Kroonika, 25. jaanuar 2013.
Inimesed
2. veebruar 2013, 08:02

KAS UUS PAAR: eksmiss Laura Kõrgemäe ja miljonäripoeg Erik Karu? (23)

"Musiga," seisab kasiinomiljonär Armin Karu poja Erik Karu (25) poolt oma Facebooki seinale postitatud foto all. Pildil on ta eksmiss Laura Kõrgemäe (27) embuses ühes Läti uhkes peopaigas. Ei pea olema hiromant, et spekuleerida teemal, kas noored on teineteist leidnud ja unistavad helgest tulevikust.

Eelmisel nädalal jõudis meediapilti eksmiss Kõrgemäe lahkuminek ettevõtja Veikko Maripuust (40, paremal). Ent juba ilmus siresäärne kaunitar seltskonda kasiinomiljonär Armin Karu poja Erikuga (25, vasakul).

Sotsiaalvõrgustikes ei ole Laura ja Erik oma head läbisaamist varjanud ka varem. 13. jaanuaril postitas Kõrgemäe Kroonika andmetel Facebooki Eriku foto, millel oli kujutatud liivale joonistatud süda ning lisatud juurde tekst: "Musi!"

9. detsembril postitas Erik aga oma Facebooki seinale foto, kus ta Tartu Raekoja platsi jõulupuu taustal Laura-nimelist tikk-kontsadel blondiini suudleb.

Kahe aasta eest Veikkoga kihlunud ning talle ka poja sünnitanud Kõrgemäe oma uut suhet kommenteerima ei kipu, kinnitab vaid seltskonnaajakirjale Kroonika, et Veikkoga ei ela nad koos juba eelmise aasta lõpust – Maripuu olla nende ühiselt punutud pesast välja lennanud, ehkki veel eelmisel suvel peeti pulmaplaane.

Laura kasvatab kooselust Maripuuga sündinud poega Karl Marcust. Varem on naine meediapilti jõudnud veel teistegi selliste kuulsate tegelastega nagu näiteks BC Kalev/Cramo korvpalluri Gregor Arbetiga ja Läti korvpalliässa Andris Biedrinsiga. Kõige kõmulisemaks ja vägivaldsemaks on meediapildis jäänud tema suhe Andreas Eelmäega.