PASSIB MOELAVALE: Ei pane imestama, et Mairold on teinud ka modellitööd, astudes näiteks mullu veebruaris üles Oksana Tanditi uue kollektsiooni esitlusel. Mis kaunistakski niigi veetlevat meest paremini kui hästi istuv ülikonnapintsak? Foto: Teet Malsroos
Inimesed
2. veebruar 2013, 08:02

Mairoldiga keerutaks unelmate pulmavalssi, Ukul ja Kristjanil silitaks kõhulihaseid... (33)

Atraktiivseimad poissmehed näevad suurepärased välja ja nad on edukad sellel alal, mille on endale välja valinud. Naiste ihaldavaid pilke võib lugeda juba üheks nende aksessuaaridest. Õhtuleht sõelus välja 12 säärast meesisendit. Kriteeriumid: nad on alla 40, lastetud, pole kordagi abielus olnud ja nende suhteseisu ümbritseb salapära – veel pole nad end päriseks kellelegi ära lubanud!

Mairoldi trumbid on tantsuoskus, huumor ja naeratus

Võistlustantsija Mairold Millert (26) on igas eas naissugupoole esindajaid kütkestanud nii treenerina saates "Tantsud tähtedega" kui ka telešõus "Tähed jääl" uisustaarina – mõlemal rindel on austajannade toetushääled ta ka võidule viinud. Särava naeratusega atleetlikul noormehel, kes liugleb tantsupõrandal nõtkelt kui noor jumal, on võime ühtviisi lummata nii varateismelisi tüdrukuid kui ka pensionieas daame. Õhtulehe lugejadki hääletasid Mairoldi tunamullu tantsusaate ihaldusväärseimaks meestreeneriks. Vähe sellest, et ta näeb hea välja, oskab ta ka nalja teha ja annab oma ambitsioonikuses endast alati parima. Õnnelik on naine, kes Mairoldile ükskord sõrmuse sõrme paneb, sest erinevalt lõviosast Eesti meestest ei pea ta pulmavalsi jaoks tantsutundides käima! Ja pruudilgi on treener omast käest võtta.

2010. aastal rääkis Mairold, et tema südame on vallutanud venelanna Eugenia Kotter. Paariaastane suhe sai lõpu möödunud suvel, saatuslikuks sai sellele liigtihe töögraafik. Varem jäi Mairold seltskonnaüritustel sageli pildile Mia Pajupuu nimelise neiuga. Keskkooli ajal oli ta kallimaks inglannast tantsupartner Amanda Couper. Mairoldil pole küll oma sõnul praegu eraeluks aega, ent samas on ta öelnud, et armastus tuleb siis, kui tuleb...

Uku Suviste pilk võtab jalust nõrgaks

Ööbikuhäälse hurmurlaulja Uku Suviste (30) sinised silmad ja võluv naeratus – ning loomulikult supertreenitud keha, mille ta saates "Laulud tähtedega" televaatajailegi paljastas – ei jäta päris külmaks ilmselt ühtki naist. Cosmopolitan, Buduaar ja Kroonika on teda pärjanud nii šarmantseima, stiilseima kui ka seksikaima mehe tiitliga.

Ukul on kombeks neli aastat korraga: just nii kaua oli ta paar Meribel Müürsepaga, kellest läks lahku märtsis 2008. Vaid mõni kuu hiljem selgus, et ta on leidnud enda kõrvale kunstnik Heidi Pähni. Temagagi püsis Uku koos neli aastat – mullu suveni. Ehkki varemgi nähti nägusat muusikut ööklubides erinevate näitsikute seltsis, tiirleb nüüd vabanenud mehe ümber naisi massidena. Septembris sahistati, et Uku uus kallim on abiturient Ingrid Markus, kellega ta spordiklubis koos trenni tegi. Aasta lõpus tunnistas Uku Kroonikale, et on kohtamas käinud Miss Estonia Kätlin Valdmetsaga, kuid armastuse teemadele pole julgenud minna. Tundub, et praegu on ta veel vaba. Seega – naised, tegudele! Nagu praktika on näidanud, selline kompu kauaks üksi ei jää.

