Alexander Rybak 18. jaanuaril 2013 Tallinnas.Foto: Stanislav Moškov
Inimesed
18. jaanuar 2013, 19:37
Vaata videot!

Alexander Rybak: armastan kõiki oma fänne peale ühe (17)

Norra laulja Alexander Rybak on hädas tüütu naisterahvaga, kes talle iga päev helistab ning teateid saadab. Suurt abi pole olnud ka laulust, millel on üsna ühemõtteline sõnum: jäta mind rahule! 

Eurovisioni-võitja Alexander Rybak on taas Tallinnas. Ta rääkis ETV "Ringvaatele" antud intervjuus, et kuigi võidust on möödas juba ligi kolm aastat ning võiks arvata, et kõik on ta juba unustanud, tuntakse teda tänaval ometi ning palutakse autogrammi.

Rybak ütles, et ta rõõmustab kõikide oma fännide üle ning armastab neid, välja arvatud ühte - Iisraelist pärit 30. eluaastates naisterahvast, kes on ta elu lausa põrguks muutnud. Naine helistab talle iga päev ning pommitab e-mailidega. Algul oli ta piisavalt rumal, et naisega rääkima hakata, ning nüüd ei anna naisterahvas talle enam rahu, kurtis Rybak.

Laulja rääkis, et tal oli kaks võimalust: kas pöörduda politseisse või panna tüütu fänn laulu sisse. Kunstnik valis viimase variandi ning kirjutas loo täiesti ühemõttelise pealkirjaga "Leave me alone" (´jäta mind rahule´). Abi oli sellest niipalju, et nüüd pidavat naine õnnelik olema - ta sai oma laulu - ning Rybaki sõpru ta enam ei tülita. Rahule on fännitar jätnud ka Rybaki ema, mis lauljat eriti rõõmustab. Aga lauljat ennast naine oma pealetükkivast tähelepanust ei vabastanud.

Oma elus ihkab Rybak edaspidi paiksemat eluviisi ning loodab rohkem pühenduda heliloomingule - kirjutada laule näiteks Eurovisioni jaoks või siis filmimuusikat - ning perele, mida tal praeguseks veel ei ole.

Alexander Rybak annab homme kontserdi Tallinna ööklubis Teater.