Henry Kõrvits ja Maris Uusna.Foto: Arno Saar
Inimesed
25. jaanuar 2013, 14:02

Fotosilm tabas Genka võõra blondi kaunitari embusest (32)

Õhtulehele saabus vihje, et räppar Genka vallatles nädal tagasi Soomes ühe blondi näitsikuga, kes kohe kindlasti ei olnud Genka kallim raadiohäälena tuntud Maris Uusna. 

Seltskonnas viibinud ja arusaadavatel põhjusetel anonüümseks jääda sooviva allika sõnul tõestas klubis Venue "Face 2 Face" toimunud  üritus, et Genka ja Marise suhe näib läbi, mis läbi olevat.

Pildil on näha, kuidas tagumise seina ääres seisev Genka hoiab blondil siresäärel käega ümbert kinni.

"Suudlesid ja olid seal suhteliselt agarad," kinnitab pealtnägija, et Genka veetis peol kohatud blondi piigaga terve öö intiimselt koos. Üritusel tehti paarist aga veelgi kompromiteerivamaid fotosid, kuid mille avaldamine paljastaks ka anonüümsust palunud allika.

Novembris kirjutas Kroonika+Nädal, et Genka alias Henry Kõrvits lõbutsevat tihti varahommikuni linna peal, mitte ei pühendavat aega kallimale Maris Uusnale ja nende ühisele 2-aastasele tütrele.

Toona väitis ajakiri, et paar on suhtes aja mahavõtnud, kuid Maris kommenteeris toonast seika järgmiselt:  "Vaat, kui liiguvad sellised uudised, et Hugh Hefner või Morgan Freeman on ära surnud, siis võtab ta kiiresti tänase ajalehe ja pildistab ennast sellega, ning paneb selle kaadri kuskile üles, tõendamaks, et see ei vasta tõele. Arvan, et ma pean ka seda täna tegema – ehk siis pildistama end üles koos Genka ja tänase ajalehega."

Kuid kas Genka vahetas tõesti brüneti Marise blondi näitsiku vastu?

Genka võtab küsimus blondi näitsiku kohta arusaadavalt esiti sõnatuks, misjärel mees mõned vandesõnad ritta seab.

"Kõik on okei. Ei kommenteeri. Kõik on hästi, kõik on hea," kogub end mees.

Siiski ei kuule mehe suust ei jah-i ega ei-d, et kas tema ja Marise suhe on läbi või mitte.

"Inimesed elagu oma elu, ärgu sekkugu teiste asjadesse," selgitab Genka, et kõik on okei ja midagi ei ole lahti.

Alles hiljuti rääkisid Genka ja Maris ajakirjale Pere ja Kodu, et nende peres võimutsevad naised ning kuna tegu pole päris tavalise perega, siis käib nende pereelu läbi huumori.

Kui humoorikalt Maris Henry väidetavaid vallatlusi võtab, pole teada.