Kristjan Kasearu rebib naisi silmipimestavate kõhulihastega

Karta on, et leidub vähe naisi, kelle silm Kristjan Kasearul (26) ei puhkaks. Tõmmu, tätoveeritud, jalgu nõrgaks võttev säravvalge naeratus ja loomulikult need kõhulihased, mida ta nii ajakirjaveergudel kui ka oma bändi uusimas muusikavideos demonstreerinud on! Kes neid silitada ei tahaks?

Muidugi tiirlevad naised tema ümber hordidena. 2007. aastal läks Kristjan lahku praegu Koit Toomega armuõnne nautivast Kaia Triisast, kuid selgus, et oli samal ajal tiiba ripsutanud ka tõsielusaatest "Missid" tuntuks saanud Margit Ennoga. Mõni aeg hiljem nautis Kristjan juba Sampo panga juhi Aivar Rehe tütre Brigitta seltskonda. 2009. aasta Õllesummeril liikus ta ringi tantsija Katja Minkovaga, järgmisel aastal mängis "Keskkoolimuusikalis", kus kehastas armastajapaari kauni Mari Ronimoisiga. Paari pandi neid päriseluski. Kristjan ise nimetas nii Katjat kui ka Marit sõbrannaks. Möödunud aasta suvel tabas fotograaf Kasearu vanalinna päevadel ühes Kristina Chekunova nimelise kaunitariga. Laulja ise kinnitas, et tema süda on vaba.

Rasmus Kaljujärv hurmab piigasid nii teatrilaval kui teleekraanil

Rasmus Kaljujärv (31) on vaieldamatult üks kuumemaid Eesti näitlejaid, kelle puhul polegi vist oluline, kas ta kehastab head või halba tegelast. Vist ei ole üldse oluline, mida andekas Rasmus laval teeb, kuna võib arvata, et tema rollidesse süvenemiseks naistel nagunii aega ei jää – silmailu pakub see noormees küll ja veel!

Rasmus oli kuus aastat paar näitlejatar Mirtel Pohlaga. Paari sassis suhetest hakati rääkima aastal 2006. Pärast lahkuminekut sahistati, et Rasmuse kallim on hoopis lauljatar Lenna Kuurmaa, kellega ta koos seltskonnaüritusi väisas ja 2009. aastal ka presidendi vastuvõtul käis. Samal ajal pajatasid seltskonnaväljaanded, et Rasmusel on armusuhe jumestuskunstnik Maarja Sillaga. 2009 märtsis pandi meest paari modell Helen Sürjega, kellega teda nähti naistepäeva hilisõhtul Tallinna vanalinnas ringi patseerimas ja armunult kallistamas. 2010. aasta R2 aastahiti galal mängisid Rasmus ja Lenna rahvale vingerpussi ja väitsid, et on juba aastaid paar, suudeldes tõestuseks otse Delfi kaamera ees.

Müstiline Marten Kuningas niidab isikupäraga

Naised jagunevad Marten Kuninga (27) puhul kahte leeri – ühed, kellel erakordselt vaba lavalise olekuga ekstsentriline artist jalad sekundiga nõrgaks võtab, ja teised, kelle ta külmaks jätab. Ta on teistmoodi. Ei pumpa lihaseid ega püüa pärast staarisaates kolmandaks tulekut populaarsust muudes meelelahutusšõudes.

Mõne aastaga on ta jõudnud ära võluda juba kaks tuntud kaunitari – kokapreili Anni Arro ja näitleja Elina Pähklimäe. Anni Arroga leidsid nad teineteist 2009. aasta lõpus superstaarisaate aegu. 2010. aasta novembris tunnistas Anni Kroonikale, et nad on Marteniga lahku läinud. Ometi pühendas Marten talle pärast sedagi esinemisel armastuslaulu ja viis Annile lilli, kui nad 2011 suvel Von Krahli baaris kohtusid. Möödunud aasta esimestel kuudel jäi noormees korduvalt silma Elina Pähklimäe seltsis. Marten kinnitas, et nad pole paar. Anni Arro aga vihjas, et midagi nende vahel siiski susiseb.

Ott Lepland võlub võimsa lauluhääle ja klaverimänguga

Ott Lepland (25), kes võitis ülekaalukalt superstaarisaate kolmanda hooaja (tõenäoliselt helistasidki tema hääletusnumbril suuremalt jaolt õrnema soo esindajad) ning on suurepärase lauluhääle, nunnu välimuse ja tagasihoidliku sarmiga eestimaalaste südameisse pugenud, on nii hõivatud mees, et tal ei jäägi suheteks eriti aega.

