Kas „Kättemaksukontor“ julgeb oma fännide südamed murda Marioni (Kadri Adamson) tapmisega?Foto: Arno Saar
Film
12. november 2012, 14:45

"Kättemaksukontori" fännid: kui Marion ära tapetakse, meie enam sarja ei vaata! (62)

Järgmisel nädalal eetrisse mineval "Kättemaksukontori" osa sisukirjeldus on sarja fänne šokeerinud, sest seal räägitakse Marioni mõrvast ja matustest. TV3 tulevasi süžeeliine avaldama nõus ei ole. 

"Frida ja Häidi peavad maha pidama Marioni matused ja kuidagi eluga edasi minema," seisab 22. novembri "Kättemaksukontori" osa sisututvustuses ja saate fännidele sellised uudised sugugi ei meeldi. Sarja Facebooki lehekülg on sattunud Marioni/ Kadri Adamsoni fännide küsimustelaviini alla.

"Kui Adamson ära läheb, siis kes teid siis enam vaatab? Kõikidele meeldib ju Elina (Häidi) ja Kadri (Marion)'i kaklused, Frida ja Marioni naljad ... Elina on seal lihtsalt üks blondiin," kurdab üks fänn."

"Kui see on tõsi, et Marion niiöelda sureb seal saates, siis on see teie lõpp!" ennustab teine.

"Miks Marion ära sureb? Või ta lavastab enda surma?" on kolmas natukene optimistlikum.

Kuigi saate andunud fännid on paanikas, ei kavatse TV3 nende hirmudele või lootustele vastata. "Mul pole voli tausta selgitada, pigem ütleks, et aeg annab arutust. Kadri on suurepärane näitleja, tema osatäitmine Marionina on kahtlemata meie telesarjade ajaloo üks värvikamaid, samas on selge, et sarjades võib kõike juhtuda. Tõde selgub varsti," kommenteerib telekanali avalike suhete juht Annely Adermann.