NÜÜD ABIKAASAD: Karmen Pedaru ja Riccardo Ruini 15. novembril Roomas Ameerika ajalehe International Herald Tribune iga-aastase luksuskaupade ärikonverentsi galapeol. Peaaegu täpselt kuu aega hiljem sai neist abielupaar. Foto: getty images/aop
Inimesed
22. detsember 2012, 08:07

Karmen Pedaru abiellus itaalia reklaamiloojaga: "Ta on suutnud mu elu täiuslikuks muuta." (23)

"Arvan, et ühegi mehe jaoks ei ole kerge ülesanne olla koos modelliga. Ma olen õnnelik, et olen leidnud inimese, kes reisib niisama palju kui mina ja kes saab moemaailmast aru," tunnustas supermodell Karmen Pedaru kevadel Kroonikas oma itaallasest elukaaslast, kellega ta 14. detsembril Roomas altari ette astus.

22aastane Pedaru pidas pikaajalise kallima Riccardo Ruiniga pulmad kitsas lähedasteringis, väidab Publik. Tippmodelli seob reklaamifirma Ruini e Mariotti ühe asutaja ja kunstilise juhi Ruiniga suuresti just mood: nimelt kujundab mees valdavalt moereklaame – näiteks Guccile, Bulgarile ja Vogue’ile.

Esimest korda rääkis Karmen itaalia armastatust maikuus ajakirjale Kroonika. "Ta on suutnud mu elu täiuslikuks muuta. Ma olen väga õnnelik!" kinnitas neiu. Töö tõttu kolm-neli korda nädalas ringi reisiv modell lisas, et sarnase elustiili tõttu suudavad nad teineteist hästi mõista.

Kuulujutt, et Karmen Pedaru on kihlatud ja plaanib elukaaslasega peagi abielluda, hakkas levima novembri algul. Hollandi Vogue’i blogija Christiaan, kes Roomas Karmeniga samas seltskonnas aega veetis, kirjutas oktoobri lõpus, et paar abiellub mõne nädala pärast.

Kahtlusi õhutas seegi, et Itaalias Ladispolis toimunud teemapeol "Bloody Halloween Party" kaunistas Karmeni sõrmusesõrme uhke sõrmus. Samuti paistis peofotodelt välja, et Bonnieks ja Clyde’iks maskeeritud armunud on lasknud teha paremale käsivarrele täpipealt ühesugused tätoveeringud, mida näiteks septembris Veneetsias toimunud Gucci uue parfüümi esitlusel veel näha ei olnud.

Kehrast pärit Karmen, kes 2005. aastal Margit Jõggerile silma jäi, on tänaseks üks maailma nõutumaid modelle, kes teinud muu hulgas kaasa Versace, Diori, Chaneli, Givenchy, Louis Vuitton´i, Roberto Cavalli, Yves Saint Laurent´i, Michael Korsi, Victoria Beckhami, Valentino ja Carolina Herrera moeetendustes. Ta on Michael Korsi, Gucci ja Mango reklaaminägu ning osales tänavu koos filminäitleja Ewan McGregoriga Inglise rõivatootja Belstaff reklaamikampaanias.