NÄRVIS: Ott tunnistas kontserdi algul, et tal on vaatamata suurele lavakogemusele ikka enne ülesastumisi närvipoiss sees. Pinget lisas seegi, et piduliku saali tarbeks ülikonna selga tõmmanud laulja polevat harjunud pintsakus ja viigipükstes esinema. Foto: Stanislav Moškov
Saund
16. november 2012, 06:57

Ott pidas eurolaulu "Kuula" algul liiga naiselikuks (16)

Kolmapäevaõhtusel "ETV Live" kontserdi salvestusel tunnistas Ott Lepland, et pidas Eestile tänavusel Eurovisioni lauluvõistlusel kuuenda koha toonud ballaadi "Kuula" algul naislauljale sobilikuks palaks.

Kui ta loo meloodia kahe aasta eest Otsa kooli trummiklassis diktofonile salvestas, tundunud see talle endale esitamiseks liiga imal ja ebamehelik. Lauluõpetaja Maiken aga õhutanud teda: "Ära pulli, laula see ikka ise ära."

Üleeile õhtul Vene kultuurikeskuses telekontserdi ülesvõttel kandis Ott ette nii tuntud hitte, uusi seadeid – näiteks lugudele "Öö" ja "Kohtume jälle" – kui ka värskeid lugusid, mille sõnu ta veel puldist kiikama pidi. Lisaks harjumuspärasele bändikoosseisule käis püünelt läbi ka folkbänd Gjängsta, kellega koos esitas Ott hiiu rahvalaulu, mille leiab ka tema tuleval kuul ilmuvalt albumilt.

Uue laulu "See päev on käes" ajal palus laulja publikul mobiiltelefoniga laval toimuvat filmida. "Vaatan, kas mul on püksid ilusti sätitud. Pärast tuleb jälle mingisugune artikkel kuskil," ütles Ott enne laulma asumist rahva naerupahvaku saatel. "Ei ole hullu!" leidis ta, kui oli end korra üle vaadanud. "Ei ole hullu!"

Klippidest, mida saab üles laadida Oti Facebooki fännilehel ja ETV kodulehel, pannakse kokku laulu muusikavideo.