VÕIDURÕÕM: Olivia Culpo oleks talle krooni pähe vajutanud mulluse missi, Angola kaunitari Leila Lopesi suurest rõõmust peaaegu nahka pannud. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
21. detsember 2012, 07:02
Eesti neiu poolfinalistide hulka ei jõudnud! Vaata galeriid!

Miss Universumi kroon ehib pärast 15 aastat taas ameeriklanna pead

Pärast kahetunnist palehigis võistlemist USA hasartmängupealinnas Las Vegases vajutati ihaldusväärne tiaara lõpuks Miss USA Olivia Culpo brünettidele kiharatele. Võistluse korraldanud telekanal NBC ja suurärimees Donald Trump olid kindlasti rahul, sest viimati sai USA esindaja Miss Universumi tiitli 1997. aastal.

Ärevusest habisevate kaunitaride hulgast sai teiseks printsessiks Miss Venezuela Irene Sofia Esser Quintero, kõige napimalt jäi kroonist ilma Filipiinide esikaunitar Janine Tugonon.

Bostoni ülikoolis õppiv 20aastane tšellomängija Olivia pidi maailma kauneimaks naiseks pürgides seljatama 88 konkureerivat iluduskuningannat. Katsumusi, mida läbida, oli rohkesti: torukübaraga poseerimine, maalimistunnid ning hotellikülastajate üllatamine, olles eelnevalt nende tubadesse peitu pugenud. Olivia võidus oli kindlasti suur roll kitsukesel mereväesinisel minikleidil, lilla- ja sinisekirjudel bikiinidel ning nabani dekolteega punasest sametist õhtutualetil. Kuigi ta oleks õhtukleidivoorus peaaegu pikali lennanud, ei toonud see žürii silmis ilmselt miinuspunkte, märgib Huffinton Post.

Võitja poetas kohtunike ees ka väärt mõtteteri. Näiteks väitis ta, et kõigist kogemustest on midagi õppida. Elu suurimaks kahetsuseks nimetas Olivia, et tavatses nooremana oma nelja õde-venda narrida – vanemaks saades olevat ta sellest õnneks välja kasvanud. Oma suurimaks eeskujuks peab muusikuteperest pärit Olivia kinoikoon Audrey Hepburni. Ka miss sooviks tulevikus kinolinal või teleekraanil ilma teha. Missiaastal ootab Oliviat ränk töö. Ta peab maailmas ringi rändama ja aidsi vastu võitlema.

Poolfinalistide hulka aga ei jõudnud Eesti neiu Natalie Korneitsik, kes unistab kohtumisest Winston Churchilliga, kogub sügavmõttelisi tsitaate ning Starbucksi kohvitopse.