Riina HeinFoto: Aldo Luud
Eesti uudised
25. detsember 2012, 11:30

Riina "Teele" Hein: poliitikud peaksid olema rohkem nagu Arno (34)

Riina Hein ütles ETV heategevussaates „Jõulutunnel", et Eesti poliitikud võiksid Arnost, Liblest ja Tõnissonist õppust võtta. Praegune iroonitsemine näitab, et nad on lihtsalt nõrgad.

Poliitikud peaksid olema rohkem nagu Arno, rahulikud, nagu Lible, sügavate mõtetega ja võib-olla ka natukene nagu Tõnisson ja „Mis nad siis tulevad meie õue peale kaklema," loetles Raja-Teelega end Eesti rahva südamesse mänginud Riina Hein omadusi, mis peaks meie otsustetegijates olema.

Samuti tunneb ta, et Toompeal on liiga palju sarkasmi. „Kui nad sarkastiliselt ütlevad, siis nad näitavad, et nad on nõrgad!" Naise arvates ei peaks iga asja taandama erakondadevahelisele võitlusele vaid vahetevahel peaks üksteist ka tunnustama.

Ülejäänud Eesti rahva kohta on Heinal ainult kiidusõnu. „Eestlane on hästi tark. Meil on niivõrd seda talupojatarkust ja me tunnetame kui on vaja sekkuda ja ei sekku igale poole kogu aeg. Meie maa ja mets annavad selle tarkuse," arvab naine.

Hein ütleb, et ta on viimase aasta jooksul väga paljude eestlastega rääkida saanud ja teda teeb kõige rõõmsamaks, kui inimesed leiavad enda sees üles selle väikese poisi või tüdruku ja hakkavad tegema, mida nad tegelikult tahavad.