STIILNE PAAR: Muidu üleni musta kandnud rokimehe Samu Haberi kingad sulasid punase vaibaga ühte. Teda saatnud Vivianne seljas püüdis pilke isikupärase lõikega kullakarva maani kleit, mis rõhutas tema saledat pihta. Foto: LEHTIKUVA
Inimesed
8. detsember 2012, 07:59

Väliseestlannast modell säras Soome presidendi vastuvõtul kuulsa rokkari käevangus (56)

Mitu Soome meediaväljaannet on menubändi Sunrise Avenue liidri Samu Haberi (36) ja tema eesti-rootsi päritolu modellist kallima Vivianne Raudsepa (22) ristinud Soome presidendi Sauli Niinistö iseseisvuspäeva vastuvõtu säravaimaks, kauneimaks ja efektseimaks paariks.

Muusikatäht oli üleni rõivastunud Hugo Bossi loomingusse – kuulsast moemajast olid pärit nii tema must ülikond, särk ja lips kui ka pilkupüüdvad punased kingad. Heledapäine ja sinisilmne iludus Vivianne kandis Katri Niskase disainitud suursugust mustjaskuldset õhtukleiti ja elegantseid Rubensi briljantkõrvarõngaid.

Haber kinnitas Iltalehtile, et tunneb end elu esimesele presidendiballile saabudes uhke ja õnnelikuna. Ta lisas, et toetas jaanuaris uueks Soome presidendiks valitud Niinistö valimiskampaaniat.

Samu ja Vivianne on juba paar aastat koos olnud, ent seni avalikkuse tähelepanust hoidunud. Mullu veebruaris rääkis Samu Haber Õhtulehele, et nad eelistavad seltskonnaajakirjades poseerimisele hubaseid filmiõhtuid koduseinte vahel. "Kahjuks Vivianne eesti keelt ei räägi, nii et ühtegi eestikeelset sõna ta mulle õpetanud ei ole," ütles mees eesti juurtega tüdruksõbra kohta.

Vivianne tegutseb modellina ning vabakutseline meigikunstniku ja juuksurina. Paar elab Helsingis.