TÕEHETK: Kohe selgub, et Elina Born pääseb edasi ja Carl-Philip saab naasta soiku jäänud koolitöö juurde. Foto: Teet Malsroos
Üritused
6. november 2012, 06:57

Carl-Philip Madis sai superstaarisaatest kõik mis tahtis (2)

"Ma ei põe absoluutselt. Ju siis oli minu kord minna," ei kurvasta Carl-Philip Madis superstaarisaatest välja kukkumise pärast.

"Põhimõtteliselt sain ma sealt kätte kõik, mille pärast ma sinna läksin, nii et ei olnud mõtet oma närve kulutada," räägib pühapäeval saatest "Eesti otsib superstaari" pudenenud Carl-Philip, et tema eesmärk oligi finaali jõudmine.

Carl-Philip ja tema isa Karl Madis vaagisid pärast finaali pääsemist ka saatest lihtsalt äramineku mõtet. "Meil oli küll arutusel, kas saaks saatest lahkuda ja oma koht kellelegi loovutada, et saaks kooli jätkata, aga seda ei lubatud ja nii läkski hästi, et ta sai õigel ajal vabaks," arvab Carl-Philipi käekäigust isa Karl Madis.

Georg Otsa Tallinna Muusikakoolis helindust õppiv Carl-Philip kinnitab, et on tõesti õnnelik võimaluse üle taas õppetükkide juurde asuda.

Nii ongi, et Carl-Philipi väljalangemine kurvastab noormehest endast enam ta sõpru ja tuttavaid. "Kohati tundub, et nemad elavad seda rohkem üle kui mina, aga kõik on väga toetavad ja suhtuvad väga hästi," räägib Carl-Philip.

Noormehe saatest väljakukkumise põhjuseid tuleb kohtunik Mart Sanderi sõnade kohaselt eelkõige otsida selleaastasest eriti kõvast konkurentsist.

"Mõnel teisel hooajal oleks ta võinud väga kaugele jõuda. Tema õnnetus oli sattuda saatesse hooajal, kus on kõige rohkem kokku sattunud suurepäraseid lauljaid," räägib Sander. "Praeguses seisus on tõesti nii, et kaheksa ülejäänud lauljat olid tugevamad ning jäid ka saatesse edasi."

Maarja-Liis Ilusa arvates ei jäänud Carl-Philipi esituses millestki puudu: "Eriti meeldis mulle tema eilne kordusesinemine, kus ta oli pingevaba ja enesekindel. Lühikese aja järel nii kindlalt otse-eetris esineda on suur saavutus."

Ometi väitis Ilus saates, et ei näe Carl-Philipis rokimeest: "Minu jaoks kipub tema eripärane hääl tempokates rokilugudes bändi varju jääma ja enim olen nautinud hetki, kui tema mõnusa kärinaga hääl ilma pingutamata esile pääseb."

Samas tunnistas Maarja-Liis Ilus, et oluline on laulda seda, mis endal hinges. Karl Madis nõustub kohtuniku kriitikaga ja sarnaselt Ilusaga ei leia temagi, et Carl-Philip end veel muutma peaks. "Usun, et poeg teeb ikka seda, mis talle endale meeldib ja mille järele põleb. Raske on leida oma teed, aga ma loodan, et ta selle leiab," räägib isa Karl Madis.