2010. aastal Õhtulehe lugejate poolt ihaldusväärseimaks poissmeheks valitud Ott on naistemagnet, kes peab välja minnes ligitikkuvaid fännitare tõrjuma. Meedia on üritanud teda paari panna küll staarisaate konkurendi Getter Jaaniga, küll "Keskkoolimuusikali" lavakaaslase Mari Ronimoisiga. 2010. aastal nähti teda nii Mikk Saare plaadi-esitlusel kui ka Õllesummeril Hendrik Toompere tütre Üüve-Lydiaga, keda Ott ainult sõbrannaks nimetas. Sama aasta septembris jäi ta Tallinna vanalinnas kaamera ette käsikäes ilusa brünetiga. Ott kinnitas siiski, et pruuti tal pole. Tunamullu oli lauljal kuum suveromanss blondi kaunitari Kathriin Lilpiga, kes otsustas siiski Londonis elava itaalia peigmehe kasuks. Sügisene lahkuminek olnud mõlemale väga valus. Sestsaadik polegi Otti kellegi kindlaga seostatud.

Kevin Korjus teab, mida tähendab kiirus

Kiired autod on aastakümneid naissugu ligi tõmmanud. Eriti muidugi siis, kui roolis on nõnda nägus noormees kui Kevin Korjus (20). Kas pole ahvatlev mõte deitida vormeliässaga, kellel on pealekauba suur potentsiaal saada esimeseks eestlasest vormel-1 võidusõitjaks? Toob ju ringrajal kihutamine edu korral ka tõeliselt hästi sisse.

Märtsis ilmus Kevin seltskonda imekauni armsama Maarja Laidnaga, keda Inglismaal Oxfordis elav autosportlane küll nii tihti ei näe, kui sooviks. Aga see ei takista unistamast, ega ju? Eriti valvel maksab olla Suurbritannias elavatel eestlannadel.

Luukas Ilvesega võiks presidendiballil ilutseda küll

Presidendi poeg Luukas Kristjan Ilves (25) on kindlasti nii mõnegi naise unistuste mees – vabariigi kõige tähtsama mehe järeltulija käevangus oleks ju uhke patseerida. Saaks isegi presidendi vastuvõtule minna. Ja viimasel ajal on Luukas Kristjan hakanud agaralt trenni tegema – tema õlavarremusklid meenutavad juba Myroni kettaheitja skulptuuri.

Kaks aastat järjest säras presidendiballil tema käevangus valitsuse kommunikatsioonibüroo konsultant Berit Piho, kes saatis Luukas Kristjanit ka Estonia teatri aastalõpuballil, iseseisvuspäeva jumalateenistusel Tallinna Toomkirikus ja taasiseseisvumispäeva vastuvõtul presidendi lossiaias. Eelmise aasta algul läks noorte armulugu aga lõhki. "Augustibluusil" liikus noormees ringi riigiteenistuja Helena Hintoga, kuid andis mõista, et nende vahel on vaid sõprus. Juhul kui Luukas peaks 2010. aasta eeskujul taas Twitteri kaudu vastuvõtukaaslast otsima, siis ärme maga oma võimalust maha!

Marek Lindmaa pakub raske tööpäeva õhtul silmailu

Õhtul töölt koju jõudes ja telerit sisse lülitades tuleb naeratus huulile, kui päevauudiseid edastab Eesti nägusaim uudisteankur Marek Lindmaa (28). Varem juhtis ta ka politseisaadet "Raport" ja käis koos võttegrupiga tihti ka ise uljalt sündmuskohtades, riskides öötundidel ohtlikesse olukordadesse sattumisega. Veetlust lisab tõik, et Marekil on must vöö karates. Tema eraelust on vähe teada. 2010. aastal kirjutas Kroonika, et Marek naudib kevadet käsikäes uue pruudi Liisiga. Praegu on ta Õhtulehe teada siiski vaba ja vallaline, ehkki tähelepanuvaeguse üle küll kurta ei saavat – naisi olla silmapiiril ikka mitu korraga.

