Foto: Teet Malsroos
Inimesed
31. jaanuar 2013, 06:59

Tomi Rahula ja Anni Pohlak peavad pulmad juunis (22)

"Jah, pulmad on vähem kui poole aasta pärast. Praegu käivad alles esimesed ettevalmistused," tunnistab Anni Pohlak, et kihlus Tomi Rahulaga vormistatakse abieluks juba sel suvel.

Muusik Tomi Rahula kihlus Aivar Pohlaku tütre Anniga möödunud aasta 3. novembril. Abiellu heidab paar juunis.

"Oleme mõlemad Tomiga pigem suveinimesed ja juunis on meie jaoks üks tähenduslik kuupäev, mis sobis pulmadeks ideaalselt," selgitab Anni. Mis tähtis daatum see siis on, kas Tomi ja Anni tutvumispäev? Selgub, et mitte – Anni ja Tomi tutvusid varakevadel.

"Meie pulmakuupäev langeb kokku meid algusest peale jäägitult toetanud väga-väga kallite ja lähedaste inimeste pulma-aastapäevaga. Nad on meile suureks ja tõesti heaks eeskujuks," paljastab Anni, jättes täpse daatumi siiski enda teada.

Naisteleht on kirjutanud, et Anni ja Tomi kavatsevad sõrmuseid vahetada pühakojas ja nende andmetel käivat paar juba agaralt Tallinna Püha Vaimu kirikus leerikoolis.

"Tõepoolest, meid pole kumbagi ristitud ning soov leerikooli minna oli mul juba keskkoolis. Mitte ainult selleks, et kirikus abielluda, vaid ka selleks, et juurde õppida ja rohkem mõista. Nüüd sai see tore sündmus väikeseks tõukeks, et kahekesi see tee ette võtta," tunnistab Anni. "Minu jaoks tähendab kiriklik laulatus veelgi sügavamat pühendumist kui tavaline allkiri paberil."

Anni ja Tomi kohtusid jalgpallikohtuniku tööd tehes, mõlemad harrastavad seda ja praegu on nad üks neist paaridest, kes peale kooselu ka tööl koos aega veedavad – Anni püüab alati olla kohal mängudel, kus Tomil kohtunikuvile käes on. Vahel on nad väljakulgo koos – Tomi peakohtunikuna ja Anni abikohtunikuna.

"Meie päevad on üpris korralikult põimitud teineteiste tegemiste järgi ja meile see sobib," on paar varem ajakirjanduses paljastanud. Tomi on tunnistanud ajakirjale Naisteleht kallima kohta: "Ta on väga mõistlik ja teistega arvestav inimene. Anni ei ole konfliktne ning temalt saab igal hetkel vaimset tuge. Koos olles olen ka ise rahulikum ja üldine õhkkond on pingevaba. See on minu jaoks väga tähtis, võib isegi öelda, et kõige tähtsam."

Anni aga ütleb, et Tomi puhul ei leiaks ilmselt asja, mida ta oma lähedaste heaks ei teeks: "Ta on suurepärane isa, väga aus, kannatlik ja otsekohene inimene ning mõtleb kõigiga alati kaasa, välja arvatud muidugi juhul, kui ta jalgpalli vaatab. Kui midagi teha plaanin, siis on ta alati oma nõu ja jõuga olemas ja selline toetus on väga tähtis. Meie iseloomud klapivad mõnusalt, enamjaolt on meil väga lõbus ning harvad tülid on pigem mõistlikku laadi."