Chuck Norrisest sai popkultuuri sensatsioon suuresti tänu USA telesaatejuhile Conan O'Brienile. Ta hakkas oma jutusaates näitama "Texase korravalvuri" klippe. Lõpuks tuli Norris ka saatekülaliseks.

* Chuck Norrisel on suur perekond - tal on viis last ja kuus lapselast. Jah, ta on juba kaua vanaisa rolli nautinud.

* Viimasel ajal ei vaja Hollywood enam näitleja Chuck Norrist, vaid Chuck Norrist kui fenomeni. Tihtilugu on Norris suurel linal mänginud iseennast. Näiteks osales ta iseendana filmis "Dodgeball". Kui Norrist ennast  filmis pole, siis tihtilugu visatakse ikka mõni Chuck Norrise nali.

* Norris pole nii viljakas kui Barbara Cartland, aga siiski - ta on kirjutanud kaheksa raamatut. Pealkirjad on päris huvitavad: "Salajane sisemine jõud"; "Oht julgeolekule"; "Kõikide võimaluste vastu: minu lugu" jms.

* Tahaks ju oletada, et Chuck Norris sündis habemega ja nimega Chuck, kuid tema tegelik sünnijärgne nimi on hoopis Carlos Ray Norris.

* Karate oli Norrise jaoks ilmselt liiga lihtne, sestap leiutas ta ise ühe võitluskunsti. See on tuntud nime Chun Kuk Do all. Norris tegeleb ise treenimisega ja korraldab ka turniire.