Sten-Erik Jantson hea partii öökuningannale

Meelelahutusärimees Sten-Erik Jantson (28), kes kuulub ööklubide Cathouse ja 777 – The Bank Club, peopaiga VS Café ja restorani Rumours omanikeringi, on maiuspala ööliblikatele, kes virguvad pärastlõunal, et taas hommikuni seltskonnas särada. Sten-Eriku väljavalitu pääseks põnevatele üritustele ja kohtuks tuntud artistidega, keda mees Eestisse esinema toob.

Ööelus juhtub aga mõndagi. Septembris 2011 küttis kirgi vallatu foto, millel Sten-Eriku õlale nõjatunud Ithaka mehe lõuga kinni hoiab, tollele sõrmi suhu topib ja keelt näitab. Koos pidutsemas nähti neid nii Eestis kui ka Soomes. Mõlemad rõhutasid, et on vaid sõbrad. "Mingit suhet meil ei ole ja me ei seksi!" teatas Jantson Õhtulehele. Vaid kuu hiljem vallatles mees Samantha Foxi kontserdil ekskallimaga, kes talle samuti sõrmi suhu pistis. Mullu novembris jäi Sten-Erik klubis Panoraam Vene superstaari Njusha kontserdil pildile Kerstin Koortiga, kes juhatanud varem kaks aastat Tartu ööklubi Atlantis. "Vabad ja vallalised inimesed vabal maal," ütles ettevõtja Kroonikale. Club Privés üritusi korraldav Sten-Erik lisas, et palkas Kerstini omale programmijuhina appi. Kindla südamedaami kasuks pole ta nähtavasti veel otsustanud.

Sergo Vares naelutab naispubliku telerite ette

Sergo Varest (30) teame suurepärase mehise peaosatäitmise järgi filmis "Detsembrikuumus". Seebiseriaalis "Kodu keset linna" on tema kehastatud Henri vaieldamatult pilkupüüdvaim meestegelane, kuid rõõmustanud on ta naistelevaatajaid teisteski sarjades. Ja loomulikult teatrilaval, kas või rokkooperis "Ruja" omaaegse menubändi tarmuka solisti Urmas Alendri rollis. Lauljatar Teele Viiragi kinnitas alles ülemöödunud nädalal Buduaarile, et Sergo on Eesti näitlejaist tema raudne lemmik. Ülimalt arusaadav valik, Teele!

Peaaegu kaks aastat oli tema kallim modell ja telesaatejuht Helen Sürje, kellest ta 2010. aasta suveks lahku läks. Umbes aasta hiljem nähti neid taas Tallinna peal ühiselt aega veetmas, samuti jaanipäeva pidamas – noored olevat tundunud lähedasemad kui eales varem. Eelmise aasta oktoobris väitis aga Kroonika, et Sergol on uus südamedaam: ansambli Paabel kaunis torupillimängija Sandra Sillamaa. Näitleja ise pole soovinud enda ja Sandra suhteid kommenteerida.

Peeter Rebane – keelatud vili on magus!

Arvatavasti on paljud õrnema soo esindajad meelelahutusärimeest Peeter Rebast (39) vaadates nukralt ohanud: miks ei võiks tal jaguda silma ka meile? Harvardi diplomiga, tohutu rahvusvahelise tutvusringkonnaga, erudeeritud ja hakkaja ettevõtja, kes on – mis seal salata – ka nägus ja jõukas, on vastassoole suur kaotus. Seltskonnaüritustel võib alatihti näha, kuidas daamid talle armunud pilke saadavad. Kuid lootus sureb viimasena. Ehk on naissool siiski veel lootust ja temagi pöördub ühel päeval naisemeheks nagu tema ekselukaaslane Märt Agu?

Peeter ja Märt olid paar kümmekond aastat, kuid eelmisel kevadel selgus, et kumbki on läinud oma teed. Märt leidis pruudi Enely Jäägeri. Peeter jäi augusti lõpus Lady Gaga kontserdil kaamera ette uue meessaatja Veikoga, ent ütles Kroonikale, et midagi sõprusest enamat ei maksa sellest otsida. Presidendi vastuvõtul on Peeter ikka käinud sõbranna Evelyn Sepa seltsis.